Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 10:41)
Is situ pirma jamciau biggrin.gif dienos kortom ir buitiniam klausimam gerai turetu but deliot thumbup.gif

as irgi taip manau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 17:40)
na, ziuriu praktikuojates.. tai gal rimtesni klausima pajamam? smile.gif as issitraukiau kortas vienam klausimui. gal galit ir jus paziureti?

Ka man reikia padaryti/pakeisti gyvenime, kad jausciausi/buciau laiminga?

10 tauriu, lazdu pazas, 10 monetu, 4 kardai, 6 monetos, 8 kardai. dar papildomai dvi istraukiau-Bokstas ir Saikingumas. bet labai i ju neakcentaviau, nes istraukiau spontaniskai.

na, as interpretuociau, kad siuo metu nieko daryti nereikia. galbut reikia plaukti pasroviui arba islaukti tinkamo momento kazkokioms permainoms. man atrodo, kad kortos sako, jog dabar ir taip gerai yra ir kad nesvaistyciau energijos veltui su savo pezalais kokia as atseit nelaiminga.. biggrin.gif

Per daug kortu manyciau g.gif sorry uz nekuklu klausima, o tu susituokus? Nes manyciau kortos ta siulo lotuliukas.gif ir dar pailseti - tiesiog fiziskai, pagal kortas sakyciau per daug visko gyvenime apsiemus, reiktu pamazinti ir ismokti pasitenkinti turint maziau, nei norima ir del to apsikraunama.
Papildyta:
Merginos, siandien netrauksiu. Man pirmadieniai ir taip tvarkymosi diena, o dar ir pupuliukas mano namie, jam nepatinka kad as su kortom uzsiimu lotuliukas.gif

As tai kortas delioju virs 1,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 17:44)
as irgi taip manau..  smile.gif

Dekui, padejot man apsispresti- sikart uzsisakysiu seimininkiu taro thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 10:49)
Per daug kortu manyciau g.gif sorry uz nekuklu klausima, o tu susituokus? Nes manyciau kortos ta siulo  lotuliukas.gif ir dar pailseti - tiesiog fiziskai, pagal kortas sakyciau per daug visko gyvenime apsiemus, reiktu pamazinti ir ismokti pasitenkinti turint maziau, nei norima ir del to apsikraunama.

nesusituokus. gyvenam susimete.. smile.gif na, kur tu tas vedybas matai? biggrin.gif kazkaip nera tokiu kortu.. nebent abudu 10 tukai?.. tauriu ir monetu.. poilsio, tai reikia nenormaliai.. is tikruju apsiemusi esu daug visko, bet kitaip neiseina.. nes visko noriu, o laiko neturiu.. biggrin.gif pati kalta zodziu. save varginu.

Aciu! 4u.gif
Papildyta:
as saviski jau pripratinau prie kortu. is pradziu irgi saipesi, juokesi, ko tik nedare.. bet paskui pagalvojau "na, kiek as cia slepsiuosi su tom kortom?kas bus, tas bus, bet prie jo deliosiu".. biggrin.gif na ir pradejau prie jo kortas delioti. pirma karta juokesi, antra karta jau ne taip reagavo.. o paskui nieko nebesake.. o dar veliau liepiau jam kortas traukti ir istorijas pasakoti.. biggrin.gif tai galiausiai grizusi i kambari pamaciau, kad pats traukinejo, maise kortas.. biggrin.gif tai dabar jau nieko nebesako, net leido oficialiai man jas delioti. lotuliukas.gif tikjis jomis netiki.. juokiasi ir tiek.
dar viena karta as jam deliojau vienu klausimu. pats pasiprase! tik beda ta, kad nesuprato atsakymo, tai labai uzpyko, kad "pranasyste neissipilde".. lotuliukas.gif nuo tada jis ju nemegsta..
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 18:30)
nesusituokus. gyvenam susimete.. smile.gif na, kur tu tas vedybas matai? biggrin.gif kazkaip nera tokiu kortu.. nebent abudu 10 tukai?.. tauriu ir monetu.. poilsio, tai reikia nenormaliai.. is tikruju apsiemusi esu daug visko, bet kitaip neiseina.. nes visko noriu, o laiko neturiu.. biggrin.gif pati kalta zodziu. save varginu.

Aciu!  4u.gif
Papildyta:
as saviski jau pripratinau prie kortu. is pradziu irgi saipesi, juokesi, ko tik nedare.. bet paskui pagalvojau "na, kiek as cia slepsiuosi su tom kortom?kas bus, tas bus, bet prie jo deliosiu".. biggrin.gif na ir pradejau prie jo kortas delioti. pirma karta juokesi, antra karta jau ne taip reagavo.. o paskui nieko nebesake.. o dar veliau liepiau jam kortas traukti ir istorijas pasakoti.. biggrin.gif tai galiausiai grizusi i kambari pamaciau, kad pats traukinejo, maise kortas.. biggrin.gif tai dabar jau nieko nebesako, net leido oficialiai man jas delioti.  lotuliukas.gif tikjis jomis netiki.. juokiasi ir tiek.
dar viena karta as jam deliojau vienu klausimu. pats pasiprase! tik beda ta, kad nesuprato atsakymo, tai labai uzpyko, kad "pranasyste neissipilde"..  lotuliukas.gif nuo tada jis ju nemegsta..

