Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(angelas sargas @ 2016 04 15, 15:09)
Lalabamba, kaip miela ir gera skaityti tokias zinias wub.gif daug sveikateles smile.gif
Papildyta:
Turiu likusio leidziamo progesterono dvi dezutes, viena dezute galioja iki 2016 11 kita iki 2016.08, kam reikia rasykit i a.z

Patrinkite a.z pas jus pilna dėžute 😉
Atsakyti
QUOTE(late @ 2016 04 15, 18:18)
Patrinkite a.z pas jus pilna dėžute 😉

Jai atrasiau jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 04 15, 14:33)
Taip ir toliau sėkmingai iki gražios pabaigos bei naujos pradžios wub.gif  4u.gif

Merginos, GELBĖKIT!!!! Kur gauti CYCLOPROGYNOVO?
Atrašė ką tik Mastura, kad turiu pradėti gerti šiandien, vėliausiai rytoj.
Kur jo gauti???
Kiek bandau ieškoti, jo LT nėra prekyboje. Gal kas turite parduoti?

turiu kelias dezutes atsargai, kadangi musu planai nusikelia rudeniop, tai galiu perleisti su salyga, kad parveztum paskui man. jei ka rasyk a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 15 balandžio 2016 - 19:18
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 15, 10:28)
Aciu, manau, kad puikiai  smile.gif ! Po 3-ju dienu stimuliacijos - 6 dideli ir 2 vidutinio dydzio ir dar yra zirniuku ...  . smile.gif

Su grazia pradzia 4u.gif Sklandaus proceso ir laimingos pabaigos wub.gif
QUOTE(Lalabamba @ 2016 04 15, 15:03)
O aš šiandien buvau pas ginekologę. Turėjau trumpą, bet labai mielą ir šiltą susitikimą su savo žirniuku...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Viskas šiai dienai gerai. Sutarėm susitikti po mėnesio, kai jau bus 12 savaičių...  blush2.gif

Kaip miela wub.gif Taip uz jus dziaugiuosi thumbup.gif

QUOTE(Januari @ 2016 04 15, 18:01)
Kaip smagu  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Merginos, sakykit, o koks estradiolis turėtų būti?Pirmomis ciklo dienomis? rneringa, kokio dydžio pas tave buvo? Nulekiau ir aš šiam pasidaryti...e2, lh, fsh  blush2.gif

Man rodos, E2 2cd turetu buti iki 50-60 (kokie ten ju vienetai doh.gif ), kad galetu pradeti stimuliacijas. Bet cia maksimumas, mazesnis geriau.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 04 15, 13:03)
Labas, mergaitės  4u.gif

Viena akim seku temą, bet atrašyt dažniausiai jėgų nebelieka... O kai jos atsiranda, puolu nors ką nudirbti gero. Nes šiaip jaučiuosi kaip kisielius ant sofos gulintis...  lotuliukas.gif  Tad visoms/visiems kuo lengviausių planų dėliojimų! Kad viskas sklandžiai ir lengvai! Už visas laikau kumščius! Ir net jeigu neberašau, tai vis tiek sergu už visas!!!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O aš šiandien buvau pas ginekologę. Turėjau trumpą, bet labai mielą ir šiltą susitikimą su savo žirniuku...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Viskas šiai dienai gerai. Sutarėm susitikti po mėnesio, kai jau bus 12 savaičių...  blush2.gif

Labai labai džiaugiuosi už jus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 04 15, 14:03)

Lalabamba o jau patikejai, kad viskas tai vyksta su tavimi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lalabamba, labai smagu del jusu 4u.gif

Nneringa, bandysiu paaiskinti progesterono rysi su cistom biggrin.gif na man kazka panasaus sake K. Cistos buna dvieju rusiu: folikulines ir geltonkunio cistos. Folikulines, kai nesprogsta folis (neivyksta ovuliacija) ir susidaro cista. Trukes folikulas vadinamas geltonkuniu, kuris isskiria didelius kiekius estrogeno ir progesterono, taip organizmas ruosiasi galimam nestumui. Kartais tam geltonkunyje kaupiasi skystis ir tas geltonkunis virsta cista. Mano atveju, anot gyd., taip ir yra, kad tas skystis nesikauptu truksta progesterono. Taip iseina kai sprogsta folis, per mazai gaminasi progesteronas. Man ir per IVF crinone blogai pasisavindavo, visada leidziuos. Na gal supratai ka norejau pasakyt mirksiukas.gif Tiesiog kai tikrinsies paklausk kokio tipo pas tave tos cistos.
Atsakyti
Gal kas leidotes Karpenko skiriama Cikloferon?Kiek ten menesiu negalima pastot po jo vartojimo?
Atsakyti
Laba, gal kam reikia Imunoglobulino, Clexane 0,4ml, Glifor-rasykite a.z. Mes is Kauno:)
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 04 16, 08:28)
Gal kas leidotes Karpenko skiriama Cikloferon?Kiek ten menesiu negalima pastot po jo vartojimo?

Du menesius.
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2016 04 16, 08:41)
Laba, gal kam reikia Imunoglobulino, Clexane 0,4ml, Glifor-rasykite a.z. Mes is Kauno:)

Kreta, kaip laikaisi? ax.gif Kiek dar liko dienelių? nestuke.gif
Ar jau supuojat stebuklėlį? blush2.gif
Atsakyti
Lalabamba, kaip smagu wub.gif jau tiki, kad esi nestuke.gif ? Saugok ir mylek save!

Gummy, primink kada tau hcg? Gal jau NT tuoj gadinsi? bigsmile.gif

Irene, ech.. Zmogus planuoji, o kai kas juokiasi doh.gif Vis tiek suoliuko toli neslepsiu, kumsciai uz tave 4u.gif

Rneringa, na ir x failai pas tave blink.gif panasu, kad issibalansave hormonai kaip reikiant doh.gif

Book2u, ar as ka praleidau? Kada punkcija? smile.gif
Sekmes tau ir kitoms turkaitems 4u.gif

Oj, as tai darbais uzsivertus, tik paskaityt jus suspeju, nes el.pasta vis refreshinu.. Taip laukiu geru atsakymu! wub.gif
Atsakyti