Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

[quote=SADNESS,2016 04 18, 11:12]
Noreciau suzinoti apie vieno vyro jausmus man, galimus santykius ax.gif

Nuosaukumas,tauriu 7, disku tuzas

Manau rimtesniem santykian turi ateit laikas, negalima skubint, maziau sau fantazuot apie santykius nes ju kol kas kaip ir nera, bent jau is jo puses kazkas stabdo,jei busi kantri ir supratinga o galbut reiktu tiesiog jo uzklaust kokios kliutys yra, tai visai gali but kad jum visai neblogai seksis but kartu
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 04 18, 15:35)

Manau paskutines( disku tuzas ) ant jos iskrito
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 18:18)
O mano vyrui pofik, jis visai nesigilina smile.gif paprasau klausimo jei praktikai tai kokia nesamone sumasto taip suprantui kad piz.. vojasi  lotuliukas.gif  bet siaip ir as ir jis esam tokios nuomones kad gerai kaip zmogus kanors daro... domisi. ir nesvarbu ka, vieniem kortos durnyste, kitam geliu gazonai kaimas rukneliuose atrodo  lotuliukas.gif 

user posted image

user posted image

va mano naujos kortikes, blykste brukstelk jei nori. As spaudziu ant tokio auksinio popieriaus  wub.gif  jis toks moteriskas tai kita puse palikau. Nera tobulos nes remelis kiat kart nesigauna lygia nes pjaunu kruvoj o ne po 1.

tai va , jei kas ras kalade grazia ir galima psausti prasau brukstelkit.

Irony parasiau tau az  tongue.gif

Noriu zinoma ir dar sexy keksy noriu 😀
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 18, 18:47)
Manau paskutines( disku tuzas ) ant jos iskrito
Papildyta:

Noriu zinoma ir dar sexy keksy noriu 😀

As tai nesenai su kortom dragauju bet patinka labai, tik jei ir laiko dar daugiau tureciau butu super, maniskis nesako nieko del kortu, sake senai zinau kad su ragana gyvenu 😀
Atsakyti
senai jau ziurejau kaip mano anyta gyvena smile.gif nebendraujam, galvoju gal isvadas padare...

traukiau klausimui : kokios mintys vyro mamos apie mane dabar?

kalaviju riteris (apv) / disku 2 (apv) / tauriu tuzas (apv)

na zodziu kaip visada kalaviju riteris rodo isdavika, melagi, vilka avies kailyje, tai labai jau tiesa doh.gif du diskai apversti irgi nieko gero, rodo realia situacija ji tikejosi vieno gavosi kaip gavosi, yra nevilti, viskas ne jos valioje tongue.gif tongue.gif tauriu tuzas apverstas irgi pabaiga.. nieko nebus.

zodziu pasakykit kad neklystu biggrin.gif negrazu dziaugtis kad tai yra bet man taip gera kad ji verda savo sultyse is pykcio ax.gif karma man uz tai nepadekos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
SEDNES prisiduok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 21:08)
senai jau ziurejau kaip mano anyta gyvena smile.gif nebendraujam, galvoju gal isvadas padare...

na zodziu kaip visada kalaviju riteris rodo isdavika, melagi, vilka avies kailyje, tai labai jau tiesa  doh.gif  du diskai apversti irgi nieko gero, rodo realia situacija ji tikejosi vieno gavosi kaip gavosi, yra nevilti, viskas ne jos valioje  tongue.gif  tongue.gif  tauriu tuzas apverstas irgi pabaiga.. nieko nebus.

zodziu pasakykit kad neklystu  biggrin.gif  negrazu dziaugtis kad tai yra bet man taip gera kad ji verda savo sultyse is pykcio  ax.gif  karma man uz tai nepadekos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
SEDNES prisiduok smile.gif

Noreciau irony dar kad ismestu kortas ax.gif o siandien ji nedelioja
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 04 18, 22:16)
Noreciau irony dar kad ismestu kortas ax.gif o siandien ji nedelioja

cia tau ir taip pasiseke kad mete ne praktikos klausimui. bet ok, lauk jei ironi ismest sutiks.

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 13:59)

na zodziu kaip visada kalaviju riteris rodo isdavika, melagi, vilka avies kailyje, tai labai jau tiesa  doh.gif  du diskai apversti irgi nieko gero, rodo realia situacija ji tikejosi vieno gavosi kaip gavosi, yra nevilti, viskas ne jos valioje  tongue.gif  tongue.gif  tauriu tuzas apverstas irgi pabaiga.. nieko nebus.

zodziu pasakykit kad neklystu  biggrin.gif  negrazu dziaugtis kad tai yra bet man taip gera kad ji verda savo sultyse is pykcio  ax.gif  karma man uz tai nepadekos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na, perziurejau savo saltiniuose apverstu kortu reiksmes, bandysiu interpretuoti.
jeigu sujungti visas kortu reiksmes i bendra, tai manau jos tau nori pasakyti, jog anyta tiesiog laiko pagieza ant taves. kaip ir tu pati sakei - is pykcio netveria savame kailyje. manau, kad ji nori prikirpti tau uodega ir galanda dantis. ir per ta savo susigalvota pagieza ir pykti nemato gerosios santykiu puses ir pati atsisako su tavimi graziuoju bendrauti. tiesiog nemato tai kas yra gera, o viska pavercia blogiu.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 21:17)
cia tau ir taip pasiseke kad mete ne praktikos klausimui. bet ok, lauk jei ironi ismest sutiks.

Ironi jei nesutiksi mest parasyk, tada parasysiu merginoms nesulaukus jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 04 18, 21:22)
Ironi jei nesutiksi mest parasyk, tada parasysiu merginoms nesulaukus jusu 4u.gif

Ryt ryte galiu istraukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 22:20)
na, perziurejau savo saltiniuose apverstu kortu reiksmes, bandysiu interpretuoti.
jeigu sujungti visas kortu reiksmes i bendra, tai manau jos tau nori pasakyti, jog anyta tiesiog laiko pagieza ant taves. kaip ir tu pati sakei  - is pykcio netveria savame kailyje. manau, kad ji nori prikirpti tau uodega ir galanda dantis. ir per ta savo susigalvota pagieza ir pykti nemato gerosios santykiu puses ir pati atsisako su tavimi graziuoju bendrauti. tiesiog nemato tai kas yra gera, o viska pavercia blogiu.

thumbup.gif tu teisi, ji nekencia manes bet net priezasties nesumasto kodel.. tiesiog.. ai, 10 metu taip lotuliukas.gif tik va galvoju jei zmogus atsileido gal mamos dienos proga ... bet tegu eda save toliau, manau jai net laikas nepadeda padaryt isvadu doh.gif

sestadieni vel konkursas bandom pranasauti vietas smile.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 21:26)
Ryt ryte galiu istraukt 4u.gif

Aciu

Atsakyti
Praktika
Pildau forma, su kuo tai susije, ar man ja patvirtins

Disku 3 apv,disku 10, skrptru pazas
Nekomentuosiu kokia forma pildau, leisiu jums pakomentuot, galvoju kad man ja patvirtins
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 20:35)
laszu 2 (apv) / lazdu 8 (apv) / lazdu 10 (apv) papildoma tauriu 2 (apv)

manau kad tai tavo ir tavo vyro reikalai, manau kad jus sutarete kad vaziuoja jis tu atvaziuosi veliau. Taip kad jis isvykes. kortos rodo trumpa issiskyrima, bet taip pat kad tai del ko vaziuojat reikia abieju, viskas atnes rezultata jei busite abu. ir dar sakyciau kad tau dabar sunku, visa nasta ant tavo peciu. beja tai laikina.

cia mano bandymas smile.gif
Papildyta:
nail.gif  smoke.gif  dirol.gif  liezuvis.gif  000552.gif  000552.gif  000552.gif

Wau..nu malacius.Kad niekas nemeta,ar prisiduoti??Beeeveik viskas tiesa,bet ..yra vienas netikslumas su vykstanciuju skaiciumi..Na ir reikalas..sakyciau lieciantis visa seima ne tik mudu(mudvieju sukurta seima turiu mintyj.. mirksiukas.gif )..Ir vat dar keista kaip nerodo abejone mano ar ten bus SAUGU mums visiems... doh.gif Nu kas norit??As galvoju,prisiduosiu kai islukstenta bus,jei niekam neydomu pasipraktikuoti,tai tiek tooo.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2016 04 18, 22:42)
Wau..nu malacius.Kad niekas nemeta,ar prisiduoti??Beeeveik viskas tiesa,bet ..yra vienas netikslumas su vykstanciuju skaiciumi..Na ir reikalas..sakyciau lieciantis visa seima ne tik mudu(mudvieju sukurta seima turiu mintyj.. mirksiukas.gif )..Ir vat dar keista  kaip nerodo abejone mano ar ten bus SAUGU mums visiems... doh.gif  Nu kas norit??As galvoju,prisiduosiu kai islukstenta bus,jei niekam neydomu pasipraktikuoti,tai tiek tooo.. drinks_cheers.gif

oi kaip aciu... nu sakes sita kalade man patinka, taip lengva ja skaityti blink.gif zinok as bijaojau labai stipriai interpretuoti, kazkaip vis jauciu barjera kad jei nusikalbet tai minimaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.s Aciū vienam zmogui kuris mane labai padrasino pasakes kad nebijociau taro, kad kortos su manim kalba. Rimtai patikejau tuo. wub.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti