sveikos mergaites,man pries pusmeti itare polipa,bet tik sausio menesi sugebejau ji issioperuoti

operavausi pas apanaviciene mazylyje,pagulde gal pries 10, nors 8val jau laukiamajam buvau, pries 11 val nuejau i operacine,dave pilna narkoze,atsibudau puse 1, sesute atnese arbatos, paklause kaip jauciuos, pragulejau iki puse 5, ir uzsimaniau i wc,bet durys buvo uzrakintos, as belst,bet nieks nereaguoja,poto parasiau ant nosines rasteli,kad isleistu i wc, tai po kokio pusvalandzio valytoja pamate,atrakino duris ir lb nusistebejo kad as dar cia,sake pamirso tave,atlikau reikalus ir as jos klausiu,ka toliau man daryt, tai ji nuejo i gyd. kabineta, pasiziurejo kad as israsyta ir sako eik namo,padave rubus. Ot laikai,pamirsta tave ligoninej ir uzrakina!Nuejau iki rubines,ta uzrakinta,vel i panika, kol geroji valytoja vel atrakina. Mane paveike ne tiek ta narkoze,bet sitoks nesiskaitymas...po savaites atejo laiskas i pasto dezute, kad polipas 2 cm. Po menesiniu suoliuosiu pas savo ginekologe,nunesiu atsakyma ir ziuresiu ka jinai toliau sakys :)Tepliojo kazkur 10dienu ir dar kelias dienas rytais pykindavo nuo narkozes. Biletenio nereikejo,nes turejau 5 laisvas dienas, susikeiciau

.Gerai kad dar forminant dokumentus gydytoja truputio papasakojo apie operacija pacia ir klause ar reiks biletenio, kad menesi laiko susilaikyt nuo lytiniu santykiu,kad pakraujuosiu,saugotis persalimo. Gal gydytoja ir neblogai ismano darba, bet kad pamirst israsyt ir pasakyt kad eik namo,tai as be zodziu...