Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 22, 17:14)
Paskaičiau jūsų diskusijas - peršasi išvada, kurią padarėm pirmoj temoj - labai svarbu saikas.  Saikas visame kame - laikantis dietos, valgant skanų patiekalą, valgant vakarienę ir t.t.

Aš šiandien pasidaviau nuodėmei - sukapojau pana cota. Nežinau kiek ten kalorijų, bet taip fainai po darbo pasėdėjau picerijoj, iš pradžių norėjau picos, bet po to galvoju ne, reik rinktis, ar pica, ar desertas

Tiesa, jei kam reikia sporto inventoriaus, tai Senukuose dabar akcija. Šiandien nusipirkau kilimėlį sportui, nemokėjau 5 eurų. Šiaip sporte mums juos duoda, bet ne visada užtenka,  tai kai turėsiu savo, būsiu rami, kad turėsiu ant ko atsigult

tikrai taip - svarbu saikas, bet labai svarbu ir motyvacija drinks_cheers.gif nepraraskim, panos, draugiškai nei vieno, nei kito 4u.gif žinau, kad neskanu nei tie brokoliai, nei ta virta višta pirmus kartus, bet paskui kiekviena galim rasti sau tinkamą sveikos mitybos kelią ir tada va ir vaikams mūsų bus lengviau gi ateity 59.gif 4u.gif

šaunuolė Tu bigsmile.gif 4u.gif aš jaučiu neatsisakyčiau picai blush2.gif biggrin.gif seniai jau nevalgiau..

va aš nusipirkau kilimėlį gi prieš kažkiek laiko, dar nebuvo sportklubio planuose, tai iki šiol supakuotas stovi. vis svarstau, ar galėčiau jį įkomponuoti kažkur ant motorolerio, tada pasiimčiau savo važiuodama sportuot, nes labai nemalonu man ant kitų gultis blush2.gif

grįžau namo iš klasės. važiavau ir džiaugiausi savo ratais, nes eina sau - taip sunku buvo, kad jaučiu nepaeičiau iš viso doh.gif po paskutinio pratimo supykino, silpna pasidarė, jaučiau, kad per daug turbūt buvo šiek tiek, bet užtad kaip džiaugiausi savim bigsmile.gif dabar atgausiu jėgas, lėksiu po dušu ir eisiu keptis kiaušinienės laugh.gif vyras su kolegom vakaroja po visos dienos susitikimo, tai matyt mano cheat meal bus arba rytoj, arba šią savaitę jambon'u užsibaigs doh.gif lotuliukas.gif tiesa, pasakiau trenerei, kodėl tiek stipriai dirbu - kad baudžiu save už tą jamboną ryto kažkurio. tai sakė baigt taip galvot ir kartais sau leist tokį dalyką. svarbu paskui dieną būt teisingai su maistu ir dar jei pasportuot atbėgu, tai tas jambon'as nieko tokio. svarbu ne kasdien ir nuolat blink.gif lotuliukas.gif

tiesa, merginos - ar kuri iš jūsų turit išmaniuosius sportinius laikrodukus??
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 22, 19:04)
Tokio tipo (granuliuota?):

user posted image

O negera jo, kad su cukrum, ir kcal daug, 60 vienas puodukas  ax.gif

O tai ji tau labai skani, kad taip mėgsti? rolleyes.gif Man tai kažkaip tokie dalykai kaip arbatos ir visi kiti gėrimai buvę nebuvę.. Ryte tik kavos puodukas priklauso cool.gif arbatą ilgą laiką geriau pankolių išvis.. ax.gif o skaniausia tai vanduo!
Atsakyti
Aš vaikystėj baisiai tą arbatą mėgdavau, labai skani būdavo, vieną ją valgydavau net, į saują paslėpus kad močiutė nematytų lotuliukas.gif
o dabar labai neskani ji man atrodo, šiaip išvis arbatos aš nemėgstu, iš šilt gėrim pripažįstu tik kavą su pienu ir cukrum, čia mano silpnybė blush2.gif
aš norėčiau sverti 60-62 kg. Dabar jau įšokau į 64 ( realiai tai vis dar beveik 65 biggrin.gif) tai kokius 3-4 kg dar norėčiau numesti. Ir šiaip dar reikia padailinti kūno linijas, po nėštumo likę šiek tiek "negražumo" ant pilvo, na o užpakaliukas ir šlaunys visad buvo mano nemėgstamiausia vieta, žodžiu, šaltiena. Reikia viską sustangrinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atsikėlėm anksčiausiai, bet deja, +1, nebėgom verysad.gif Eis šeimos vyrai darbuotis, pana - į balkoną, o aš sportuoju šiandien su fitnesblenderiu fitness3.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 22, 20:14)

