Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

Sveikos merginos, o man vis niekaip nepavyksta prisibelsti iki Turkų, dabar tai jau esu visiškoje kryžkelėje unsure.gif Po atliktos lapo+histero ir po jų atlikto kiaušintakių pratekamumo tyrimo (Klp gydytoja atlikusi lapo bei foto, teigia, kad kiaušintakiai pratekami, nors viename mato sąugų), TR liepė kartoti lapo ir jos metu blokuoti viena kiaušintakį, o dėl kito likimo spręsti lapo metu. Išsiruošėm į Vln, ten gydytojas sako, kad nemato indikacijų kiaušintakio blokavimui (stipriai užvarė ant TR), aišku sako, jeigu tu nori aš jį galiu pašalinti, jei nori galiu ir abu pašalinti doh.gif Nebežinau ka daryti toliau, beje gydytojas sakė, kad vienai mergaitei buvo lygiai tokia pati situacija, idomu kaip ji elgėsi toliau unsure.gif Aišku Tr manes su abiem kiaušintakiai visiškai nelaukia schmoll.gif o ir įsiprašius IVF ir jam nepavykus viska nurašys kiaušintakiams verysad.gif Vln gyd labiau kalbėjo mūsų atveju apie imunini nevaisinguma, gal kas turit kokių žinių kaip jį galėtų apeiti arba išsitirti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 04 27, 20:17)
Sveikos merginos, o man vis niekaip nepavyksta prisibelsti iki Turkų, dabar tai jau esu visiškoje kryžkelėje  unsure.gif  Po atliktos lapo+histero ir po jų atlikto kiaušintakių pratekamumo tyrimo (Klp gydytoja atlikusi lapo bei foto, teigia, kad kiaušintakiai pratekami, nors viename mato sąugų), TR liepė kartoti lapo ir jos metu blokuoti viena kiaušintakį, o dėl kito likimo spręsti lapo metu. Išsiruošėm į Vln, ten gydytojas sako, kad nemato indikacijų kiaušintakio blokavimui (stipriai užvarė ant TR), aišku sako, jeigu tu nori aš jį galiu pašalinti, jei nori galiu ir abu pašalinti  doh.gif  Nebežinau ka daryti toliau, beje gydytojas sakė, kad vienai mergaitei buvo lygiai tokia pati situacija, idomu kaip ji elgėsi toliau  unsure.gif  Aišku Tr manes su abiem kiaušintakiai visiškai nelaukia  schmoll.gif o ir įsiprašius IVF ir jam nepavykus viska nurašys kiaušintakiams  verysad.gif Vln gyd labiau kalbėjo mūsų atveju apie imunini nevaisinguma, gal kas turit kokių žinių kaip jį galėtų apeiti arba išsitirti  unsure.gif

O pas ką darėtės LP? ir kas dar komentavo jūsų išrašą? o prieš tai darėte GN?

Lorde
kaip jus laikotės? kaip baigėsi jusų situacija? unsure.gif
Atsakyti
[quote=siaures meskute,2016 04 27, 20:23]
O pas ką darėtės LP? ir kas dar komentavo jūsų išrašą? o prieš tai darėte GN?
[color=red]

Atliktos dvi lapo ir 2 GN (DR ir MEC smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 04 27, 15:20)
O gal zinot  dar,koks ten turi buti tas LH/ fsh santykis? g.gif Mano fsh 6.41 o Lh 3.17-cia dar puse velnio ar nelabai?

FSH turi buti dvigubai didesnis nei LH. neleidzia startuoti jei FSH daugiau nei 15

E2 estradiol level should be less than 80 pg/ml = 293.6 pmol/L

tai tavo tyrimai kaip ir puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 04 27, 21:50)
FSH turi buti dvigubai didesnis nei LH. neleidzia startuoti jei FSH daugiau nei 15

