Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(maugute156 @ 2016 04 17, 19:25)
Persikute, qaciu po truputi? Po paskutinio persileidimo organizmas dar normaliai neatsigauna, HCG po persileidimio krito labai letai, netgi 8 savaites...
Dabar mastau nuvykti i Atenus, imunine klinika issitirti. Turkai rekomenduoja blokuoti abu kiausintakius, bet man del to kyla abejoniu...
Kaip tu laikaisi? kas planuose? smile.gif

Dar karta uzjauciu del netekties sad.gif 4u.gif
O kodel blokuoti? Uzdegiminiai? g.gif
As po IVF, laukiu PGD atsakymu.. Tada ir bus matyt, kokia ateitis svieciasi ax.gif

QUOTE(linulyte @ 2016 04 17, 20:01)
Artėja man ta diena, tad ramybės neduoda kuria čia diena reikės vyrui atvykti  g.gif  kaip teisingai paskaičiuoti ir bilietukus jam nupirkti  blush2.gif

As vyrui pirkau jau budama Tr, kai gydytojas pasake per 2 vizita, kada jo reikes. Jei nori pirkti anksciau, tai siulau ji salia tureti jau kokia 9 stimul. diena unsure.gif nes kai kurioms punkcija ir anksciau buna..
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 04 17, 19:42)
As vyrui pirkau jau budama Tr, kai gydytojas pasake per 2 vizita, kada jo reikes. Jei nori pirkti anksciau, tai siulau ji salia tureti jau kokia 9 stimul. diena  unsure.gif nes kai kurioms punkcija ir anksciau buna..

Ačiū 4u.gif jaučiu taip ir padarysiu. Nupirksiu bilieta 9 dienai.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 04 17, 20:42)
Dar karta uzjauciu del netekties sad.gif 4u.gif
O kodel blokuoti? Uzdegiminiai? g.gif
As po IVF, laukiu PGD atsakymu.. Tada ir bus matyt, kokia ateitis svieciasi ax.gif
As vyrui pirkau jau budama Tr, kai gydytojas pasake per 2 vizita, kada jo reikes. Jei nori pirkti anksciau, tai siulau ji salia tureti jau kokia 9 stimul. diena  unsure.gif nes kai kurioms punkcija ir anksciau buna..

oj tai tu jau nemazai kelio nuejai thumbup.gif lauksim rezultatu. Na matai Tr tiesiog apsidraudimui manau nori blokuoti tuos mano kiausintakius...o man dar atrodo, kad reikia imuninius reikalus paziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 04 17, 20:47)
Ačiū  4u.gif  jaučiu taip ir padarysiu. Nupirksiu bilieta 9 dienai.

O kada jus i tr. Nes as busiu kuri laika viena, tai ieskosiu kompanijos baklavai vagyti:) Planuoju apie geguzes pabaiga, diena paaiskes po kitos ov, geguzes vidury:)
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 04 17, 20:47)
Ačiū  4u.gif  jaučiu taip ir padarysiu. Nupirksiu bilieta 9 dienai.

As lygiai taip pat padariau. 2 vizito metu gyd.pasakė: "butų gerai, kad vyras po 3d.būtų čia.". Neverta pirkti iš anksto , nes gana sunku numatyti ... ☺
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 04 17, 21:12)
O kada jus i tr. Nes as busiu kuri laika viena, tai ieskosiu kompanijos baklavai vagyti:) Planuoju apie geguzes pabaiga, diena paaiskes po kitos ov, geguzes vidury:)

Vykstu šio mėnesio 27 diena bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 17, 22:17)
As lygiai taip pat padariau. 2 vizito metu gyd.pasakė: "butų gerai, kad vyras po 3d.būtų čia.". Neverta pirkti iš anksto , nes gana sunku numatyti ... ☺

O kaip bilietu kainos ar labai pasikeičia ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 04 17, 23:32)
Vykstu šio mėnesio 27 diena  bigsmile.gif
Papildyta:

O kaip bilietu kainos ar labai pasikeičia ?

Kaina buvo visiškai tokia pati , kaip ir man išvykstant smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2016 04 17, 18:25)
Merhaba merginos,

prisiduodu ir aš. Vakar pagaliau turėjau punkciją, stimuliacija biški užsitęsė, bet pagaliau ir man išėmė wink.gif  Taigi išpunktavo 5 kukulius, 4 iš jų apsivaisino... thumbup.gif Patys labai džiaugiamės ir laukiam toliau! wink.gif

Na, o man suplanuota punkcija rytoj wink.gif ir tai bus tik 10 ciklo diena. Kaškaip viskas labai greitai...
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 18, 05:36)
Kaina buvo visiškai tokia pati , kaip ir man išvykstant smile.gif!

thumbup.gif dabar jau man ramiau bigsmile.gif
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 18, 06:03)
Na, o man suplanuota punkcija rytoj wink.gif ir tai bus tik 10 ciklo diena. Kaškaip viskas labai greitai...

Va kaip visoms skirtingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 04 18, 07:30)
thumbup.gif  dabar jau man ramiau  bigsmile.gif

Va kaip visoms skirtingai  ax.gif

Labai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 18, 06:44)
Labai...  smile.gif

Parašiau katik emaila Madinai ir paprašiau suorganizuoti trasferi iš orouosto ax.gif Tad po truputi judu i prieki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 04 18, 07:56)
Parašiau katik emaila Madinai ir paprašiau suorganizuoti trasferi iš orouosto  ax.gif Tad po truputi judu i prieki  bigsmile.gif

Super smile.gif! Ar turėsit kambarį su šaldytuviuku? Kai kuriuos vaistus reikia laikyti šaltai!
Atsakyti