as dariau su spiritu ir man snipstas gavosi
na kaip ganetinai skanu tik tiek kad skysta kazko gavosi, buvau vienose vestuvese ragavau tirsta saukstu kabinom, taip uzsinorejau pasigamint ir se tau kad nori.. nepavyko

Pagal kokį receptą darėt? Greitu laiku ir aš bandysiu.
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 29, 22:22)
as dariau su spiritu ir man snipstas gavosi
na kaip ganetinai skanu tik tiek kad skysta kazko gavosi, buvau vienose vestuvese ragavau tirsta saukstu kabinom, taip uzsinorejau pasigamint ir se tau kad nori.. nepavyko

Buvo ir man taip, spiritas prastas ir nesutirstina mases

sveikos,
o as tai visada su spiritu darau ir viskas iseina. va dabar pries menesi dariau savo maziuko krikstynoms tai super isejo.
o as tai visada su spiritu darau ir viskas iseina. va dabar pries menesi dariau savo maziuko krikstynoms tai super isejo.
QUOTE(Saulė @ 2012 10 01, 13:38)
sveikos,
paiilgau ir aš šio skanėsto.

merginos, išduokit paslaptį, kur šiais laikais galima gati gero spirito?
Gal vaistinėje?...
nusprendziau pasigaminti sio skanesto, bet neturiu spirito, o tik 70 laipsniu degtine, tiks?

QUOTE(spin2liux @ 2012 11 01, 18:18)
nusprendziau pasigaminti sio skanesto, bet neturiu spirito, o tik 70 laipsniu degtine, tiks? 

atsakymo nesulaukiau, bet vistiek pasidariau su ta degtine, stovi jau saldytuve, ziuresim kas gausis

Tema apmirus
MAne domina, ar kas nors bandet sirsiu medu su smulkintais graikiniais riesutais? Idomu koks butu skonis?
Palnuoju po keliu dienu krikstynoms daryti toki medu su riesutais, bet bijau pagadint skoni

Niu va ka tik pagaminau gardumyno to krikstynoms
Ale rupus miltai sakys podyte (kuma) prasta, vaikui kose isvire, cukraus daleles jaucias

Ale rupus miltai sakys podyte (kuma) prasta, vaikui kose isvire, cukraus daleles jaucias