QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 10:41)
Is situ pirma jamciau  dienos kortom ir buitiniam klausimam gerai turetu but deliot
 dienos kortom ir buitiniam klausimam gerai turetu but deliot 
as irgi taip manau..

as issitraukiau kortas vienam klausimui. gal galit ir jus paziureti?
 as issitraukiau kortas vienam klausimui. gal galit ir jus paziureti?
 sorry uz nekuklu klausima, o tu susituokus? Nes manyciau kortos ta siulo
 sorry uz nekuklu klausima, o tu susituokus? Nes manyciau kortos ta siulo   ir dar pailseti - tiesiog fiziskai, pagal kortas sakyciau per daug visko gyvenime apsiemus, reiktu pamazinti ir ismokti pasitenkinti turint maziau, nei norima ir del to apsikraunama.
 ir dar pailseti - tiesiog fiziskai, pagal kortas sakyciau per daug visko gyvenime apsiemus, reiktu pamazinti ir ismokti pasitenkinti turint maziau, nei norima ir del to apsikraunama. 

sorry uz nekuklu klausima, o tu susituokus? Nes manyciau kortos ta siulo
 sorry uz nekuklu klausima, o tu susituokus? Nes manyciau kortos ta siulo   ir dar pailseti - tiesiog fiziskai, pagal kortas sakyciau per daug visko gyvenime apsiemus, reiktu pamazinti ir ismokti pasitenkinti turint maziau, nei norima ir del to apsikraunama.
 ir dar pailseti - tiesiog fiziskai, pagal kortas sakyciau per daug visko gyvenime apsiemus, reiktu pamazinti ir ismokti pasitenkinti turint maziau, nei norima ir del to apsikraunama. na, kur tu tas vedybas matai?
 na, kur tu tas vedybas matai?  kazkaip nera tokiu kortu.. nebent abudu 10 tukai?.. tauriu ir monetu.. poilsio, tai reikia nenormaliai.. is tikruju apsiemusi esu daug visko, bet kitaip neiseina.. nes visko noriu, o laiko neturiu..
 kazkaip nera tokiu kortu.. nebent abudu 10 tukai?.. tauriu ir monetu.. poilsio, tai reikia nenormaliai.. is tikruju apsiemusi esu daug visko, bet kitaip neiseina.. nes visko noriu, o laiko neturiu..  pati kalta zodziu. save varginu.
 pati kalta zodziu. save varginu. 
 na ir pradejau prie jo kortas delioti. pirma karta juokesi, antra karta jau ne taip reagavo.. o paskui nieko nebesake.. o dar veliau liepiau jam kortas traukti ir istorijas pasakoti..
 na ir pradejau prie jo kortas delioti. pirma karta juokesi, antra karta jau ne taip reagavo.. o paskui nieko nebesake.. o dar veliau liepiau jam kortas traukti ir istorijas pasakoti..  tai galiausiai grizusi i kambari pamaciau, kad pats traukinejo, maise kortas..
 tai galiausiai grizusi i kambari pamaciau, kad pats traukinejo, maise kortas..  tai dabar jau nieko nebesako, net leido oficialiai man jas delioti.
 tai dabar jau nieko nebesako, net leido oficialiai man jas delioti.   tikjis jomis netiki.. juokiasi ir tiek.
 tikjis jomis netiki.. juokiasi ir tiek.  nuo tada jis ju nemegsta..
 nuo tada jis ju nemegsta..

