Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Pacifica @ 2011 04 28, 05:46)
Merginos pamirsau paklaust daktaro ar po histeroskopijos (diagnostines) pati galesiu namo parvairuot ar ne? Turiu omenyje ar sedet galima iskart ir ar atsigausiu iki vakaro pilnai nuo nakozes?
Ai,  ir dar del  smileysex.gif  Yra kazkoks terminas kai negalima ar ne?

as prastai jauciausi po histeroskopijos, bet po kokiu 4 val pati parvairavau.
lytiniu santykiu sake vengti 10 dienu.
Atsakyti
Sveikutės, manęs taip pat laukia histeroskopija kitą mėn., gimdoje yra nedidukas polipas, Gal yra klaipėdiečių dariusių universitetinėje ligoninėje, galėtų pasidalinti įspūdžiais, kaip ten kas, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 04 28, 12:36)
Sveikutės, manęs taip pat laukia histeroskopija kitą mėn., gimdoje yra nedidukas polipas, Gal yra klaipėdiečių dariusių universitetinėje ligoninėje, galėtų pasidalinti įspūdžiais, kaip ten kas, būčiau dėkinga 4u.gif

Man darys geguzes pabaigoje jurininku ligonineje. neisivaizduoju kas per baubas, bet paskaicius/pagooglinus atradau, kad:
1. Suvezeja polypai tik 2% ir tik moterims virs 50 metu.
2. Histeroskopija gydomas nevaisingumas.
3. Apsivalo gleivine, kad yra labai gerai planuojancioms pastoti.
Zodziu, man taip pasirode, kad vieninteliai 2 neigiami sios operacijos aspektai yra 1. pilna narkoze; 2. nekompetetingas operuojantis gydytojas.
O visa kita turetu buti gerai.
O polypai - juos butinai reikia salinti, kirtingai nei miomos, jie patys neisnyksta, bet pastojus su polypu, jis veikia abortuojanciai. tad, butinai reikia histero.... jeigu jau polypas atsirado..
Atsakyti
Na gimdyt nebesiruošiu jau, pašalinti polipą aišku kad teks, aš dar neužsirašiau, laukiu mėnesinių pradžios, vat dėl narkozės aš labiausiai nerimauju, bus antra.
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 04 28, 13:20)
as prastai jauciausi po histeroskopijos, bet po kokiu 4 val pati parvairavau.
lytiniu santykiu sake vengti 10 dienu.

Ogo kaip drasiai, as po 4 val. vos uzlipau i 5 auksta. Ir dar pora dienu blogai jauciausi.
Papildyta:
Noriu pasiteirauti po kiek laiko po histeroskopijos gavote epikrizes atsakymus?
Atsakyti
man prieš porą savaičių be narkozės Vilniuj privačiam kabinete vyšnios dydžio polipą "išėmė", su lazeriu gražiai išpjovė thumbup.gif Tai po procedūros iškart galėjau daryt ką nori ir vairuot, ir į parduotuvę...jokio skausmo ar diskomforto nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(susa @ 2011 05 13, 17:30)
man prieš porą savaičių be narkozės Vilniuj privačiam kabinete vyšnios dydžio polipą "išėmė", su lazeriu gražiai išpjovė thumbup.gif Tai po procedūros iškart galėjau daryt ką nori ir vairuot, ir į parduotuvę...jokio skausmo ar diskomforto nebuvo.

be narkozes? Gal mums nesiulo, nes brangu yra? O valdyskoj tai nemokomai... Jeigu ne paslaptis - ar mokejai uz lazerini polipo naikinima?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 16, 11:29)
be narkozes? Gal mums nesiulo, nes brangu yra? O valdyskoj tai nemokomai... Jeigu ne paslaptis - ar mokejai uz lazerini polipo naikinima?

ten parasyti ikainiai, nereikia suk galvos kiek gali kainuot. Lazeris 300. Nereikia nieko papildomai mokėt už nuskausminimą ar kitas priemones. Na už polypo ištyrimą ir atsakymą paskui dar susimokėsiu kai po mėnesio važiuosiu. Bet tai bus 70 Lt...Prieš metus tvarkiau kaklelį ir tiek pat mokėjau. Tai kai poliklinikoj pasakė, kad yra polypas ir pradėjo ruošt operacijai...tai iš kart pirma mintis ar jie ten nedaro mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susa: 16 gegužės 2011 - 19:11
Sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi ir aš ax.gif
Man 05.16 darė histeroskopiją Antakalnio klinikose, visai jos nebijojau ( prieš 8 mėn turėjau LAP, po kurios greitai atsigavau), tai galvojau, kad šita operacija dar paprastenė...Išėjau į operacinę 09:45 val, atsibudau 10:25 val, jaučiausi puikiai, palaukiau, kol baigs lašėti lašelinė, tada atsistojau, nuėjau į tualetą, nei pykino, nei galva sukosi. Gydytojas sakė, kad išpjovė mažulytį polipuką ir paėmė gleivinės gabaliuką ištyrimui, daugiau pasak jo, viskas pas mane OK. Po 2 val atnešė valgyti, viską suvalgiau ir išvažiavau namo. Džiaugiausi, kad jaučiuosi taip, lyg nebūčiau turėjusi narkozės, tik tiek, kad kraujavau. Bet..per anksti džiūgavau..Tą patį vakarą apie 19 val pradėjo nežmoniškai purtyti šaltis, svaigti galva, atsiguliau po dvejom kaldrom ir šiaip ne taip užsnūdau, prasibudusi po 2 val degiau..buvo 38,3 temperatūros... Vyras iškvietė greitukę, atsidūriau priimamajame, paguldė į ligoninę..tą patį vakarą (naktį, nes jau buvo 23 val) paėmė kraują, pasėlį, pažiūrėjo per echo, pastatė lašelinę ir pradėjo lašinti vaistus...Taigi pragulėjau ligoninėje iki penktadienio, kraujas rodė uždegimą, o pasėlis išaugino kažkokią bakteriją...To pasekoje geriu labai stiprius antibiotikus...Labai tikuosi, kad pilnai išgysiu ir galėsiu planuoti toliau..
Atsakyti
[quote=Kiva,2011 05 21, 21:06]

siaubas.... man dare pries dvi savaites ten pat, bet viskas ciki piki, tik baisiai kraujavau, buvau kaip paskerstas parselis, bego per kojas kol iki WC nuejau
po 1,5 val. vyras parveze namo ir jauciausi puikiai. o nuo ko tau tas uzdegimas nesake???
tai tokia lengva operacija...

man pilva tik stipriau suskaudo 3 dieno po histero... bet praejo be vaistu. ryt skambinsiu atsakymo del onkocitologinio tyrimo.

sekmes sveikstant 4u.gif
Atsakyti
Padare histero vakar, apie 9.30 ryto, prabudau tik po 2 val dienos, pralaike iki 6 vakaro stebejimui, temp normali, siandien vis dar svaigsta galva po narkozes, bet nepykina, nu taip labai mazai ir retkarciais. Temp nera, kol kas viskas gerai. Dave biuleteni 12 dienu. Ir nekraujoju. Siaip, teplioja nezymiai. Labai nezymiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 31 gegužės 2011 - 12:39
Oho tiek ilgai snaudėt su narkoze g.gif , man praeitą antrad darė, 11h pradėjo ir jau 14h atsibudau, o apie 16h važiavau namo, lb greitai man narkozė išgaravo. Dar truputį pateplioja man.
Atsakyti