Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Elialija @ 2012 01 28, 13:57)
Sveikos, man buvo daryta histeroskopija pries sesis metus, tada man diagnozavo polipa, tris kartus dare echoskopa pries tai. Po opercijos buvau sokiruota, nes daktare pasake kad jokio POLIPO pas mane nera! Taip ir nesupratau tada ka gi daktarai galejo matyti per echoskopa??? Dabar ir vel ta pati situacija, vel sako kad pas mane polipas, ir vel siulo daryti ta histeroskopija. As pasimetus....nezinau ka daryti, o jei vel pasakys kad nieko ten nera?

man gydytoja minejo,kad su echoskopu polypo gali ir nesimatyti.

merginos, o ka po hystero israso biuleteni? a?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2012 02 07, 21:07)

Po histeroskopijos israso biuleteni,ziurint ka daro,jeigu buna trumpa operacija kita diena jau gali i darba eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2012 02 07, 19:07)

As biuleteni turejau dvi dienas - histeroskopijos darymo diena i r kita po jos
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2012 01 24, 12:54)
Patarciau ir as issioperuoti...geriau visiskai save suremontuoti planuojan vaikus. g.gif Nors pati su polypasi nelabai buvau susidurusi, nezinau ju galiu ax.gif

Pati kelius isodinimus bandziau su mioma gimdoje, kuri buvo is pradziu lyg ir ant ribos. Vieni sake, kad pabandyk viena karta,jei nepavyks , operuokis. Kita klinika, ta pas kuria, kreipiaus del ivf, sake, kad cia nieko tokio ir galima eiti i prieki.

Rezultatas tai, kad 3 kartus dejom, ir be jokiu rezultatau. Issioperavau, it tikiuos, kad dabar rezultatai bus geresni.

Cia kartais ne Embrione Latvijoje sake bandyti? Paskaiciau pradzia ir pagalvojau, ar ne as cia rasiau:) Buvau toje pacioje situacijoje:) Teko isoperuoti po 3 nepavykusio karto ir bandyti toliau.

Uzklydaucia del hysteroscopy pasiskaitineti:) Man patare pasidaryti po nepavykusiu bandymu....Ziurinejuos privacioje ir tikiuosi vasara Liepos menesi apsisukti, nes kiap tik busiu kliapedoje visa menesi. Idomu butu suzinoti kas privaciai Klaipedoje daretes. Pasiziurejau kianos lb. skirtingos? Vienoje klinikoje 2000 litu (GK), kitoje diagnostine tik 200 (Kuncu ambulatorine klinika)? LB. jau didelis ir idomus skirtumas gaunas?
jei kas daretes Kuncu noreciau gauti atsiliepimu:), nes del kitos neabejoju, kad gera:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 15 gegužės 2012 - 14:02
Na gal uz 200lt cia su gydytojo siuntimu tokia kaina? nes nerealu kad tiek kainuotu hysteroskopija (200utlt).
Skaiciau jusu postus kitame skyrelyje, domejausi del histeroskopijos reprofit klinikoje, tai man pasake kad 350eur diagnostine o jeigu ka ras tai atliks nemokamai.
Jus atrodo Zlin klinikoje lanketes tai manau ten kaina turetu buti panasi.

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 15, 15:47)
Cia kartais ne Embrione Latvijoje sake bandyti? Paskaiciau pradzia ir pagalvojau, ar ne as cia rasiau:) Buvau toje pacioje situacijoje:) Teko isoperuoti po 3 nepavykusio karto ir bandyti toliau.

Uzklydaucia del hysteroscopy pasiskaitineti:) Man patare pasidaryti po nepavykusiu bandymu....Ziurinejuos privacioje ir tikiuosi vasara Liepos menesi apsisukti, nes kiap tik busiu kliapedoje visa menesi. Idomu butu suzinoti kas privaciai Klaipedoje daretes. Pasiziurejau kianos lb. skirtingos?  Vienoje klinikoje 2000 litu (GK), kitoje diagnostine tik 200 (Kuncu ambulatorine klinika)? LB. jau didelis ir idomus skirtumas gaunas?
jei kas daretes Kuncu noreciau gauti atsiliepimu:), nes del kitos neabejoju, kad gera:)

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 15, 08:42)
Na gal uz 200lt cia su gydytojo siuntimu tokia kaina? nes nerealu kad tiek kainuotu hysteroskopija (200utlt).
Skaiciau jusu postus kitame skyrelyje, domejausi del histeroskopijos reprofit klinikoje, tai man pasake kad 350eur diagnostine o jeigu ka ras tai atliks nemokamai.
Jus atrodo Zlin klinikoje lanketes tai manau ten kaina turetu buti panasi.