Tiesa, jei kam reikia sporto inventoriaus, tai Senukuose dabar akcija 4u.gif  Šiandien nusipirkau kilimėlį sportui, nemokėjau 5 eurų bigsmile.gif  Šiaip sporte mums juos duoda, bet ne visada užtenka,  tai kai turėsiu savo, būsiu rami, kad turėsiu ant ko atsigult lotuliukas.gif

Man reikia bigsmile.gif Kaip tik jau kurį laiką ieškau didesnio svorio svarelių smile.gif O kilimuką turiu ir nenaudoju. Kažkaip neprigyjo man. Mačiau moteros atsineša į sporto klubą savo, kad nesigult ant "valdiško", bet tingiu nešiotis (o namie tingiu vyniotis biggrin.gif )

QUOTE(Almost. @ 2016 04 22, 22:09)

tiesa, merginos - ar kuri iš jūsų turit išmaniuosius sportinius laikrodukus??

Aš, net 2 turiu thumbup.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 22:49)
O tai ji tau labai skani, kad taip mėgsti?  rolleyes.gif Man tai kažkaip tokie dalykai kaip arbatos ir visi kiti gėrimai buvę nebuvę.. Ryte tik kavos puodukas priklauso cool.gif arbatą ilgą laiką geriau pankolių išvis.. ax.gif o skaniausia tai vanduo!

Labai skani, man tokias arbatas tėvas dar vaikystėje parveždavo iš už jūrų-marių (jis jūrininkas). Paskui pas mus LT atsirado. Gėriu visą gyvenimą tokią, o paprastos tiesiog arbatos negeriu ir niekada negėriau. Dabar pagal trenerės rekomendacijas nusipirkau mėtų lapus vaistinėje. Užpilu vandeniu ir išgeriu puodelį vakare, po treniruotės būna labai didelis energijos antplūdis, o aš kadangi iškart krentu į lovą, tai man net trūkdo užmigti. Mėtos padeda thumbup.gif Na o dieną vietoj šitos užpilamos arbatos stengiuosi tiesiog šilto vandens atsigerti. Pas mus šalta, tai norisi kažko šilto bent kelis puodelius per dieną happy.gif
Papildyta:
QUOTE(trysduvienas @ 2016 04 23, 02:07)
Aš vaikystėj baisiai tą arbatą mėgdavau, labai skani būdavo, vieną ją valgydavau net, į saują paslėpus kad močiutė nematytų lotuliukas.gif

Aš irgi valgydavau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš jau po Tibeto pratimų, vandens ir pusryčių, dabar geriu kavą tongue.gif
Kokie planai savaitgaliui? bigsmile.gif
Mes lėksim apsipirkt, o po pietų tvarkysiuos namie smile.gif
Mano siekiamas svoris 55kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 23, 09:01)

Kokie planai savaitgaliui?  bigsmile.gif

Šiam savaitgaliui jokių įdomių planų - vyras tvarkys mašiną, niekur nevažiuosim verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas, su pu-erh arbata ir virtais kiaušiniais 4u.gif
Oras puikus thumbup.gif Mano planai nulėkti iki akcijos DAROM, nufotkinti bendradarbius lotuliukas.gif tada iki narcizų lauko palėksiu, selfio lazdą išbandysiu, prieš porą dienų gavau iš ali, o nuo 12 dirbsiu iki vakaro verysad.gif Biškį abydna, kad diena praeis taip, nu bet nieko nepadarysi. Vakare reiks su MB kokį filmą pažiūrėti.
Sekmadienį dar nežinau, ką darysiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 04 23, 06:22)
Man reikia  bigsmile.gif  Kaip tik jau kurį laiką ieškau didesnio svorio svarelių  smile.gif O kilimuką turiu ir nenaudoju. Kažkaip neprigyjo man. Mačiau moteros atsineša į sporto klubą savo, kad nesigult ant "valdiško", bet tingiu nešiotis (o namie tingiu vyniotis  biggrin.gif )

Tai sporto klube ir aš guluosi ant valdiško, be problemų, bet mūsų mankštose įtariu kažkas kelis kilimėlius pasisavino, nes pradžioj užteko visoms, o dabar trūkumas būna, tai su savo kilimėliu nereiks verstis per galvą, kad greičiau nulėkt užsiimt kilimuką smile.gif

