QUOTE(magute @ 2016 04 15, 20:18)
turiu kelias dezutes atsargai, kadangi musu planai nusikelia rudeniop, tai galiu perleisti su salyga, kad parveztum paskui man. jei ka rasyk a.z.
Labai AČIŪ už norą padėti, bet penktadienį susirašius su Mastura leido naudoti kitus vaistus, kurių yra pirkti LT.
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2016 04 16, 09:17)
Nneringa, bandysiu paaiskinti progesterono rysi su cistom

na man kazka panasaus sake K. Cistos buna dvieju rusiu: folikulines ir geltonkunio cistos. Folikulines, kai nesprogsta folis (neivyksta ovuliacija) ir susidaro cista. Trukes folikulas vadinamas geltonkuniu, kuris isskiria didelius kiekius estrogeno ir progesterono, taip organizmas ruosiasi galimam nestumui. Kartais tam geltonkunyje kaupiasi skystis ir tas geltonkunis virsta cista. Mano atveju, anot gyd., taip ir yra, kad tas skystis nesikauptu truksta progesterono. Taip iseina kai sprogsta folis, per mazai gaminasi progesteronas. Man ir per IVF crinone blogai pasisavindavo, visada leidziuos. Na gal supratai ka norejau pasakyt

Tiesiog kai tikrinsies paklausk kokio tipo pas tave tos cistos.
Ačiū Allivo, mintį supratau. Man atrodo, kad pas mane labiau susiję su neovuliavusiais foliais, bet ne su progesterono trūkumu.