Ziurinejau as kainyna tos pigesnes, jei supratau tai ten kainos sumuojas, galutiniame rezultate susidarytu daugiau. Reiks gal ryt pasukti, pasiklausti, nes e-mailu neatsake man.
Galvojau as Norvegijoje arba LT su hystero susitvarkyti, kitu uzsienio nelabai tikrinau. Norveges gyre Serum Graikijoje - hysteroskopi dares. Reprofitt ir Zlin turetu panasios butu.
Atsakyti
Pakalbejau as siandien http://www.kaklinika.lt/?lt=1288722727. Kainos ten sumuojas: pirma konsultacija, tepineliai, rezultatu nagrinejimas, echoskopas ir tada jau diagnostine hysteroskopija, plius vietine nejautra. Salinami sake ir polypai, bet kazkodel kaininike tik gimdos kaklelio polypu salinimo kaina. Nu paziuresim. Klause kodel nusprendei, kad tau butent to reikia. Tikiuos, kad gydytoja nesprendzia kam hystero daryti, o kam ne.

Tiesa, pasiziurejau ir AVA. lv. Tai ten 350 euru diagnostine kainuoja, o rimtesne apie 700 euru. Issiunciau laiska, del laukimo laiko ir kitokiu smulkmenu...paziuresiu ka atsakys. Nu uz tokias kainas, galima ir LT pasidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 18 gegužės 2012 - 15:54
QUOTE(laurynaa @ 2012 02 07, 21:07)

tie polipai labai slapukai, man polipo nemate iki pat hystero. Biuleteni dave kiek priklauso - 14 kalendoriniu dienu, nes yra pilna narkoze.

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 15, 14:47)
Uzklydaucia del hysteroscopy pasiskaitineti:) Man patare pasidaryti po nepavykusiu bandymu....Ziurinejuos privacioje ir tikiuosi vasara Liepos menesi apsisukti, nes kiap tik busiu kliapedoje visa menesi. Idomu butu suzinoti kas privaciai Klaipedoje daretes. Pasiziurejau kianos lb. skirtingos?  Vienoje klinikoje 2000 litu (GK), kitoje diagnostine tik 200 (Kuncu ambulatorine klinika)? LB. jau didelis ir idomus skirtumas gaunas?
O nenori klaipedoje i jurininku ligonine nueiti? ten pati daktare salygiene ir operuoja (ji dar savo klinika 'jolsana' turi). Bet tiesa pasakius, jeigu tau diagnozes tiklais, tai gal geriau tau pasirinkti laparoskopija? ten daugiau pamato ir paremontuoja vietoje. Kaip taisykle, hystero pagrinde polipams salinti.. o LP gali ir endo parodyti, jeigu yra. Siaip, labai daug kas pastoja kita cikla po LP.
Atsakyti
Labukas smile.gif

Man siuo metu labai aktuali tema g.gif Labiausiai noriu,kad atsilieptu merginos jau dariusios histeroskopija. Papasakokite kaip jautetes po sios operacijos.

Manes laukia histeroskopija uz triju savaiciu (UK).Itariamasmazas polipas po paskutinio echoskopo.
Iseigines reikes imti operacijos diena ir po jos. Man idomu kaip jausiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2012 05 19, 02:40)
Labukas smile.gif 

Man siuo metu labai aktuali tema g.gif  Labiausiai noriu,kad atsilieptu merginos jau dariusios histeroskopija. Papasakokite kaip jautetes po sios operacijos.

Manes laukia histeroskopija uz triju savaiciu (UK).Itariamasmazas polipas po paskutinio echoskopo.

Iseigines? O pas jus bileteniu nedalina?
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2012 05 19, 14:40)
Labukas smile.gif 

Man siuo metu labai aktuali tema g.gif  Labiausiai noriu,kad atsilieptu merginos jau dariusios histeroskopija. Papasakokite kaip jautetes po sios operacijos.

Aš labai puikiai jaučiausi, tą dieną pasiemiau išeiginę, o kitą dieną į darbą jau ėjau, jei reikia duoda biuletenį.
Atsakyti
Ar prie isvezant i operacine perrengia ligonines rubais ar leidzia buti su savo pizama? Kaip issivaizuoju tai pirmiau reikia "isipatoginti" i ta spec. kede ir tada jau duoda narkoze g.gif Ar pries operacija duoda kokiu raminanciu bailiukems? blush2.gif Ar labai skauda pilva po operacijos (gimdos polipo salinimo)? Aciu kas atsakys ax.gif
Atsakyti