na, kur tu tas vedybas matai?
 na, kur tu tas vedybas matai?  kazkaip nera tokiu kortu.. nebent abudu 10 tukai?.. tauriu ir monetu.. poilsio, tai reikia nenormaliai.. is tikruju apsiemusi esu daug visko, bet kitaip neiseina.. nes visko noriu, o laiko neturiu..
 kazkaip nera tokiu kortu.. nebent abudu 10 tukai?.. tauriu ir monetu.. poilsio, tai reikia nenormaliai.. is tikruju apsiemusi esu daug visko, bet kitaip neiseina.. nes visko noriu, o laiko neturiu..  pati kalta zodziu. save varginu.
 pati kalta zodziu. save varginu. 
 na ir pradejau prie jo kortas delioti. pirma karta juokesi, antra karta jau ne taip reagavo.. o paskui nieko nebesake.. o dar veliau liepiau jam kortas traukti ir istorijas pasakoti..
 na ir pradejau prie jo kortas delioti. pirma karta juokesi, antra karta jau ne taip reagavo.. o paskui nieko nebesake.. o dar veliau liepiau jam kortas traukti ir istorijas pasakoti..  tai galiausiai grizusi i kambari pamaciau, kad pats traukinejo, maise kortas..
 tai galiausiai grizusi i kambari pamaciau, kad pats traukinejo, maise kortas..  tai dabar jau nieko nebesako, net leido oficialiai man jas delioti.
 tai dabar jau nieko nebesako, net leido oficialiai man jas delioti.   tikjis jomis netiki.. juokiasi ir tiek.
 tikjis jomis netiki.. juokiasi ir tiek.  nuo tada jis ju nemegsta..
 nuo tada jis ju nemegsta.. Buitiskai ziurint, gali tai rodyti ir pasiulyma daugiau laiko su seima praleisti, bet klausimas ne itin buitiskas mano supratimu, tai ir tas vestuves pasakiau. 10 juk etapo pabaiga, o ir tokios seimynines kortos, vadinasi tame reikia kazkoki persilauzima daryti
 Buitiskai ziurint, gali tai rodyti ir pasiulyma daugiau laiko su seima praleisti, bet klausimas ne itin buitiskas mano supratimu, tai ir tas vestuves pasakiau. 10 juk etapo pabaiga, o ir tokios seimynines kortos, vadinasi tame reikia kazkoki persilauzima daryti 
 taip sutaupau nervu ir sau, ir jam, ir laiko svaistomo tusciom kalbom apie tai, kad man to reikia, o jam tai tik laiko svaistymas
 taip sutaupau nervu ir sau, ir jam, ir laiko svaistomo tusciom kalbom apie tai, kad man to reikia, o jam tai tik laiko svaistymas  

Buitiskai ziurint, gali tai rodyti ir pasiulyma daugiau laiko su seima praleisti, bet klausimas ne itin buitiskas mano supratimu, tai ir tas vestuves pasakiau. 10 juk etapo pabaiga, o ir tokios seimynines kortos, vadinasi tame reikia kazkoki persilauzima daryti

Is tiesu as nesuinterpretavau 8 kardu... na, pati zinai, kad tai nekokia emociskai korta, bet nelabai suprantu, ka ji cia nori pasakyti. Turiu du variantus. 1. Tai gali rodyti i ka viskas gali nueiti, jei neklausysi patarimu (arba gal net jau esi tokioje situacijoje). 2. Pasiulymas neuzsimerkti, o kaip tik praregeti esamoje situacijoje ir nebijoti keisti tai, kas kelia sloguti.
 Is tiesu as nesuinterpretavau 8 kardu... na, pati zinai, kad tai nekokia emociskai korta, bet nelabai suprantu, ka ji cia nori pasakyti. Turiu du variantus. 1. Tai gali rodyti i ka viskas gali nueiti, jei neklausysi patarimu (arba gal net jau esi tokioje situacijoje). 2. Pasiulymas neuzsimerkti, o kaip tik praregeti esamoje situacijoje ir nebijoti keisti tai, kas kelia sloguti. pasiemiau taip sakant diena off nuo seimos, savo kambary uzsirakinus buvau
 pasiemiau taip sakant diena off nuo seimos, savo kambary uzsirakinus buvau  kazko jam prireike, uzejo, tai pamate istrauktas- nepuoliau visko slept pries duris atrakinant
 kazko jam prireike, uzejo, tai pamate istrauktas- nepuoliau visko slept pries duris atrakinant   bet is esmes nedelioju prie jo akiu. na, tiesiog pas mus toks nebylus susitarimas
 bet is esmes nedelioju prie jo akiu. na, tiesiog pas mus toks nebylus susitarimas  

