QUOTE(gvatemala @ 2016 05 03, 15:47)
Atsiprašau už neišprusimą bet ir mane sudomino ši informacija. Ar teisingai supratau: įkeliant 2 blastukes pastojimo tikimybė padidėja 15%, o kad gims dvynukai 50% (ar čia jau kalba eina apie trynukus, nes blastukės jau gimdoje gali pasidalinti?

) Sorry, už klausimą, bet pasijutau kaip 9 klasėj per biologijos pamoką, kurios neišmokau....
Blastuciu pasidalijimo tikimybe maza (bet vis tiek yra), o del isitvirtinimo tai manau jei tvirtinasi, tai isitvirtina ir vienas, o jei ne- tai ir 2 ne.. Bet cia mano toks manymas,neradau niekur jokiu straipsniu. Siaip vyresniam amziuje gyd linke deti 2, tai matyt, kazkuo grindzia. Man dabar kazkaip kosmosas atrodo, kai lietuvoje deda 2 ir paskui dar blastute (bent man taip sake lietuviskose klinikose)
Dar del ka daryti isodinus- as negulejau (tik memorial ar ne 40 min, kiek pasake) o paskui vaiksciojom ir pan, nes vis daugiau visi linke manyti, jog gulejimas blogiau (kraujotaka aktyvesne judant). Dar buvau radusi gera straipsni, jog po ivf nei tualete, nei kosejant niekas iskristi negali ir pan.