Taip, is 10-tuku, o ir pazas per viduri, jei nieko nemaisau, tai atrodo vaikuti turit smile.gif Buitiskai ziurint, gali tai rodyti ir pasiulyma daugiau laiko su seima praleisti, bet klausimas ne itin buitiskas mano supratimu, tai ir tas vestuves pasakiau. 10 juk etapo pabaiga, o ir tokios seimynines kortos, vadinasi tame reikia kazkoki persilauzima daryti smile.gif

Mano vyras zino, kad delioju kortas, jos pas mane nera slepiamos, bet prie jo tiesiog nedelioju blush2.gif taip sutaupau nervu ir sau, ir jam, ir laiko svaistomo tusciom kalbom apie tai, kad man to reikia, o jam tai tik laiko svaistymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 04 18, 15:42)
Na irony, blykste dar jus paziuresite ax.gif  seniai merginos kortas deliojat?

As tik veliau po darbo, yz geros valandos
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 11:43)
Taip, is 10-tuku, o ir pazas per viduri, jei nieko nemaisau, tai atrodo vaikuti turit smile.gif Buitiskai ziurint, gali tai rodyti ir pasiulyma daugiau laiko su seima praleisti, bet klausimas ne itin buitiskas mano supratimu, tai ir tas vestuves pasakiau. 10 juk etapo pabaiga, o ir tokios seimynines kortos, vadinasi tame reikia kazkoki persilauzima daryti smile.gif

Mano vyras zino, kad delioju kortas, jos pas mane nera slepiamos, bet prie jo tiesiog nedelioju blush2.gif taip sutaupau nervu ir sau, ir jam, ir laiko svaistomo tusciom kalbom apie tai, kad man to reikia, o jam tai tik laiko svaistymas smile.gif

turim du berniukus. vienam 4m. sueina kita sav., o kitam bus 1 metukai birzelio men. taip, labai gali buti, kad rodo, jog reikia skirti daugiau laiko seimai ir puoseleti santykius.. taip ir yra..

na, pas mane irgi tas pats buvo "ka cia nesamonem uzsiemi, svaistai laika ir t.t. vajetau, burtininke didzioji. tos kortos nesamone yra. ka tu nori, ta tu ir matai ir t.t. ir pan.". bet as visitiek galvoju "eik tu peklon, noresiu ir deliosiu". ir tikriausiai ant tiek buvo dzin, kad pradejau prie jo delioti. bet cia matyt man jau apatija buvo prasidejus del vyro poziurio, tai taip ir pasielgiau..
geriausiai, tai buvo, kad ant galu galo pats pasake, kad jeigu turesiu daugiau laisvo laiko, tai galesiu as delioti tas kortas, bet prioritetas turi buti jam ir seimai. lotuliukas.gif blush2.gif

reziume: del interpretacijos, tai tu visiskai teisi 100%. taip ir yra. Aciu, kad padejai su interpretacija, nes man paciai sau, praktiskai neimanoma interpretuoti. nes as tikrai matau ka noriu. visa laika pritempiu nesaliskai situacijas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 19:04)
turim du berniukus. vienam 4m. sueina kita sav., o kitam bus 1 metukai birzelio men. taip, labai gali buti, kad rodo, jog reikia skirti daugiau laiko seimai ir puoseleti santykius.. taip ir yra..

na, pas mane irgi tas pats buvo "ka cia nesamonem uzsiemi, svaistai laika ir t.t. vajetau, burtininke didzioji. tos kortos nesamone yra. ka tu nori, ta tu ir matai ir t.t. ir pan.". bet as visitiek galvoju "eik tu peklon, noresiu ir deliosiu". ir tikriausiai ant tiek buvo dzin, kad pradejau prie jo delioti.  bet cia matyt man jau apatija buvo prasidejus del vyro poziurio, tai taip ir pasielgiau..
geriausiai, tai buvo, kad ant galu galo pats pasake, kad jeigu turesiu daugiau laisvo laiko, tai galesiu as delioti tas kortas, bet prioritetas turi buti jam ir seimai.  lotuliukas.gif  blush2.gif

reziume: del interpretacijos, tai tu visiskai teisi 100%. taip ir yra. Aciu, kad padejai su interpretacija, nes man paciai sau, praktiskai neimanoma interpretuoti. nes as tikrai matau ka noriu. visa laika pritempiu nesaliskai situacijas.  biggrin.gif

Prasau 4u.gif Is tiesu as nesuinterpretavau 8 kardu... na, pati zinai, kad tai nekokia emociskai korta, bet nelabai suprantu, ka ji cia nori pasakyti. Turiu du variantus. 1. Tai gali rodyti i ka viskas gali nueiti, jei neklausysi patarimu (arba gal net jau esi tokioje situacijoje). 2. Pasiulymas neuzsimerkti, o kaip tik praregeti esamoje situacijoje ir nebijoti keisti tai, kas kelia sloguti.

