Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių medus

tryniau cukrų su tryniais karšto vandens vonelėje, bet vis tiek jaučiasi...kitą kartą bandysiu su cukraus pudra g.gif Nors skonis tai fantastiškas thumbup.gif Galvoju Kalėdom pagaminti ir padovanoti kolegėms darbe smile.gif
Atsakyti
Siaubingai noriu šio gėrio pasigaminti... Bet bėda, kad nežinau kurs spirito gauti, merginos gal žinot? (Kaunietės) Galima į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Eisiu sito gerio sukt bigsmile.gif bet as darau be jokio cukraus. taip- 8 tryniai, 2indeliai kondencuoto pieno, spirito apie 150-200g.
Kondencuota piena issuki su tryniais, bet labai gerai, kad nebutu jokiu guzuliuku, ir tada po truputi pili spirita, jis traukia ir tirstina mase, tai jo pilam tiek, kokio tirstumo norim mases, zinoma proto ribose, nes paskui bus neskanu 4u.gif
Degtine, samane ir jokie kiti stiprieji gerimai netinka, nes jie nesutirstins mases 4u.gif
Man labai patinka su kava, arbata, idejus i indelius dar uzpilu truputi spanguoliu sirupo thumbup.gif
Kiek sveciu vaisinti teko, tai nei vienas nepasake, kad neskanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 01 kovo 2011 - 10:30
O is kur gauti spirito? g.gif
Atsakyti
turiu klausima o spiritas 90 laipsniu tinka? ar butinai 70 ?
Atsakyti
QUOTE(alezna @ 2010 01 20, 18:43)
Spirito būna pirkt pas bobučių kurios pardavinėja rusiškus vaistus. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 07 29, 16:27)
O is kur gauti spirito?  g.gif

Mergaitės, spirito laisvai galima nusipirkti Lenkijoje, vietose, kur pardavinėja al.gėrimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mix @ 2012 03 20, 13:00)
Mergaitės, spirito laisvai galima nusipirkti Lenkijoje, vietose, kur pardavinėja al.gėrimus g.gif

gal turite tokio buteliuko foto?
kad butu aiskiau ko ieskot
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 03 20, 15:08)
gal turite tokio buteliuko foto?
kad butu aiskiau ko ieskot

Buteliuko foto neturiu, aš jį pirkau 0,5 litro butelyje, (kaip pas mus degtinės butelis), tik ant jo didelėmis raidėmis užrašyta SPIRYTUS. Sakė, kad jo Lenkijoje būna ir mažesniuose buteliukuose, tik tada jau kaina santykinai didesnė. Aš už 0,5 litro mokėjau 42 zlotus
Atsakyti
QUOTE(Mix @ 2012 03 20, 20:21)
Buteliuko foto neturiu, aš jį pirkau 0,5 litro butelyje, (kaip pas mus degtinės butelis), tik ant jo didelėmis raidėmis užrašyta SPIRYTUS. Sakė, kad jo Lenkijoje būna ir mažesniuose buteliukuose, tik tada jau kaina santykinai didesnė. Aš už 0,5 litro mokėjau 42 zlotus

aciu 4u.gif , bet nu ir kaina doh.gif
Atsakyti
Tema numirus,bet jos pagalba pagaminau šiandien širšių medų rytojaus sūnelio krikštynoms,tai pasisakysiu savo pastebėjimus,gal kam bus naudinga smile.gif taigi dėl spirito,kadangi LT jo sunku gaut aš naudojau romą stroh 80 vadinasi, jis 80laipsnių stiprumo ir labai skaniai kvepia, tik kaina doh.gif 100ml 18lt. Pirkau ji spec gėrimų parduotuvėj. Gavosi be proto skanus wub.gif neišskydo. Ryt matysim kokia galutinė konsistencija bus. Taigi mano receptas
4 kiaušinių tryniai
5 šaukštai cukraus pudros
1 indelis kondensuoto pieno
100ml romo stroh 80.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dorotėja*: 24 rugpjūčio 2012 - 23:55
O kokia čia parduotuvė, tikriausia Vilniuje?
Atsakyti