Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 04 25, 12:54)
Papasakosiu sakai g.gif ..bijau,kad is to streso neuzsiklynintu visi kalbos padargai..o ir siaip moku visom kalbom tik klausytis pagrinde...

Gestais gestais tada brangioji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2016 04 25, 17:21)
Ačiū kad nepamiršti smile.gif Aš pradingus į pogrindį... pensijoj jau  biggrin.gif

Nu jau... lietuvoj taip anksti i pensija niekas neisleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 04 25, 13:50)
beveik savaite doh.gif ..visa gyvenima daugmaz budavo kaip laikrodukas 28 d.,o dabar tai dviem dienom sutrumpeja,tai va veluoja-zodziu pradejo i pabaiga balagnas darytis doh.gif

4u.gif tai cia yra normalu iki 35c.d.bent taip gydytojai sako.man buna kartais ir be jokiu vaistu uzstringa biggrin.gif nors kaip laikridis budavo 29c.d.man si menesi ir gi prasidejo 35c.d po visu turku
Atsakyti
Persikute, kaip Tavo PGD, vis dar jokiu ziniu? blush2.gif Laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=blue] Murke, kaip jusu murkiukai?? Gal jau gavot PGD rezultatus? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tokiu delikačiu klausimu....
ar nuo prieš IVF skiriamų papildų (pvz, inofolic ar kt. kurie turi sumažinti estradiolį) nėra akivaizdžiai sumažėjęs potraukis? Nebežinau, ką kaltinti.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 04 26, 10:50)
ar nuo prieš IVF skiriamų papildų (pvz, inofolic ar kt. kurie turi sumažinti estradiolį) nėra akivaizdžiai sumažėjęs potraukis? Nebežinau, ką kaltinti.

blush2.gif kam potraukis?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 04 26, 13:50)

jei kalbi apie potrauki smileysex.gif tai pas mane tokio dalyko nebeliko ne nuo papildu o nuo priverstinio ND 20 metu doh.gif ..SIAUBAS,net nupurto abu su vyru apie seksa pagalvojus lotuliukas.gif ...susimasciau...gal ir vaiku nera del to.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 04 26, 12:53)
blush2.gif kam potraukis?

lytinis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 04 26, 13:08)
jei kalbi apie potrauki  smileysex.gif  tai pas mane tokio dalyko nebeliko ne nuo papildu o nuo priverstinio ND 20 metu doh.gif ..SIAUBAS,net nupurto abu su vyru apie seksa pagalvojus lotuliukas.gif .

na, aš jau verkiu po visko, nes einu per negaliu. Esmė,kad vartoju inofolic, bičių pienelį, bet man inofolic'as kartu su numažintu LH ir FSH labai numažindavo ir E2 (apie 10pmol tik). Tad bandau rišti, jei E2 yra tiesioginis estrogenas, o jo organizme beveik nėra, gal tai ir veikia. Ta prasme, aš nebežinau, ko griebtis, tai galvoju, gal čia bus su panašia patirtim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 26 balandžio 2016 - 13:38
QUOTE(nefifi @ 2016 04 26, 14:37)
lytinis biggrin.gif
Papildyta:

na, aš jau verkiu po visko, nes einu per negaliu. Esmė,kad vartoju inofolic, bičių pienelį, bet man inofolic'as kartu su numažintu LH ir FSH labai numažindavo ir E2 (apie 10pmol tik). Tad bandau rišti, jei E2 yra tiesioginis estrogenas, o jo organizme beveik nėra, gal tai ir veikia. Ta prasme, aš nebežinau, ko griebtis, tai galvoju, gal čia bus su panašia patirtim.

ui,brangioji..suprantu tave labai..zinau,kas tai yra sitie reikalai per prievarta....man tai daugiau psichologine problema,nes nuo priverstinio sito reikalo daaug metu tam tikromis dienomis,valandomis,intervalais,visos cakros uzsidare..tavo atveju galbut tai susije ir su hormonais...pilnai gali buti g.gif
Atsakyti
Gavau tyrimu atsakymus unsure.gif gal galetumet pakomentuot,kokie cia mano reikaliukai,ar labai tragiski? g.gif

(FSH)6.41mIU/ml (x1=IU/l) (Folikulinė fazė 2.8 - 11.3)
(LH) 3.17 mIU/ml (x1=IU/l) Folikulinė fazė 1.1 - 11.6
Estradiolis (E2) 41.8 pg/mL (x3.671=pmol/L) Folikulinė fazė < 160
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 26 balandžio 2016 - 15:34
QUOTE(nefifi @ 2016 04 26, 11:37)
lytinis biggrin.gif
Papildyta:

blush2.gif manes tai neveikia blush2.gif man kai kartais atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 04 26, 10:44)
[COLOR=blue] Murke, kaip jusu murkiukai?? Gal jau gavot PGD rezultatus?  mirksiukas.gif  4u.gif

Mes turim du murkiukus wub.gif wub.gif
Atsakyti