Rožinis namelis šiandiena davė 4.36

Keliaujam i Lenkija. Gal kas galit patikslinti kuris turgus dirba siandien? Aciu labai

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 05 19, 06:20)
Keliaujam i Lenkija. Gal kas galit patikslinti kuris turgus dirba siandien? Aciu labai 

kaip kuris? Suwalkuose siandien kasdieninis dirba. Sestadieninis dirbs sestadieni. Kitu nera.
O sakykite gal kas uzmatete ar galite pasakyti, kur galeciau Suvalkuose nupirkti elektrine vaisiu ir uogu gziovykle?
Tokios buna apvalios keliu aukstu.

Gal kas žino, kiek laiko atsiųstas prekes saugo Gemini vaistinėje? Ar gali užsakymą atsiimti ne pirkėjas, o kitas žmogus(gal jį galima nurodyti darant užsakymą) ?
Mąstau ryt važiuoti vakarop į Suvalkus. Lėktume į tas parduotuves,kurios ilgai dirba (Tesco, Biedronka) Kažin verta? Aš taip galvoju, kad lenkai turėtų būt pasipildę prekių prie savaitgalinį lietuvių antplūdį

Šiandien buvau Suvalkuose. Tesco toooookiais kiekiais tautiečiai mėsą pakuotą vežą
Mes su sese pavartėm, į kainą pažiūrėjom ir atgal padėjom. Aš kainose mėsos nesigaudau, o sesuo sakė ir pas mus tiek pat kainuoja.
Prieš Suvalkus taiso kelią, eilės kilometrinės į abi puses, nes leidžia važiuot reguliuotojas. Tiesa, išvažiuojant stovėjom trumpiau.

Prieš Suvalkus taiso kelią, eilės kilometrinės į abi puses, nes leidžia važiuot reguliuotojas. Tiesa, išvažiuojant stovėjom trumpiau.
QUOTE(Tučka @ 2016 05 19, 11:14)
O sakykite gal kas uzmatete ar galite pasakyti, kur galeciau Suvalkuose nupirkti elektrine vaisiu ir uogu gziovykle?
Tokios buna apvalios keliu aukstu.

Kiek pamenu, kazkuriame naujame (Biedronkos ar Kauflando) laikrastuke yra.
QUOTE(visai_nauja @ 2016 05 19, 15:45)
Is kurios puses vaziuojant, Kalvarijos ar Lazdiju?

QUOTE(Renata123 @ 2016 05 19, 16:04)
Kalvarijos
QUOTE(simpa @ 2016 05 19, 12:57)
Mąstau ryt važiuoti vakarop į Suvalkus. Lėktume į tas parduotuves,kurios ilgai dirba (Tesco, Biedronka) Kažin verta? Aš taip galvoju, kad lenkai turėtų būt pasipildę prekių prie savaitgalinį lietuvių antplūdį 

kiek esu pastebejus, tai prekemis lentynos papildomos ryte, o ne vakare.