Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(linulyte @ 2016 05 04, 12:32)
Sveikutes  bigsmile.gif Mes po truputi augam. Didžiausias 16,5 . Rytoj vėl i klinika. Spėja kad punkcija bus šeštadieni.
Klausiau dėl isodinimo 1 ir 2 skirtumo ,tai man paaiškino, kad jei sodintu 2 tai rizika didėja tuo kad apsunkina gimda ir didesnė persileidimo galimybė. Bet kuriuo atveju žinoma rizika yra visada ir jos atmesti negalime. Tai va.

Sėkmės mirksiukas.gif spaudžiam kumštukus wub.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 05 04, 15:25)
Nu as tai nieko nesuprantu,man sodino 2 g.gif tai ko jie tada nesake kad apsunkina gimda g.gif

O aš pati prašiau dviejų, nes siūlė sodinto tik 1. Jie neprieštaravo ir apie jokią riziką neminėjo g.gif . Tik paklausė ar žinau, kad gali būti daugiavaisis nėštumas.

Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2016 05 04, 15:40)
Sėkmės  mirksiukas.gif  spaudžiam kumštukus  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 04, 12:02)
Man sake 17-20 tame tarpe turetu but sodinimas.

QUOTE(angelas sargas @ 2016 05 04, 13:16)
Man isodinimas buvo 16 c.d.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Klausimas - ar ovaboost ir visus kitus papildus geriat iki pat punkcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 05 04, 19:55)

Aš tai nutraukiau likus dviem savaitėm 😊
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 05 04, 20:55)

As irgi buvau nutraukus ovaboosta, nuo cd1. Nesinorejo kad kaip nors sureaguotu ne pagal gydytoju plana
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 05 04, 20:55)

Aš gėriau iki punkcijos. Bet vidury stimuliacijos dar pasitikslinau su gyd. Emre ar galiu juos gerti. Pradžioj kai išgirdo, buvo nepatenkinti, bet kai nusinčiau jų sudėtį, davė leidimą. Gėriau juos drauge su Folbiol ir vit. D smile.gif
Atsakyti
linulyte, kokios naujienos? Siandien Ovitrelle?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 05, 16:59)
linulyte, kokios naujienos? Siandien Ovitrelle?

Suleido Luveri. Gonalio ta pati dozė ir Cetrotide. Paaugom iki 17,5. Rytoj i klinika.
Atsakyti
kaip jus ten budamos kontaktuojat su klinika?sms?Jums koordinatores raso?vis dar parinuos,kaip as ten susikalbesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 05 06, 11:23)
kaip jus ten budamos kontaktuojat su klinika?sms?Jums koordinatores raso?vis dar parinuos,kaip as ten susikalbesiu biggrin.gif

Sms, whatsapp, el. pastu, telefonu. Koordinatores ir raso, ir skambina smile.gif bet dazniau raso.

Susikalbesi kuo puikiausiai!!! Tikrai nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 05 06, 09:23)

Visais imanomais būdais mirksiukas.gif
Atsakyti