Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių medus

as dariau su spiritu ir man snipstas gavosi 4u.gif na kaip ganetinai skanu tik tiek kad skysta kazko gavosi, buvau vienose vestuvese ragavau tirsta saukstu kabinom, taip uzsinorejau pasigamint ir se tau kad nori.. nepavyko
Atsakyti
Pagal kokį receptą darėt? Greitu laiku ir aš bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 29, 22:22)
as dariau su spiritu ir man snipstas gavosi 4u.gif na kaip ganetinai skanu tik tiek kad skysta kazko gavosi, buvau vienose vestuvese ragavau tirsta saukstu kabinom, taip uzsinorejau pasigamint ir se tau kad nori.. nepavyko

Buvo ir man taip, spiritas prastas ir nesutirstina mases 4u.gif turejau dabar gero spirito, tai labai gerai gavosi, idejau i svedija, tai svedai sake- labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
o as tai visada su spiritu darau ir viskas iseina. va dabar pries menesi dariau savo maziuko krikstynoms tai super isejo.
Atsakyti
QUOTE(Saulė @ 2012 10 01, 13:38)
sveikos,
o as tai visada su spiritu darau ir viskas iseina. va dabar pries menesi dariau savo maziuko krikstynoms tai super isejo.

paiilgau ir aš šio skanėsto. bigsmile.gif

merginos, išduokit paslaptį, kur šiais laikais galima gati gero spirito?

Gal vaistinėje?...
Atsakyti
nusprendziau pasigaminti sio skanesto, bet neturiu spirito, o tik 70 laipsniu degtine, tiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 11 01, 18:18)
nusprendziau pasigaminti sio skanesto, bet neturiu spirito, o tik 70 laipsniu degtine, tiks? g.gif

atsakymo nesulaukiau, bet vistiek pasidariau su ta degtine, stovi jau saldytuve, ziuresim kas gausis rolleyes.gif aisku paragavau, bet ir stiprus medutis blush2.gif
Atsakyti
Tema apmirus smile.gif MAne domina, ar kas nors bandet sirsiu medu su smulkintais graikiniais riesutais? Idomu koks butu skonis? bigsmile.gif Palnuoju po keliu dienu krikstynoms daryti toki medu su riesutais, bet bijau pagadint skoni rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Niu va ka tik pagaminau gardumyno to krikstynoms biggrin.gif

Ale rupus miltai sakys podyte (kuma) prasta, vaikui kose isvire, cukraus daleles jaucias doh.gif
Atsakyti