ir as kitus zinau, o to panko nepazistu

Pankas Diesel
QUOTE(enura @ 2016 04 29, 22:25)
O tas ant žirgo kas?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 30, 05:42)
O tas ant žirgo kas?
Burberry

Va Linamog pazista

QUOTE(enura @ 2016 04 30, 07:30)
Aaa. Burberry!
Aha, Linamog pažįsta tą seną panką

QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 30, 07:36)
Aaa. Burberry!
- Beje, visai aš jo neužfiksavus kažkaip, o įdomus ženklas. Įdomu, kokia jo istorija.

as kazkaip Dieselio tik ta uzrasa visur pastebedavau, o panko ne ...

tuoj ateis Aireda papasakos istorija, ji gi pas mus vaiksciojanti enciklopedija

Aha, Diesel
Istorijos nebus, tik paaiskinimas

Pavadinimas Diesel atsirado naftos krizes metu, kai dizelis tapo alternavyva benzinui. Sis pavadinimas asociavosi su dinamika, varomaja jega globalioje ir judrioje visuomeneje.
Logotipui buvo pasirinkta cherokee indeno galva su irokezu, kaip laukiniskumo ir nepriklausomumo simbolis.
Diesel moto - be stupid
- Buk kvailas, mastyk nestandartiskai, kurk idomias idejas, net jei jos is pradziu atrodo kvailokos.
Oficiali "be stupid" Diesel filosofija
Diesel pasizymi provokatyviu, ironisku ivaizdziu, sokiruojancia arba prajuokinancia, zodziu, nestandartine reklama.
Pvz. 1995 m. Diesel reklama buvo pirmoji, vaizduojanti homoseksualia besibuciuojancia pora

Pavadinimas Diesel atsirado naftos krizes metu, kai dizelis tapo alternavyva benzinui. Sis pavadinimas asociavosi su dinamika, varomaja jega globalioje ir judrioje visuomeneje.
Logotipui buvo pasirinkta cherokee indeno galva su irokezu, kaip laukiniskumo ir nepriklausomumo simbolis.
Diesel moto - be stupid

Oficiali "be stupid" Diesel filosofija

Diesel pasizymi provokatyviu, ironisku ivaizdziu, sokiruojancia arba prajuokinancia, zodziu, nestandartine reklama.
Pvz. 1995 m. Diesel reklama buvo pirmoji, vaizduojanti homoseksualia besibuciuojancia pora

QUOTE(Aireda @ 2016 04 30, 09:38)
Geras, kaip įdomu!
Dabar į Diesel kitaip žiūrėsiu

Super. Labai patiko.
na va sakiau, kad Aireda tikra enciklopedija
o man tai nepatinka Diesel reklamine koncepcija
kad sokiruojanti ir pirmieji panaudojo gejus tai valio, bet tas sukis BE STUPiD tai man be rysio

QUOTE(enura @ 2016 05 01, 10:18)
na va sakiau, kad Aireda tikra enciklopedija
kad sokiruojanti ir pirmieji panaudojo gejus tai valio, bet tas sukis BE STUPiD tai man be rysio 

enura, as kaip toj reklamoj "daug skaitau"

As nelabai megstu sokiruojancius dalykus, man labiau prie sirdies grazus

Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 01, 11:20)
Koks dizaineris II pasaulinio karo metu ir jau pries ji tieke SS, hitlerjugendo uniformas, buvo istojes i naciu partija, veliau gamybai naudojo koncentraciju stovyklu kaliniu darba?
Man atrodo, as zinau. Tai leisiu kitoms pasisakyti pirmiau

QUOTE(Aireda @ 2016 05 01, 11:37)
Gal per lengvas klausimas mados asems