Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Sveikos 4u.gif

Prabėgau šiandien 6 km, o dar ir po lietum, tai išvis savim didžiuojuos didis.gif laugh.gif Sūnus palaikyti kompaniją atsisakė, bet man vienai tai net geriau, greičiau gaunasi blush2.gif Per pusvalandį prabėgau smile.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 04 23, 14:59)
Pasidariau desertini banana. Labai labai patikio.  bigsmile.gif
Dontstop aciu uz recepta  4u.gif bus mano desertas pastovus  thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Prikapojau pas mamą rūgštynių sriubos essen.gif
Oras nekoks, tingisi net pajudėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 04 23, 09:07)
Mano trenerė taip pasakytų:
2 kartai - esamos formos palaikymui, gerai nuotaikai bei energijai
3 kartai - naujokams, kurie nori dailinti kūno formas, tinka pirmus 3 mėnesius, kol kūnas apsipranta su krūviu
4 kartai - prasidės pirmi pastebimi pokyčiai
5-6 kartai - pokyčiai bus matomi žymiai greičiau  smile.gif

Galėčiau (ir turėčiau!) rast laiko 4 kartams, o kai oras bus šiltesnis, tai galima treniruotę pasidaryti prabėgant arba praminti dviratį smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif aš nuo ryto dirbu prie baigiamojo karsta.gif dabar antroji kavos pertraukėlė, bet dat tiek daug liko doh.gif net džiaugiuosi, kad oras toks baisus, tad nėra pagundos eiti į lauką, nes jei būtų šilta, saulėta, tikrai prie kompo nesinorėtų sėdėti schmoll.gif sakot bėgiojot per lietų, o pas mus visą rytą snigo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš tai nesuprantu, iš kur man svoris auga blink.gif Ar gali būt, kad nuo tų Tibeto pratimų? blush2.gif
Vakar visą dieną gerai laikiausi, vakarienė iki 18 val, paskui nė kąsnio, šiandien ryte +1kg blink.gif
Tai ir nuotaikos nėra biggrin.gif Yra iš tikro, bet nežinau, ką daryyyyyyt smile.gif

Iš ryto pasportavau, susitvarkiau namus, dabar užmigo vaikai, kavos metas cool.gif Orkaitėj jau kepa šašlykiukai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kokios visos jūs šaunuolės sportininkės thumbup.gif
Aš keletą dienų jau darau pritūpimus, aišku gal ir juokinga čia palyginus su jūsų sportais blush2.gif nu bet vis kažkas. Ir net pati netikiu, jog skauda raumenis biggrin.gif
Rud@@kė, o kas tie Tibeto pratimai? blush2.gif
trysduvienas, kuriam čia Lietuvos gale snigo?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 24 balandžio 2016 - 13:33
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 24, 14:32)
Rud@@kė, o kas tie Tibeto pratimai? blush2.gif

Čia labiau ne sportas, o tokia rytinė (arba jei nori, vakarinė) mankšta smile.gif Yra penki pratimai, kuriuos reikia daryt kiekvieną dieną, tik tada jie veiksmingi, pradėt reikia nuo 3 pakartojimų per dieną, ir palaipsniui didint, kol pasieksi 21 pakartojimą kiekvienam pratimui per dieną, o tada jau tuos 21 ir daryt kasdien smile.gif
user posted image
O nauda tai ohoho kokia biggrin.gif
Pradeda krist svoris (vis dar laukiu biggrin.gif );
Dingsta dvigubas pagurklis;
Jei darai ryte, suteikia energijos (pajutau);
Jei darai vakare, padeda nurimti ir lengviau užmigti (nebandžiau);
Ramina ir stabilizuoja nervų sistemą (pajutau, nors ir taip nesu nervininkė biggrin.gif );
Tvirtėja kūnas;
Valosi sąmonė ir t.t. smile.gif

Aš dar prie to paties atlieku šypsenos meditaciją, tai man pačiai savyje atrodo, kad neša naudą man ši mankšta, tik kad svoris auga (nors gal ir ne nuo jos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 24, 15:21)
Čia labiau ne sportas, o tokia rytinė (arba jei nori, vakarinė) mankšta  smile.gif  Yra penki pratimai, kuriuos reikia daryt kiekvieną dieną, tik tada jie veiksmingi, pradėt reikia nuo 3 pakartojimų per dieną, ir palaipsniui didint, kol pasieksi 21 pakartojimą kiekvienam pratimui per dieną, o tada jau tuos 21 ir daryt kasdien  smile.gif
user posted image
O nauda tai ohoho kokia  biggrin.gif 
Pradeda krist svoris (vis dar laukiu  biggrin.gif  );
Dingsta dvigubas pagurklis;
Jei darai ryte, suteikia energijos (pajutau);
Jei darai vakare, padeda nurimti ir lengviau užmigti (nebandžiau);
Ramina ir stabilizuoja nervų sistemą (pajutau, nors ir taip nesu nervininkė biggrin.gif );
Tvirtėja kūnas;
Valosi sąmonė ir t.t.  smile.gif

Aš dar prie to paties atlieku šypsenos meditaciją, tai man pačiai savyje atrodo, kad neša naudą man ši mankšta, tik kad svoris auga (nors gal ir ne nuo jos)  smile.gif

Išsisaugojau, ačiū bigsmile.gif
Beje, dalinuosi sveikuolių 7 dienų programa,kurią galima atsisiųsti. Gal kuri susigundys mirksiukas.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 24, 16:02)
Išsisaugojau, ačiū bigsmile.gif

Tik jeigu sugalvosi pradėti atlikinėti pratimus, būtinai pažiūrėk youtubėj, kaip teisingai atlikti ir kaip kvėpuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 24, 14:05)
Ar gali būt, kad nuo tų Tibeto pratimų?  blush2.gif

Negali būt, bet šiaip tas vienas kilas - joks augimas, t y noriu pasakyti iki 3 kg svyravimas vienos savaitės bėgyje normalu, čia greičiausiai vanduo smile.gif
Maža to, Supermaistas knygoje skaičiau, kad žarnose gali užsilaikyti iki 9 kg maisto blink.gif Atsiprašau, jei kas valgo skaitydamas biggrin.gif
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 24, 15:32)
kuriam čia Lietuvos gale snigo?? blink.gif

Mama rašė sms, kad Klaipėdoje ryte snigo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 24, 16:53)
iki 9 kg maisto  blink.gif 

Eik tu sau, kaip būtų nerealu, pasidarau žarnyno valymą ir sverčiau jau mažiau, nei kad tikslas bigsmile.gif Bet spėju, čia labai išimtinais atvejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 24, 16:46)
Tik jeigu sugalvosi pradėti atlikinėti pratimus, būtinai pažiūrėk youtubėj, kaip teisingai atlikti ir kaip kvėpuoti  smile.gif

Aaaa, ok mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 04 24, 16:53)
Maža to, Supermaistas knygoje skaičiau, kad žarnose gali užsilaikyti iki 9 kg maisto  blink.gif  Atsiprašau, jei kas valgo skaitydamas  biggrin.gif

Nu nieko sau blink.gif biggrin.gif

Atsakyti
Aciu Sima 1 uz sveikuoliu programa. 4u.gif Ar tu bandei? Ar bandysi? 4u.gif As gundausi, bet ne nuo sio pirmadienio, o nuo kito. 4u.gif Bandom? biggrin.gif
Papildyta:
Dalinuosi labai skania sriuba, kuria radau interneto platybese

https://skanestai.wo...snakine-sriuba/

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti