idekit klausimu praktikai, noreciau pabandyti su apverstom padelioti kortas.
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 03 25, 15:57)
idekit klausimu praktikai, noreciau pabandyti su apverstom padelioti kortas.
Ok ok, laukiu man svarbaus laisko, taigi su kuo tai susije ir ar bus atsakymas kokio noreciau sulaukti 😉
Sveikos, gal kažkas pažiūrėt pamėgins, yra toks vaikinukas X, jis labai traukia, su juo smagu leist laika, jis ilga laika teigia jog ir jam gera bendrauti. kokie jo ketinimai mano atžvilgiu? ar jis nuoširdus? dekui

QUOTE(orkideja87 @ 2016 03 26, 06:11)
Sveikos, gal kažkas pažiūrėt pamėgins, yra toks vaikinukas X, jis labai traukia, su juo smagu leist laika, jis ilga laika teigia jog ir jam gera bendrauti. kokie jo ketinimai mano atžvilgiu? ar jis nuoširdus? dekui 

Ne visada ir kortos pasako teisybe, zmones ir po 20 metu issiskiria, jei jums dabar gerai kartu tai dziaukites ir bukit laimingi

QUOTE(blykste38 @ 2016 03 26, 10:50)
Ne visada ir kortos pasako teisybe, zmones ir po 20 metu issiskiria, jei jums dabar gerai kartu tai dziaukites ir bukit laimingi 

Na suprantu, kad nevisada kortos pasako teisybe, tiesiog norėjosi daug maž žinot, ar tas žmogus nuoširdus ar tik sako kaikuriuos dalykus, tam kad sakyt,

QUOTE(orkideja87 @ 2016 03 26, 11:21)
Na suprantu, kad nevisada kortos pasako teisybe, tiesiog norėjosi daug maž žinot, ar tas žmogus nuoširdus ar tik sako kaikuriuos dalykus, tam kad sakyt,
bet ačiū.

O ar suprantate ta, kad ne i ta tema atkeliavote? Cia mokymosi tema, o ne konsultaciju

Ritandra, manau zinau, ka tavo apv Velnias rode. Na, man jis ne taip reiskiasi, bet tau gal sitaip, nors cia tik spejimas. Taigi, prisiimdama ta atsakomybe tikejausi jos fainos, kai su vyru eisim pasivaikscioti ir pan. Bet aplinkybes pasikeite ir to padaryti nebeiseina, dabar fainumo nebeliko, nes turim ir vaikus kartu temptis ir tai labiau stresas tapo nei maloni atsakomybe.
QUOTE(orkideja87 @ 2016 03 26, 09:21)
bet ačiū.

Kaip taisykle vyrai myli akimis, moterys ausimis, svarbu kad graziai maloniai kalba kas moterims patinka, o hei kortos netycia kazka ne tokio parodytu negi del to paliktum zmogu
Su Sv Velykom visas
🐣🐣🐣
Siandienos mano korta Vezimas 😉

Siandienos mano korta Vezimas 😉
Su sventem mergaites
Tegu bus sie metai spalvoti kaip marguciai
bet spalvos lai buna sviesios
tegu pavasaris atnesa ta pabudima! Kam meiles, kam darbu o kam tiesiog geru emociju! Visom po bucki ir po "gera korta"

Tegu bus sie metai spalvoti kaip marguciai

Taip tylu cia.Dar vis svenciat,mergaites?
O kad Tavo,Ritandra,palinkejimas tiesiai Dievui i ausi-ir pagaliau prabusciau.Kazkodel visokie nemalonumai man nutinka butent pavasari,tai ir dabar sedziu susiguzus,dairausi is leto .O jei nieko natsitinka,tai pati kokia nesamone padarau
Nu vis kaip ne visi zmones.

O kad Tavo,Ritandra,palinkejimas tiesiai Dievui i ausi-ir pagaliau prabusciau.Kazkodel visokie nemalonumai man nutinka butent pavasari,tai ir dabar sedziu susiguzus,dairausi is leto .O jei nieko natsitinka,tai pati kokia nesamone padarau

Turiu siand laisvo laiko skaitineju senas TARO temas, oho kiek ten dalyviu buvo, ir tikrai visokiausios info galima rast