Vakar maniskis irgi mate, kad kortas susidejus buvau biggrin.gif pasiemiau taip sakant diena off nuo seimos, savo kambary uzsirakinus buvau biggrin.gif kazko jam prireike, uzejo, tai pamate istrauktas- nepuoliau visko slept pries duris atrakinant lotuliukas.gif bet is esmes nedelioju prie jo akiu. na, tiesiog pas mus toks nebylus susitarimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 12:19)
Prasau  4u.gif Is tiesu as nesuinterpretavau 8 kardu... na, pati zinai, kad tai nekokia emociskai korta, bet nelabai suprantu, ka ji cia nori pasakyti. Turiu du variantus. 1. Tai gali rodyti i ka viskas gali nueiti, jei neklausysi patarimu (arba gal net jau esi tokioje situacijoje). 2. Pasiulymas neuzsimerkti, o kaip tik praregeti esamoje situacijoje ir nebijoti keisti tai, kas kelia sloguti.

Vakar maniskis irgi mate, kad kortas susidejus buvau biggrin.gif pasiemiau taip sakant diena off nuo seimos, savo kambary uzsirakinus buvau biggrin.gif kazko jam prireike, uzejo, tai pamate istrauktas- nepuoliau visko slept pries duris atrakinant  lotuliukas.gif bet is esmes nedelioju prie jo akiu. na, tiesiog pas mus toks nebylus susitarimas smile.gif

as 8 kardus interpretuociau kaip galbut apmastymus ir isigilinima i save ko is tikruju noriu arba tiesiog pataupyti jegas, susikaupti ties savo mintim ir troskimais.. g.gif nes tai is tikruju pasyvumo korta, kai nieko absoliuciai negali padaryti, tik susitaikyti su esama padetim.

puikiai suprantu. as irgi rimtiems klausimams arba tokiems, kur reikia susikaupti, gerai isanalizuoti kortas, taip pat negaleciau prie jo delioti. man irgi kazkaip nejauku. nes zinau, kad ziuri ir juokiasi i akis.. blush2.gif
Atsakyti
O mano vyrui pofik, jis visai nesigilina smile.gif paprasau klausimo jei praktikai tai kokia nesamone sumasto taip suprantui kad piz.. vojasi lotuliukas.gif bet siaip ir as ir jis esam tokios nuomones kad gerai kaip zmogus kanors daro... domisi. ir nesvarbu ka, vieniem kortos durnyste, kitam geliu gazonai kaimas rukneliuose atrodo lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

va mano naujos kortikes, blykste brukstelk jei nori. As spaudziu ant tokio auksinio popieriaus wub.gif jis toks moteriskas tai kita puse palikau. Nera tobulos nes remelis kiat kart nesigauna lygia nes pjaunu kruvoj o ne po 1.

tai va , jei kas ras kalade grazia ir galima psausti prasau brukstelkit.

Irony parasiau tau az tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 13:18)

tai va , jei kas ras kalade grazia ir galima psausti prasau brukstelkit.

oi, blyn, Ritandra, vilioji su nauja kalade.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2016 04 18, 18:17)
Ilindau paskaitineti kas cia per tema,na ziuriu,kad darbo jumi truksta  biggrin.gif  Nagi duosiu.Klausimuka nezinau kaip formuluoti...?Jei ka,kluskite,po to parasysiu kuri tiksliausiai pataikete.Taigi zadam isvaziuoti... smile.gif Kai kas jau isvaziavo..Kaip klausima formuluoti??Na gerai,kur zadame isvaziuoti?? g.gif

laszu 2 (apv) / lazdu 8 (apv) / lazdu 10 (apv) papildoma tauriu 2 (apv)

manau kad tai tavo ir tavo vyro reikalai, manau kad jus sutarete kad vaziuoja jis tu atvaziuosi veliau. Taip kad jis isvykes. kortos rodo trumpa issiskyrima, bet taip pat kad tai del ko vaziuojat reikia abieju, viskas atnes rezultata jei busite abu. ir dar sakyciau kad tau dabar sunku, visa nasta ant tavo peciu. beja tai laikina.

cia mano bandymas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 18, 21:22)
oi, blyn, Ritandra, vilioji su nauja kalade..  biggrin.gif  4u.gif

nail.gif smoke.gif dirol.gif liezuvis.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif
Atsakyti