Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

Pritariu Kolibriukei - nepulkit daryti visko anksčiau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 08 27, 09:42)

Jeigu gydytojui nekyla nė menkiausias įtarimas, kad priežastis kur nors kitur, neverta daryti histeroskopijos. Bet jei priežastis išlieka neaiški ir yra lydinčių požymių, kurie gali leisti įtarti gimdos bėdą, tada jau reikia daryti. Daivos atveju, tai nesėkmingi IVF ir buvę ankstyvi persileidimai, aistuko atveju - nevaisingumas ir polipas. Mano atveju, galbūt bus dėl polipo.

Mergaites, pritariu, tikrai nepulkit darytis tokio tyrimo anksciau laiko. Turi but kokia nors indikacija. Jei jau gydytojas nesiulo, matyt, nemato reikalo, bet del sventos ramybes tiesiog pakalbekit apie tai su juo: jusu situacija, argumentai uz, pries, alternatyvos. Ka galima dar padaryti iki to. Cia visgi chirurgine intervencija, nors ir nebaisi. smartass.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar kam nors taip buvo. pirmadieni , praejus 11 dienu nuo ciklo pradzios, nustate, kad gimdoj auga polipas. pasake palaukti menesiniu, jei neisnyks, po menesiniu isoperuoti. ka jus manote, menesines prasidejo praejus 15 dienu nuo ciklo pradzios. aisku, kad tai nenormalu. is pradziu galvojau, kad tai yra kraujavimas ciklo viduryje, nors man taip niekada nebuna, bet kuo toliau, tuo geriau, mmm gausios ir lygiai tokios pat kaip normalios mmm...
ka daryti? mane tai is tiesu nervina...
kodel taip galejo atsitikti ir kas tai yra? Kolibriuke, gal tu nutuoki kodel taip atsitiko?
kai tik pasibaigs sis kraujavimas, varysiu pas ginekologa, bet dabar jauciuosi klaikiai sitoje nezinioje...
Atsakyti
QUOTE (ryte @ 2004 10 31, 00:06)

kodel taip galejo atsitikti ir kas tai yra? Kolibriuke, gal tu nutuoki kodel taip atsitiko?

Ryte, parašysiu tau į AŽ
Atsakyti
QUOTE (ryte @ 2004 10 30, 23:06)
norejau paklausti, ar kam nors taip buvo. pirmadieni , praejus 11 dienu nuo ciklo pradzios, nustate, kad gimdoj auga polipas. pasake palaukti menesiniu, jei neisnyks, po menesiniu isoperuoti. ka jus manote, menesines prasidejo praejus 15 dienu nuo ciklo pradzios. aisku, kad tai nenormalu. is pradziu galvojau, kad tai yra kraujavimas ciklo viduryje, nors man taip niekada nebuna, bet kuo toliau, tuo geriau, mmm gausios ir lygiai tokios pat kaip normalios mmm...
ka daryti? mane tai is tiesu nervina...
kai tik pasibaigs sis kraujavimas, varysiu pas ginekologa, bet dabar jauciuosi klaikiai sitoje nezinioje...

Labas Ryte,

ir man beveik taip pat buvo: staiga, 17 cd pradejau kraujuoti, galvojau, kad tai kažkoks kraujavimas ciklo vidury, nulėkiau pas gydytoją, sako jums čia mėnesinės prasidejo. Po to pasidariau echo ir man diagnozavo polipa, o po poros ciklu padarė histeroskopija ir jį išoperavo.
Aš čia jau rašiau savo įspūdžius, tai tikrai nėra baisu (as tikrai per daug bijojau, antra karta, jei reiktų, būtų daug ramiau).
Atsakyti
Iškeliu temą, nes tokia jau yra, be to, daug diskutuota temoje "Laparaskopija ir kiti chirurginiai gydymo būdai". Paskutiniu metu daug prikuria temų visai nereikalingų, "Padėkit", arba "Aš nėščia", o juk yra tam pakankamai skyrelių, "Nėštukių palydėtuvės", arba "Mūsų pašnekesiai". kažko tai man pikta pasidarė. Matyt, hormonų perdaug privarė.smile.gif
Atsakyti
Esam pripratę prie tvarkos - teisingai, Vilte, daryk tvarką, nes kitaip pasimesim temų gausybėje, o juk taip patogu, kai viskas susisteminta ir viską galima lengvai rasti 4u.gif Naujokėlėms reikėtų tik šiek tiek atidesnėms būti - juk kai kurios ieškomos temos pasirodo besančios 2-ame ar 3-iame puslapyje, o laikas brangus visoms, ypač pakonsultuojančioms, nes klausiančių daug daugiau...
Atsakyti
Čia aš, aš tokia nenaudėlė ir naują temą tokią pačią sukūriau! blush2.gif Ieškojau ieškojau, bet kažkaip neradau, tai va... 4u.gif Atsiprašau labai. Bet gal galit pakonsultuoti, kiek tų pinigėlių reikia pakaupti tai histeroskopijai pasidaryti? blink.gif Ir kiek dienų ligoninėje gulėti reikia ir kiek dienų biuletenį davė? blink.gif Labai dėkinga būčiau... ax.gif
Atsakyti
Man darė vienu metu ir laparaskopiją ir histeroskopiją. Trečiadienį padarė, ketvirtadienį paleido namo. Dėl kainos nieko negaliu pasakyti, nes mokėjau tik anesteziologei - 100 Lt. Aš manau, kad už pačią histeroskopiją - 200 Lt yra sočiai.
Atsakyti
Tai jiems atskirai reikia sumokėti, ania? Iš viso reikia kokių 300? Nelabai gaudausi, nepykit... smile.gif
Atsakyti
Nu aš irgi neturiu baisiai didelės patirties su kyšiais, bet aš manau, kad reikia duoti atskirai. Šiaip kaip vien tik histeroskopijai anesteziologui gal net ir perdaug 100 Lt. Panos, išsišifruokit, kas kiek mokat? biggrin.gif
Atsakyti
as is viso tik 100 lt ir tik tam, kuris dare procedura.
Atsakyti