Is tiesu as nesuinterpretavau 8 kardu... na, pati zinai, kad tai nekokia emociskai korta, bet nelabai suprantu, ka ji cia nori pasakyti. Turiu du variantus. 1. Tai gali rodyti i ka viskas gali nueiti, jei neklausysi patarimu (arba gal net jau esi tokioje situacijoje). 2. Pasiulymas neuzsimerkti, o kaip tik praregeti esamoje situacijoje ir nebijoti keisti tai, kas kelia sloguti.
 Is tiesu as nesuinterpretavau 8 kardu... na, pati zinai, kad tai nekokia emociskai korta, bet nelabai suprantu, ka ji cia nori pasakyti. Turiu du variantus. 1. Tai gali rodyti i ka viskas gali nueiti, jei neklausysi patarimu (arba gal net jau esi tokioje situacijoje). 2. Pasiulymas neuzsimerkti, o kaip tik praregeti esamoje situacijoje ir nebijoti keisti tai, kas kelia sloguti. pasiemiau taip sakant diena off nuo seimos, savo kambary uzsirakinus buvau
 pasiemiau taip sakant diena off nuo seimos, savo kambary uzsirakinus buvau  kazko jam prireike, uzejo, tai pamate istrauktas- nepuoliau visko slept pries duris atrakinant
 kazko jam prireike, uzejo, tai pamate istrauktas- nepuoliau visko slept pries duris atrakinant   bet is esmes nedelioju prie jo akiu. na, tiesiog pas mus toks nebylus susitarimas
 bet is esmes nedelioju prie jo akiu. na, tiesiog pas mus toks nebylus susitarimas 
 nes tai is tikruju pasyvumo korta, kai nieko absoliuciai negali padaryti, tik susitaikyti su esama padetim.
 nes tai is tikruju pasyvumo korta, kai nieko absoliuciai negali padaryti, tik susitaikyti su esama padetim.  

paprasau klausimo jei praktikai tai kokia nesamone sumasto taip suprantui kad piz.. vojasi
 paprasau klausimo jei praktikai tai kokia nesamone sumasto taip suprantui kad piz.. vojasi   bet siaip ir as ir jis esam tokios nuomones kad gerai kaip zmogus kanors daro... domisi. ir nesvarbu ka, vieniem kortos durnyste, kitam geliu gazonai kaimas rukneliuose atrodo
  bet siaip ir as ir jis esam tokios nuomones kad gerai kaip zmogus kanors daro... domisi. ir nesvarbu ka, vieniem kortos durnyste, kitam geliu gazonai kaimas rukneliuose atrodo   

jis toks moteriskas tai kita puse palikau. Nera tobulos nes remelis kiat kart nesigauna lygia nes pjaunu kruvoj o ne po 1.
  jis toks moteriskas tai kita puse palikau. Nera tobulos nes remelis kiat kart nesigauna lygia nes pjaunu kruvoj o ne po 1.  

Nagi duosiu.Klausimuka nezinau kaip formuluoti...?Jei ka,kluskite,po to parasysiu kuri tiksliausiai pataikete.Taigi zadam isvaziuoti...
  Nagi duosiu.Klausimuka nezinau kaip formuluoti...?Jei ka,kluskite,po to parasysiu kuri tiksliausiai pataikete.Taigi zadam isvaziuoti...  Kai kas jau isvaziavo..Kaip klausima formuluoti??Na gerai,kur zadame isvaziuoti??
 Kai kas jau isvaziavo..Kaip klausima formuluoti??Na gerai,kur zadame isvaziuoti??