QUOTE(*barbora* @ 2016 03 24, 14:52)
Labas vakaras, esu visiška naujokė, Taro kortas gavau dovanų prieš mėnesį, bandau pažindintis. Bandau nagrinėtis paveiksliukus, simbolius. Karts nuo karto traukiu dienos kortą. Tikiuosi priimsit mokytis kartu.
Tuo pačiu noriu pasidžiaugt, kad pradėjo kalbėtis kortos su manim, bent jau man taip atrodo. Traukiau šiandien kortas sesers klausimui: kokia tikimybė, kad išvyks su vyru į kelionę?
Pentaklių riteris/Imperatorė/lazdų 6
Kokia tikimybė, jog gaus pigesnius bilietus?(nes šiai dienai tik pačius brangiausius rado)
Lazdų 4/Jėga/Vežimas
Mano akim rodo sėkmingą kelionę.
Po keleto dienų žiūrėsiu kaip išsisprendė.
Sveika prisijungusi!

taip, viskas teisingai. kortos rodo, kad jie 100% vyks atostogauti. nes lazdu 6 tai pergale. ir Imperatore rodo moters iniciatyva. tai tavo sese organizuoja ta kelione tikriausiai.
manau,kad bilietus gaus, nes rodo kelione, naujas patalpas ir dziaugsma. (na, as cia taip grubiai)..
kokia kalade turi, jeigu ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 24, 14:13)
Padiskutuokim. Traukiau kortas vyras x ir moteris y santykiai ju perspektyva.
5 taures/kalaviju valetas/ 4 taures
Pati interpretuociau kad nieko gero. Santykiai nuobodus, sastingis. Dar kad konfliktu daug toj poroj "is oro" be priezasties, tiesiog nuo trinties tos. Rutinos. Perspektyvoj ir nieko gero.
Kadangi ta pora zinau tai dar teigciau kad vyras nesiima iniciatyvos ir jam gerai kaip yra, nesiima rimtesniu isipareigojimu tarkim vestuves.
Kokia jusu nuomone? Ar sutiktumet su manim?
viskas teisingai. abudu yra nusivyle santykiais ir nusisuke vienas nuo kito.beto kardu pazas (?) reiskia snipinejima, kritika vienas kitam, nepasitikejima, konfilktus..
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 24, 15:55)
Labz

kaip man pastarosiom dienom jegu ner, sakes kazkokios. Ir rukyt vel pradejau
cia pilnatis veikia. as irgi kaip issunkta jauciuosi. namuose su vaikais duoduosi, mokslai ant galvos, namu darbai.. tai po dienos krentu i lova kryzium ir uzmiegu per 3min. idomu butu astrologiskai paziureti su kuo menulio pilnatis si karta, kad taip sekinanciai veikia?.. lygtais uztemimas kazkoks yra..
Change the way you see things, and the things you see will change" - Wayne Dyer