Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(Glass lady @ 2016 04 18, 07:06)
Super smile.gif! Ar turėsit kambarį su šaldytuviuku? Kai kuriuos vaistus reikia laikyti šaltai!

Taip bus cool.gif
Kaip orai Stambule ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 18 balandžio 2016 - 08:37
QUOTE(linulyte @ 2016 04 18, 08:19)
Taip bus  cool.gif
Kaip orai Stambule ?

Puikūs , tikra vasara, vakar buvo +23 smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 04 15, 18:01)
Merginos, sakykit, o koks estradiolis turėtų būti?Pirmomis ciklo dienomis? rneringa, kokio dydžio pas tave buvo? Nulekiau ir aš šiam pasidaryti...e2, lh, fsh  blush2.gif

Januari, kiek aš suprantu tai pagal turkus, norint pradėti IVF, E2 turėtų būti iki 80 pg/ml. Pas mane jis, kai buvom Memorial ir kai rado cistų buvo 140 pg/ml, todėl ir neleido pradėti IVF.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 15, 19:41)
Man rodos, E2 2cd turetu buti iki 50-60 (kokie ten ju vienetai doh.gif ), kad galetu pradeti stimuliacijas. Bet cia maksimumas, mazesnis geriau.

QUOTE(rneringa @ 2016 04 18, 08:46)
Januari, kiek aš suprantu tai pagal turkus, norint pradėti IVF, E2 turėtų būti iki 80 pg/ml. Pas mane jis, kai buvom Memorial ir kai rado cistų buvo 140 pg/ml, todėl ir neleido pradėti IVF.

Ačiū, mergaitės 4u.gif Mano 546 pmol/l, irgi ne kažką... huh.gif
Papildyta:
QUOTE(Book2u @ 2016 04 17, 18:25)
Merhaba merginos,
prisiduodu ir aš. Vakar pagaliau turėjau punkciją, stimuliacija biški užsitęsė, bet pagaliau ir man išėmė wink.gif  Taigi išpunktavo 5 kukulius, 4 iš jų apsivaisino... thumbup.gif Patys labai džiaugiamės ir laukiam toliau! wink.gif

Super, kumštukai už pupsikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 04 15, 20:18)
turiu kelias dezutes atsargai, kadangi musu planai nusikelia rudeniop, tai galiu perleisti su salyga, kad parveztum paskui man. jei ka rasyk a.z.

Labai AČIŪ už norą padėti, bet penktadienį susirašius su Mastura leido naudoti kitus vaistus, kurių yra pirkti LT.
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2016 04 16, 09:17)

Nneringa, bandysiu paaiskinti progesterono rysi su cistom  biggrin.gif na man kazka panasaus sake K. Cistos buna dvieju rusiu: folikulines ir geltonkunio cistos. Folikulines, kai nesprogsta folis (neivyksta ovuliacija) ir susidaro cista. Trukes folikulas vadinamas geltonkuniu, kuris isskiria didelius kiekius estrogeno ir progesterono, taip organizmas ruosiasi galimam nestumui. Kartais tam geltonkunyje kaupiasi skystis ir tas geltonkunis virsta cista. Mano atveju, anot gyd., taip ir yra, kad tas skystis nesikauptu truksta progesterono. Taip iseina kai sprogsta folis, per mazai gaminasi progesteronas. Man ir per IVF crinone blogai pasisavindavo, visada leidziuos. Na gal supratai ka norejau pasakyt  mirksiukas.gif Tiesiog kai tikrinsies paklausk kokio tipo pas tave tos cistos.

Ačiū Allivo, mintį supratau. Man atrodo, kad pas mane labiau susiję su neovuliavusiais foliais, bet ne su progesterono trūkumu.
Atsakyti
Sveikos, ar dar yra merginų Stambule, kurioms reiktų gonalio? Man liko apie 300 gonal'io, saugotas šaldytuve, norėčiau kam nors atiduoti, nes tikrai gaila išmesti...
Atsakyti
Ateinu pagadinti statistika. Nepavyko mums verysad.gif

Negavau dar komentaro is Memorial, bet prof. Semra pradedant stimuliacija minejo laparoskopija, jei nepavyktu. Taip as jos nenoriu blush2.gif Jauciuosi isprausta i kampa, nes snaiguciu turim. Tikriausiai reiks kazkaip ryztis...
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 18, 12:25)

Negavau dar komentaro is Memorial, bet prof. Semra pradedant stimuliacija minejo laparoskopija, jei nepavyktu. Taip as jos nenoriu blush2.gif Jauciuosi isprausta i kampa, nes snaiguciu turim. Tikriausiai reiks kazkaip ryztis...

Kaip gaila sad.gif as tikiuosi, kad surasit sprendima toki, koks bus jums geriausias 4u.gif
O LP nesi niekada darius? Ar pakartotine butu?
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 18, 07:42)
Puikūs , tikra vasara, vakar buvo +23 smile.gif!

Super thumbup.gif
***** sustabdé mano vitaminus muitiné ir gražins atgal pardavėjui verysad.gif Kiek siunčiausi nebuvo taip nutike. Ši karteli nepasisekė.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 18, 11:25)

verysad.gif
Laikykitės . Stiprybės jums .
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 18, 12:25)

Užjaučiu... laikykitės...
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 04 18, 13:45)
Kaip gaila sad.gif as tikiuosi, kad surasit sprendima toki, koks bus jums geriausias  4u.gif
O LP nesi niekada darius? Ar pakartotine butu?

Nesu LP darius. Pratekami pratekami pas mane kiausintakiai, tik vienas pasiputes. Bet ir is jo viskas isteka.

QUOTE(linulyte @ 2016 04 18, 13:59)
Super  thumbup.gif
***** sustabdé mano vitaminus muitiné ir gražins atgal pardavėjui  verysad.gif  Kiek siunčiausi nebuvo taip nutike. Ši karteli nepasisekė.
Papildyta:

verysad.gif
Laikykitės . Stiprybės jums .

Is kur siunteisi? iHerb ar Vitacost? Man is Vitacost pora kartu grazino doh.gif O nera pas jus kiekio apribojimo? Lietuvoj max 10 vnt. papildu siustis galima.

QUOTE(gvatemala @ 2016 04 18, 14:05)
Užjaučiu... laikykitės...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 18, 12:32)
Is kur siunteisi? iHerb ar Vitacost? Man is Vitacost pora kartu grazino doh.gif O nera pas jus kiekio apribojimo? Lietuvoj max 10 vnt. papildu siustis galima.
Aciu 4u.gif

Siunčiausi iš Anglijos per ebay verysad.gif Jie aplamai parašė kad neleidžiami siustis i NO.
Atsakyti