Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(lina27 @ 2008 06 19, 09:59)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  ACIU Jums mergytes  4u.gif
Sekmes- prireiks  mirksiukas.gif

Ten kur tu darysies darys vieną kartą vakare doh.gif
Atsakyti
Svikos, Merginos,
vakar dare histeroskopija, pasalino keleta polipu, dare abrazija istyrimui. Ta pacia diena paleido (dare klinikose). Siandien sukilo temperatura 37.5. Ar tai normalu, ar yra kam taip buve. Gal reikia kreiptis i gydytojus?
Atsakyti
tai niekam taip nebuvo, kad po histeroskopijos pakiltu temperatura?
Atsakyti
QUOTE(tax @ 2008 06 19, 18:46)
tai niekam taip nebuvo, kad po histeroskopijos pakiltu temperatura?

Neturėtų kilti temperatūra, reikėtų pašnekėti su gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 19, 17:58)
Neturėtų kilti temperatūra, reikėtų pašnekėti su gydytoja.

Aciu, Daiva, uz atsakyma.
Snekejau, sake nieko, isgert nuo temperaturos...
Trumpai aprasysiu apie savo histeroskopija, gal kam pravers.
Ieskome antro leliaus 8 metus, zinoma su pertraukomis, viskas istirta, viskas be nuokrypiu, daryta laparoskopija - atsakymas, viskas gerai.
Ruosiuosi IVF, todel gydytoja parekomendavo pasidaryti histeroskopija, nu tipo siaip del ramumo (per tuos 8 metus mane echoskopavo 4 gydytojai, nei vienas neturejo nei maziausio itarimo, kad kas nors negerai), ir ka jus manot po gleivine keli polipai, kuriuos man vakar ir pasalino.
Kalbejau su savo gydytoja, tai ji sako, kad gal net IVF nereikes...
Atsakyti
Tax, puikios naujienos, kad rado tuos polypus - tikrai gal dabar be jokių problemų pastosi, nes tie polypai, kiek suprantu, vos ne kaip kontraceptinė spiralė veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 19, 18:21)
Tax, puikios naujienos, kad rado tuos polypus - tikrai gal dabar be jokių problemų pastosi, nes tie polypai, kiek suprantu, vos ne kaip kontraceptinė spiralė veikia doh.gif

duok dieve, as jau viskam pasiruosusi, nes visiskai nebeturiu laiko.
Aciu, Daiva, uz palaikyma. Kai pamaciau, kad Tu trecio laukiesi, supratau, kad ir as dar spesiu...
Sekmes Tau ir sveikatos Jums.
Atsakyti
QUOTE(tax @ 2008 06 19, 19:28)
duok dieve, as jau viskam pasiruosusi, nes visiskai nebeturiu laiko.
Aciu, Daiva, uz palaikyma. Kai pamaciau, kad Tu trecio laukiesi, supratau, kad ir as dar spesiu...
Sekmes Tau ir sveikatos Jums.

Tikrai spėsi. Man rudenį bus 42 mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek laiko teplioja po histeroskopijos, kurios metu išoperuotas polypas. Man tepa (silpnai) 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(Eladaina @ 2008 06 30, 11:29)
Kiek laiko teplioja po histeroskopijos, kurios metu išoperuotas polypas. Man tepa (silpnai) 2 sav.

Man tepliojo apie 10 dienu.
Atsakyti
sveikos,
Pas ka geriau butu Kaune atlikti histeroskopija? Gal kuri turite gyd Butautienes mob. telefona?
Atsakyti
Ar kam nors dare histeroskopija del emdometriozes nustatymo?
Atsakyti