E2 estradiol level should be less than 80 pg/ml = 293.6 pmol/L

tai tavo tyrimai kaip ir puikus wub.gif

Truputį nesupratau g.gif.. visada maniau, kad LH/FSH santykis idealiu atveju turėtų būti apie 1. Jei daug didesnis, tai gali rodyti policistines kiaušides, o jei stipriai mažesnis, tai rodo žemą kiaušidžių rezervą.
Gal kas paaiškintų plačiau???
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 04 27, 19:17)
TR liepė kartoti lapo ir jos metu blokuoti viena kiaušintakį, o dėl kito likimo spręsti lapo metu.
Išsiruošėm į Vln, ten gydytojas sako, kad nemato indikacijų kiaušintakio blokavimui (stipriai užvarė ant TR), aišku sako, jeigu tu nori aš jį galiu pašalinti, jei nori galiu ir abu pašalinti  doh.gif
Vln gyd labiau kalbėjo mūsų atveju apie imunini nevaisinguma, gal kas turit kokių žinių kaip jį galėtų apeiti arba išsitirti  unsure.gif

O ką TR sako apie kiaušintakį, kodėl jį reikia blokuoti?
Imunitetą turi Latvijoj Bykova (www.rrc.lv) ir Vilniuj Gelena Karpenko (privatus kabinetas).
Atsakyti
Merginos, jus cia profes progesterono klausimu.
4dpi - mano prg buvo 50nmol/L, 7dpi- 33nmol/L, o hcg 28 smile.gif pamaciusi , kad krenta progesterona susileidau 2amp Progestan. Kaip reiktu elgtis toliau? Leistis ji ir ryt, ar jau tik poryt? Crinone naudoti po senovei? Sestad kartosiu tyrima... Mastura sake, kad cia viskas gerai...
Beja, vos grizusi is Tr smarkiai apsirgau ir atsiduriau ligoninej, dabar jau beveik sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2016 04 28, 15:01)
4dpi - mano prg buvo 50nmol/L, 7dpi- 33nmol/L, o hcg 28 smile.gif pamaciusi , kad krenta progesterona susileidau 2amp Progestan. Kaip reiktu elgtis toliau? Leistis ji ir ryt, ar jau tik poryt? Crinone naudoti po senovei? Sestad kartosiu tyrima... Mastura sake, kad cia viskas gerai...
Beja, vos grizusi is Tr smarkiai apsirgau ir atsiduriau ligoninej, dabar jau beveik sveika smile.gif

4u.gif wub.gif 4u.gif as ne profe, bet jūsų vietoje leisčiausi dar ir ryt, ir poryt, ir plius dar crinone.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 28 balandžio 2016 - 15:44
QUOTE(Januari @ 2016 04 28, 15:40)
4u.gif  wub.gif   4u.gif as ne profe, bet jūsų vietoje leisčiausi dar ir ryt, ir poryt, ir plius dar crinone.

Senesnėse temutese buvau iskaiciusi, kad crinone veikia vietiskai, o progestan - per kraują. Čia kelios mergaitės dalijosi, kaip darydavo: http://www.supermama...005053-500.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 28 balandžio 2016 - 16:01
QUOTE(Book2u @ 2016 04 28, 16:01)

Aukit stiprekit wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2016 04 28, 16:01)

Super naujienos thumbup.gif thumbup.gif.. Saugok save ir pilvinuką 4u.gif 4u.gif.
Būtinai stebėk prg. Gal užtenka ir vienos ampulės per diena?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2016 04 28, 15:25)
O ką TR sako apie kiaušintakį, kodėl jį reikia blokuoti?
Imunitetą turi Latvijoj Bykova (www.rrc.lv) ir Vilniuj Gelena Karpenko (privatus kabinetas).

Ačiū labai už info rolleyes.gif Tr peržiūrėjus lapo teigė, kad nemato vieno kiaušintakio pratekamumo, atlikome GN, tada nurodė, kad reikia blokuoti, pažodžiui verčiant, tai nurodė, kad tyrimo metu kontrastas pateko į jį ir jį išpūtė, nurodė, kad tokiais atvejais jie liepia blokuoti. LT 2 gyd. sako, kad nėra jokio pagrindo blokuoti ar šalinti, nes jie yra pratekami g.gif
Manau, kad reikia dar pasiaiškinti dėl imuninio ir prašytis TR, galvoju, kad foliams auginti jie neturi jokios reikšmės ir viena kartelį pabandyti taip kaip yra, o jei nepavyktų tada spręsti ką daryti toliau doh.gif
Gal dar kam yra nurodę TR blokuoti kiaušintakius, ar pas jus jie buvo nepratekami? g.gif
Atsakyti