Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(Glass lady @ 2016 04 24, 18:25)
Sveikos mergaitės! Idomi mūsų diena ... Ryte sulaukėm informacijos, kad turim tik 2 geros būklės,  bet neblastutės. Ką darom ? Mums siūlė - keliam šiandien ar laukiam rytojaus, jeigu bus gerai tada - PGD ir šaldyt..
Pasitarėm su gydytoju Emre Turgut, embriologe,  kurie rekomendavo kelti šiandien.  Paklausėm patarimo ir ruošėmės perkėlimui ir kai pasikvietė supažindinti su paskutine informacija, tai vienas iš jų, jau buvo pasekęsi ir bastutės stadiją! Taigi, pasiėmėm abu  rolleyes.gif  !

Po perkėlimo reikia vartoti tik Crinone ir Folbiol? Lietuvoj, pamenu, rekomenduodavo kazka daugiau... kaip dėl leidžiamo progeterono?  Girdėjau, kad būsimos mamos dažnai vartoja papildomai ir leidžiamus...

Ramaus pupsejimo wub.gif laikom kumštukus už jus mergytės wub.gif book2u glasslady thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 04 24, 15:30)
Laikom kumštukus už tuos du stipruoliukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sveikinam su pupienės statusu  nestuke.gif
Dar noréjau paklausti kaip gydytojas Emré ? Aš taip pat paskirta jam  cool.gif

4u.gif as ir buvau pas Emre.truputi apmaudu kad kazkaip nesuziurejo mano duotu tyrimu ir nepaskyre is kart naudot krauja skystinanciu nes pas mane afs.tik prasant vos ne su pykciu paskyre aspirina doh.gif seip gydytojas ne is kelmo spirtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 04 24, 17:45)
As tai labai seku savo progeaterona vis tyrima pasidarau, nes kaip dariausi pirma HCG progesteronas buvo 142, o po dvieju dienu pasikarojus HCG progesteronas nukrito iki 68, todel as vis pasileidziu progesterona pagal tyrimus ji reguliuojuosi negalima jam leisti nukristi. Nors as ir crinone naudojau, bet reiskiasi jis man ne taip gerai pasisavina. Kumsciai suspausti saugok savo pilveli ir tikek dideliais HCG skaiciukais. wink.gif

Ačiū, mielosios, už patarimus ☺!
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 24, 17:52)
4u.gif as ir buvau pas Emre.truputi apmaudu kad kazkaip nesuziurejo mano duotu tyrimu ir nepaskyre is kart naudot krauja skystinanciu nes pas mane afs.tik prasant vos ne su pykciu paskyre aspirina doh.gif seip gydytojas ne is kelmo spirtas biggrin.gif

Aš susidariau gerą nuomonę apie jį, o ar jo sprendimai -teisingi laikas parodys 😉!
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 24, 18:52)

afs ir neskyrė leidžiamų ??? nu kaip čia taip ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 24, 16:56)
Ačiū, mielosios, už patarimus ☺!
Papildyta:
Aš susidariau gerą nuomonę apie jį, o ar jo sprendimai -teisingi laikas parodys 😉!

Ar Semra dalyvavo ?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 04 24, 14:27)
Zuikutis tai berniuką, orya lyg mergaitę, bet nesu tikra g.gif

O dėl temutės, meškute, vargu ar atsikratysi ax.gif nebent meškučiai pabirtų po žiemos miego, tada gal atleistume iš pareigų mirksiukas.gif  4u.gif

na sakau daug naujokių gal kuri norės blush2.gif
man viskas ok tik va nervina kai reikia taisyti pirmą pulapį , man reikia būtinai kompą jungti ...nes telefu negaliu taisyti , gal dėl to kad ji labai ilga mane vis išmeta nuo taisomo teksto į bet kurią eilutę esančią toje žinutėje... doh.gif doh.gif doh.gif tai va visą savaitę vis mastau kad nepamirščiau pakeisti kad nepamirščiau pakeisti blush2.gif biggrin.gif ir dar biški nervina tas lt rašymas nu bet taisyklės yra taisyklės ax.gif
tai kada bernadatuk vyksim Stambulan savo leliukų unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 24, 17:52)

Nu tikrai labai keista, juk turint afs butina naudoti ne tik aspirina, bet ir leidziamus( fraxiparina, zibor ar clexane). Kazkaip jie nenori skirti skystinanciu, man ir sake kad nereikia naudoti nors tiriu MTHFR gena homozigotoje, bet aisku as ju neklausiau ir naudojau kam juos Serapinas ir Karpenko skyre naudoti.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 24, 17:48)
Ramaus pupsejimo  wub.gif laikom kumštukus už jus mergytės  wub.gif book2u  glasslady  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Labai labai dėkojam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 24, 18:25)
Po perkėlimo reikia vartoti tik Crinone ir Folbiol? Lietuvoj, pamenu, rekomenduodavo kazka daugiau... kaip dėl leidžiamo progeterono?  Girdėjau, kad būsimos mamos dažnai vartoja papildomai ir leidžiamus...

Šiaip turkai crinine skiria iki 12 sav bet aš rekomenduočiau pasiskaičiuoti ir parsivežti iki 14 sav-nuo tada placenta pilnai susiformuoja ir pradeda gaminti progesteroną. Leidžiamo dažniausiai prireikia jei pradedama kraujuoti, na arba prastai pasisavina gelį. Šiaip vaistukų parsivežk, jei kurių neprireiks manau rasi kam perleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 24 balandžio 2016 - 19:43
QUOTE(angelas sargas @ 2016 04 24, 16:14)
Nu tikrai labai keista, juk turint afs butina naudoti ne tik aspirina, bet ir leidziamus( fraxiparina, zibor ar clexane). Kazkaip jie nenori skirti skystinanciu, man ir sake kad nereikia naudoti nors tiriu MTHFR gena homozigotoje, bet aisku as ju neklausiau ir  naudojau kam juos Serapinas ir Karpenko skyre naudoti.

Nezinau merginos g.gif mane biski tas biesino.kita kart nei neklausiu.leisiuos be nurodymu
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 04 19, 19:09)
Praejusi penktadieni praradom savo sunyti...

Užuojauta Tau verysad.gif Stiprybės... console.gif
Papildyta:
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 20, 22:22)
Musu problemos, kaip ir nera labai rimtos : gimdos pertvara, dalinai nepraeinamas vienas kiausintakis. Viskas buvo rasta ir pasalinta, gerokai veliau... , o tuo tarpu vejais praejo daugybe metu.  Liudniausia , kad LT niekas nesistenge rimtai ieskoti priezasciu, nes kraujo tyrimai ir hormonai mano ir taip pat vyro analizai - puikus! Girdejom tik " Jusu meta eina - darom IVF ir viskas "! Bet nieko is to neisejo...  Dabar , jau visi "kabinasi" prie amziaus...

Kaip man tai pažįstama... man LT pridaryta marios procedūrų, kurios ir negalėjo pavykti, nes nieks neieškojo priežasčių. Po 20 metų atrado priežastį - tai gi amžius!

Papildyta:
QUOTE(Glass lady @ 2016 04 24, 17:47)
Atsiprašau, nespėjau išmokti visų trumpinių - kas yra vk  smile.gif ?

Vaisingumo klinika (Usonienės) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2016 04 24, 22:42)
Užuojauta Tau  verysad.gif Stiprybės...  console.gif
Papildyta:

Kaip man tai pažįstama... man LT pridaryta marios procedūrų, kurios ir negalėjo pavykti, nes nieks neieškojo priežasčių. Po 20 metų atrado priežastį - tai gi amžius!

Papildyta:

Vaisingumo klinika (Usonienės)  smile.gif

1 k. - Usonienės k-koj, kiti 2 sekantys - BAK.
Atsakyti