Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(*victoria* @ 2009 01 28, 13:06)
Ačiū už greitą atsakymą. O ką reiškia apsauginis režimas? Gal tai ir yra, kad tas dienas gali mausti? Man tai gydytoja ND leido daryti, tik kai pasibaigs ateinančios mėnesinės. įdomu, nuo ko čia priklauso tas privalomas susilaikymo laikas  g.gif

Manau priklausomai nuo to kokia nuotrauka daro, ar rentgenine ar echoskopine. Man dare echoskopine tai del to turbut ir tas apsauginis rezimas buvo trumpesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinnsA @ 2009 01 28, 12:31)
Manau priklausomai nuo to kokia nuotrauka daro, ar rentgenine ar echoskopine. Man dare echoskopine tai del to turbut ir tas apsauginis rezimas buvo trumpesnis  smile.gif

man tai darė ne nuotrauką, o diagnostinę histeroskopiją su pilna narkoze. Procedūros metu rado atplyšusį gimdos gleivinės gabaliuką, kurį panaikino ir tuo pačiu darė gleivinės abraziją histologiniam tyrimui. Aš tai galvoju, kad tas pamaudimas yra dėl darytos abrazijos.
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 01 28, 13:46)
man tai darė ne nuotrauką, o diagnostinę histeroskopiją su pilna narkoze. Procedūros metu rado atplyšusį gimdos gleivinės gabaliuką, kurį panaikino ir tuo pačiu darė gleivinės abraziją histologiniam tyrimui. Aš tai galvoju, kad tas pamaudimas yra dėl darytos abrazijos.

Gali but.
Manau normalu
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 01 28, 13:46)

Sveikutes smile.gif
del abrazijos maudimas. Tai normalu. gimda traukiasi.
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 01 28, 12:46)
man tai darė ne nuotrauką, o diagnostinę histeroskopiją su pilna narkoze.

O man teko iškęsti diagnostinę histeroskopiją be mažiausio nuskausminimo. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 01 28, 15:43)
O man teko iškęsti diagnostinę histeroskopiją be mažiausio nuskausminimo. sad.gif

O tai kaip tau čia taip be narkozės? Kaip tu tai iškentei unsure.gif O tau po tos procedūros buvo koks nors pamaudimas ar kokie tai pojūčiai?
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 01 28, 16:49)
O tai kaip tau čia taip be narkozės? Kaip tu tai iškentei  unsure.gif O tau po tos procedūros buvo koks nors pamaudimas ar kokie tai pojūčiai?

Net nežinau kodėl, bet Italijoj histeroskopiją man darė be narkozės, iškenčiau šiaip ne taip.

Po procedūros kraujavau kaip per mm ir labai maudė pilvą.Po 3-4 dienų visi šie simptomai praėjo.
Atsakyti
Man irgi UK be narkozes dare.Kiek suprantu visom cia taip daro,klausiau del narkozes-sake jei labai reikes tai duos,atrode nereikejo smile.gif .Labai nemalonu buvo,bet iskentejau.Pakraujavo tik ta pacia diena,bet nedaug.
Atsakyti
Sveikos merginos!
Pirmadieni man dare hiteroskopija, pasalino maziuka polypuka. Kaip manote, ar tas polypukas gali itakoti pastijimui, nes gruodzio men. man dare IVF, bet nepavyko. Ir dar, man vis teplioja ir skauda pilvas, kartais net jauciu ta savo gimda, kazkaz ten vis duria. Ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2009 01 29, 10:11)
Sveikos merginos!
Pirmadieni man dare hiteroskopija, pasalino maziuka polypuka. Kaip manote, ar tas polypukas gali itakoti pastijimui, nes gruodzio men. man dare IVF, bet nepavyko. Ir dar, man vis teplioja ir skauda pilvas, kartais net jauciu ta savo gimda, kazkaz ten vis duria. Ar tai normalu?

Sveika, man pirmadienį irgi darė histeroskopiją, tai šiandien kaip ir ketvirta diena po procedūros. Tačiau man vis dar tepa ir jausmas kartais būna kaip prieš mėnesines. Pasiskaičiau internete, kad tai jaučiasi, nes traukiasi gimda, o tepa, nes valosi. Tik įdomu kiek tai laiko tęsis, nes pasiskaičius kitų merginų pasisakymus forume, supratau, kad kitoms visi šie nemalonūs pojūčiai praeina po gerų 5 dienų.
Atsakyti
Niu man irgi dar vis teplioja, skausmau jau ne tokie zymus. Siandien einu konsultacijai, labai jau mane domina ar galejo tas maziukas polypas itakoti embriono implantacija. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as tai pat turiu tokia problemele,viskas prasidejo nuo to kad jau vieni metai neturiu menesiniu,pradejau lankytis pas daktarus kai jau jos velavo 4 menesius. Taigi prigeriau ivairiausiu,visokiausiu vaistu,ir kontraceptines ir duphastona,estrofema,ir nieko. Dabar eisiu pas kita daktara kuris sake kad reikes daryti histeroskopija,o as taip bijau to tyrimo,gal labiausiai narkozes,man ji baisiausia verysad.gif sake reikia apziureti gimda is vidaus ir paziureti ar nera jokiu saaugu, taigi gal kam nors yra dare toki tyrima,ar galit kas nors apie ji papasakoti,kad taip nebijociau
Atsakyti