Mano siekiamas svoris pradžiai tebūnie 69 ax.gif Ryte pasisvėriau, jau nedaug trūksta pereiti 75 zoną thumbup.gif
Šiaip man labiausiai trūksta judesio, jeigu aš daugiau judėčiau, manau svoris kristų greičiau, nes tikrai ir vakarienes apmažinau, ir vakarais stengiuosi nevalgyti, ženkliai sumažėjo visokių picų, kebabų lėkštėj, degalinių šlamštmaisčio, saldumynų.
Du kartus per savaitę sportas ,mažai. Bandyt gal reikia dažniau lankyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 23 balandžio 2016 - 07:55
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 23, 09:52)

Du kartus per savaitę sportas ,mažai. Bandyt gal reikia dažniau lankyt g.gif

Mano trenerė taip pasakytų:
2 kartai - esamos formos palaikymui, gerai nuotaikai bei energijai
3 kartai - naujokams, kurie nori dailinti kūno formas, tinka pirmus 3 mėnesius, kol kūnas apsipranta su krūviu
4 kartai - prasidės pirmi pastebimi pokyčiai
5-6 kartai - pokyčiai bus matomi žymiai greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 23, 07:22)
Labai skani, man tokias arbatas tėvas dar vaikystėje parveždavo iš už jūrų-marių (jis jūrininkas). Paskui pas mus LT atsirado. Gėriu visą gyvenimą tokią, o paprastos tiesiog arbatos negeriu ir niekada negėriau. Dabar pagal trenerės rekomendacijas nusipirkau mėtų lapus vaistinėje. Užpilu vandeniu ir išgeriu puodelį vakare, po treniruotės būna labai didelis energijos antplūdis, o aš kadangi iškart krentu į lovą, tai man net trūkdo užmigti. Mėtos padeda  thumbup.gif Na o dieną vietoj šitos užpilamos arbatos stengiuosi tiesiog šilto vandens atsigerti. Pas mus šalta, tai norisi kažko šilto bent kelis puodelius per dieną  happy.gif

Dar melisos irgi tiktų tam reikalui, ir skanu, bent man. Irgi vaistinėj perku. Apskritai man visokios tokios žolelės daug daug skaniau nei bet kokia arbata "iš pakelių".

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 23, 08:01)
Kokie planai savaitgaliui?  bigsmile.gif

Ramus savaitgalis nusimato. Na su mažu vaiku kitokių pas mus ir nebūna biggrin.gif Mažė sloguoja tai niekur labai nepadalyvausi, pasivaikščiot varysim kur į miestą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 23, 12:11)
Dar melisos irgi tiktų tam reikalui, ir skanu, bent man. Irgi vaistinėj perku. Apskritai man visokios tokios žolelės daug daug skaniau nei bet kokia arbata "iš pakelių".

Užsirašau, išbandysiu drinks_cheers.gif

Ragauju šiandien dar vieną patiekalą iš Supermaistas knygos, tai priešpiečių užkandis, labai skanu, rekomenduoju. Ypač tinka tiems, kas nemėgsta vaisių bigsmile.gif

Pašaldytas kameroje salotų lapas
pusė banano
kokosų drožlės
100 % kakava
klevų sirupas arba, mano atveju - agavos sirupas

Suvyniot viską į lapą ir valgosi kaip koks pyragaitis essen.gif

Dar užsirašiau į pirkinių sąrašą cikorijų gėrimą bigsmile.gif Nesu ragavus. Gal irgi padės man atsisakyti kapučino? mastau.gif Reikės išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 23, 11:45)

Pašaldytas kameroje salotų lapas
pusė banano
kokosų drožlės
100 % kakava
klevų sirupas arba, mano atveju - agavos sirupas

Suvyniot viską į lapą ir valgosi kaip koks pyragaitis  essen.gif

Koks netikėtas derinys ax.gif ne per saldu?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 23, 12:48)
Koks netikėtas derinys ax.gif ne per saldu?

Saldu, kaip pyragaitis parduotuvinis, ekleras koks rolleyes.gif wub.gif Bet visą saldumą reguliuoja sirupas, galima jo nepilti mastau.gif Kakava ir drožlės patys iš savęs, kaip ir salotų lapas biggrin.gif gi beskoniai... smile.gif
Atsakyti