Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(aurute66 @ 2016 05 17, 10:37)
Žadam ketvirtadieni važiuoti i Suvalkus,gal kas žinot kada naujų akcijų lankstinukai būna,nes trečiadienį(18 d.) baigiasi senieji,o kiti ar bus vakare 18 d.ar tik 19 pasirodo ax.gif

Trečiadienį dieną jau galima rasti, iškyrus kažkurį vieną, dabar nebepamenu kurį. Na, o Lidl nuo pirmadienio iki sekmadienio eina.
Atsakyti
QUOTE(San'ka @ 2016 05 17, 12:02)
Tesco pasiulima gaunu į el.pašta,gal ir jums atsidatys My Webpage
arba
http://gazetki.tesco.../hm/gazetka.pdf

Labai ačiū.Super thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit, tos Bedronkos yra skirtingu dydziu? Nes tarkim as kur buvau, tai nemaciau "normalios", sveriamos mesos, viskas buvo tik supakuotu variantu. Gal as tiesiog labai mazutese buvau?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 05 17, 13:37)
O sakykit, tos Bedronkos yra skirtingu dydziu? Nes tarkim as kur buvau, tai nemaciau "normalios", sveriamos mesos, viskas buvo tik supakuotu variantu. Gal as tiesiog labai mazutese buvau?

Mes ir kazkaip tik viena atrade pagr gatvek jur ir kauflandas...manau apie ta pacia kalbam 😊
Atsakyti
Koks siandien kursas gal kas zino? Aciu
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 05 17, 15:37)

Visos vienodai mažos, panašiai kaip mūsų Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolat @ 2016 05 17, 16:22)
Koks siandien kursas gal kas zino? Aciu

Ružavam namely 4,34;Kauflande ir turguj centre 4,28.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 05 17, 16:23)
Visos vienodai mažos, panašiai kaip mūsų Iki  4u.gif

Tai o jose būna sveriamos mėsos ar tik sufasuota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 05 17, 19:33)
Tai o jose būna sveriamos mėsos ar tik sufasuota?  4u.gif

Kiek teko buti, nebuna sveriamos, jos visos mazos.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 05 17, 18:01)
Kiek teko buti, nebuna sveriamos, jos visos mazos.

Biedronkos ir neprekiauja nefasuota mesa. Tiesa, kartais jose galima nusipirkti tokios, bet tik jei joje kita parduotuve savo mesos "skyriu" atsidarius. Kadaise tokia buvo Reja gatvej, dabar ten jau tas mesos "skyrius" panaikintas. Jei tokia kur rasit ir joje ka nors nusipirksit, tai cekyje pamatysit ne tik Biedronkos pavadinima, bet ir kitos parduotuves/imones duomenis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar buvot kas Suvalkose Cestoj, kaip kainos ir asortimentas ?
Atsakyti
Sveikos :-) gal galite pasidalinti kokį surį perkate? Kaip atskirti surį nuo surio produkto? Ar galioja taip pat kaip ir LT, jog suris yra nuo 45% riebumo?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti