Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Sveikos biggrin.gif
Vakar pusryciams buvo kriause su kakava ir kokosu drozles, siandien kiwi taip pat thumbup.gif bet bananas skaniausia essen.gif
Vakar vakare kepiau pica seimynai, tai neatsilaikiau ir as. Bet tiek to, namine, plona, kaip man patinka.
Dar sau ledus buvau pasidariusi is apelsinu sulciu ir grietineles, be cukraus, tai seimyna sukraus pudros uzsimete ir juos suvalge lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siandien braskinius pagaminau. Nesulyginama kokybe su krautuviniais ir svarbiausia, be jokiu priedu, tik pienas bio, grietinele, cukrus ir vaisiai. Cukaus puse normos recepte uzasytos dejau, uzteko bigsmile.gif Musu pavakariai tokie dabar bus, kol atsivalgysim, per visa vasara rolleyes.gif
Pietums salotos su morka ir lasisa.
Vakarienei dar neaisku, gal kefyras, burokelis ir mesos gabaliukas g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 12:07)

Štai pvz čia tereikia suvesti savo duomenis ir bus apskaičiuota iškart  thumbup.gif

Paskaiciavau, gavosi, kad normaliai man reikia 2300 kal, o kad svoris letai kristu 1850 kal bigsmile.gif ir kasdien kaitaliot siulo, viena diena 200-300 kal daugiau, kita - tiek panasiai maziau.
Reiktu pasiskaiciuot, pasisverinet prisiruosus vel. g.gif Per savaite pakrito puse kg, beveik per pusantros savaites.
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2016 04 25, 13:27)
Ir aciu, kad priemete i savo buri. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 25, 15:08)

Paskaiciavau, gavosi, kad normaliai man reikia 2300 kal, o kad svoris letai kristu 1850 kal  bigsmile.gif

Tai tiek panašiai ir valgai turbūt, kiek atsimenu iš meniu g.gif

Na o man pirma formulė siūlo apsiribot 1613 (lėtai kratant), antra - 1459 kcal...
Aš šią sav griežtai pasilaikysiu 6 dienas, nes sekmadienį Mamos diena wub.gif Greičiausiai šeimyna sugalvos arba torčiuką, arba picą, arba dar ką blush2.gif Tai kad neišeit su dideliu pliusu pirmadienį, reikia dabar pasistengt. Tuo labiau, kad sekmadienį ryte laukia viso mėnesio darbo įvertinimas rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš įdomumo dėlei susivedžiau, tai kad pakūdet reikia 1576kcal suvartot g.gif niekad neskaičiavau, įdomu kiek suvartoju.
Šiandien vakare einu į limfodrenažinį masažą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 14:20)
Tai tiek panašiai ir valgai turbūt, kiek atsimenu iš meniu  g.gif

Na o man pirma formulė siūlo apsiribot 1613 (lėtai kratant), antra - 1459 kcal...
Aš šią sav griežtai pasilaikysiu 6 dienas, nes sekmadienį Mamos diena  wub.gif  Greičiausiai šeimyna sugalvos arba torčiuką, arba picą, arba dar ką  blush2.gif  Tai kad neišeit su dideliu pliusu pirmadienį, reikia dabar pasistengt. Tuo labiau, kad sekmadienį ryte laukia viso mėnesio darbo įvertinimas  rolleyes.gif

Tai panasiai ir surenku valgant. O kai pakrenta, tai zinau, kad mazas kal deficitas susidaro. Tai ir neskaiciuojant imu orientuotis, kad nebutu per mazai ir nebutu perdaug. Paskaiciavau, kad siandien galima, tai dar ir sokolado juodo 30 gr. pasiemiau biggrin.gif

Kaip grieztai laikysies?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 25, 16:40)

Kaip grieztai laikysies?

Na jei pavyks, tai ~1600 kcal, jokio cukraus, jokio kapučino, viskas pagal trenerės rekomendacijas ax.gif

Šiandien labai sunki diena, tik pradžia, o jau kokia kančia wacko.gif Iki pietų nieko laikiausi, pietum gaminau perlotą, porcija didžiulė, pilna keptuvė, kalorijų 600, o valgyt jau po pusvalandžio norėjau. Kaip keista, tiek pat "sveria" mažas kebabas, bet po jo man pavakarių tikrai nereikia, dažnai ir vakarienės nesinori g.gif O po sveiko maisto kažkoks psichologinis alkis, lieka tarsi nuoskauda, kad dar nieko skanaus nesuvalgiau. 3 val užsispyriau pralaukt tik su vandeniu, o kaip sykis vaikai koldūnus valgė, tai nuo kvapų ir vaizdo net silpna darėsi ph34r.gif Atsilaikiau, pavakarius jau suvalgiau (sriuba su duona), nei kiek nepasisotinau, dabar reikės kažkaip datraukt iki vakarienės, išlaukt apie 2 val reikia, viena valanda jau praėjo doh.gif Jau žinau, kad eisiu miegot gurgiančiu pilvu, nors maisto ir kalorijų tikrai pakanka - būna tiesiog tokios nepenos dienos, šiandien viena iš jų 000189.gif
Atsakyti
donstop - viskas, dirbam ne su sportais ir mityba su Tavim, o su moraliniu nusiteikimu ir motyvacija maistui bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
blyn, juk perlotas gi skanu, ką Tu kalbi, moterie?? pasidarai taip ilgai, skaniai viską, pasiserviruok kažkaip (petražolės užsidėk ant viršaus ar krapų, į kokį gražų dubenį) ir oooom būsi ir skaniai, ir gražiai, ir sočiai prisivalgius bigsmile.gif wub.gif

mane šiandien alkis persekioja, bet todėl, kad savaitgalį, ypač vakar, maitinausi belekaip. padariniai akivaizdūs doh.gif doh.gif tai po pietų sukapojau obuolį, nors susiversčiau mielai kokių traškučių ir užsikąsčiau šokoladu dar, užpildama kola doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 04 25, 16:57)
donstop - viskas, dirbam ne su sportais ir mityba su Tavim, o su moraliniu nusiteikimu ir motyvacija maistui  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif
blyn, juk perlotas gi skanu, ką Tu kalbi, moterie?? pasidarai taip ilgai, skaniai viską, pasiserviruok kažkaip (petražolės užsidėk ant viršaus ar krapų, į kokį gražų dubenį) ir oooom būsi ir skaniai, ir gražiai, ir sočiai prisivalgius  bigsmile.gif  wub.gif
mane šiandien alkis persekioja, bet todėl, kad savaitgalį, ypač vakar, maitinausi belekaip. padariniai akivaizdūs  doh.gif  doh.gif tai po pietų sukapojau obuolį, nors susiversčiau mielai kokių traškučių ir užsikąsčiau šokoladu dar, užpildama kola  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai gal ir mano nepena dėl to? lotuliukas.gif Aš vakar gi Macdonalde buvau mirksiukas.gif blush2.gif Kolą gėriau, Zero...

Beje, lyg nerašiau vakar, labai keistas nutikimas buvo. Žo, skambutis į duris, atidarom, stovi mergina jauna, sako, aš jum atnešiau dovanų nuo Kokakolos blink.gif Įteikia maišelį ir išeina blink.gif O ten bigsmile.gif Pokas spagečių, ketčupas, kokakolos butelis, receptų lankstinukas ir nuolaidų kuponai į Macdonaldą biggrin.gif Nieko nesupratom, kaip čia, kas čia, va taip gavom dykai blink.gif g.gif

Sima_1, pas jus neužsuko? tongue.gif

Tai va, o dėl gražaus paserviravimo, tai aš valgau labai paskubom, dukrą tuo pačiu maitinu, pasisodinus ant kelių, ji ir rankas ten pat į lėkštę suleidžia, aplamai gaminimas visas paskubom dažniausiai su ja ant rankų arba su įsikabinusią į kojas, tai kur jau ten stengtis kažko gražiau ir skaniau, kaip išeina taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 14:26)
Tai gal ir mano nepena dėl to?  lotuliukas.gif  Aš vakar gi Macdonalde buvau  mirksiukas.gif  blush2.gif  Kolą gėriau, Zero...

Beje, lyg nerašiau vakar, labai keistas nutikimas buvo. <..>

gali būti mirksiukas.gif ax.gif nes pvz. kai aš darbo dienom maitinuos tuo pačiu laiku dažniausiai, protingai, tai nebūna man jokio nesvietiško alkio. vakar buvau be pietų / vakarienės (valgėm ryte 10:30val ir paskui vakare 17val, nebuvo tarpe maisto), tai automatiškai šiandien nuo ryto man norisi valgyt doh.gif bet reikia tvarkytis su savim ir tiek - fiziškai man netelpa, bet psichologiškai, rodos, labai alkana esu biggrin.gif

oj, bet kaip smagu agirdi 59.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 04 25, 17:35)
gali būti  mirksiukas.gif  ax.gif nes pvz. kai aš darbo dienom maitinuos tuo pačiu laiku dažniausiai, protingai, tai nebūna man jokio nesvietiško alkio. vakar buvau be pietų / vakarienės (valgėm ryte 10:30val ir paskui vakare 17val, nebuvo tarpe maisto), tai automatiškai šiandien nuo ryto man norisi valgyt  doh.gif bet reikia tvarkytis su savim ir tiek - fiziškai man netelpa, bet psichologiškai, rodos, labai alkana esu  biggrin.gif

oj, bet kaip smagu agirdi 59.gif  bigsmile.gif

Chmm, pas mane nebūna bėdų būtent su valgymo tvarkaraščiu, jokių ilgų tarpų (kur jau ten, duokdie ištraukt 3 val be maisto doh.gif ), tik nukrypimai į nesveiką maistą blush2.gif

Aišku, nachaliavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 14:44)
Chmm, pas mane nebūna bėdų būtent su valgymo tvarkaraščiu, jokių ilgų tarpų (kur jau ten, duokdie ištraukt 3 val be maisto  doh.gif ), tik nukrypimai į nesveiką maistą  blush2.gif

bet tai dabar pagalvojus šiaip iš esmės gi neturėtų taip būt, nu neturėtum Tu nuolat jaustis alkana. Negerai čia kažkaip tikrai kažkas nu mastau.gif
Atsakyti
Vakarienė sukapota iki 18 val. thumbup.gif Pasidariau tuno salotų. Dabar ramiai valandą pavirškinu, ir tada pasportuosiu valandą. Ir bus produktyvi diena ir valgymo prasme, ir judesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 15:50)
Šiandien labai sunki diena, tik pradžia, o jau kokia kančia  wacko.gif Iki pietų nieko laikiausi, pietum gaminau perlotą, porcija didžiulė, pilna keptuvė, kalorijų 600, o valgyt jau po pusvalandžio norėjau. Kaip keista, tiek pat "sveria" mažas kebabas, bet po jo man pavakarių tikrai nereikia, dažnai ir vakarienės nesinori  g.gif  O po sveiko maisto kažkoks psichologinis alkis, lieka tarsi nuoskauda, kad dar nieko skanaus nesuvalgiau. 3 val užsispyriau pralaukt tik su vandeniu, o kaip sykis vaikai koldūnus valgė, tai nuo kvapų ir vaizdo net silpna darėsi  ph34r.gif Atsilaikiau, pavakarius jau suvalgiau (sriuba su duona), nei kiek nepasisotinau, dabar reikės kažkaip datraukt iki vakarienės, išlaukt apie 2 val reikia, viena valanda jau praėjo  doh.gif Jau žinau, kad eisiu miegot gurgiančiu pilvu, nors maisto ir kalorijų tikrai pakanka - būna tiesiog tokios nepenos dienos, šiandien viena iš jų  000189.gif

Snkios dienos praeis, kai susireguliuos cukraus svyravimai kraujyje. Kiekvienas maitinimasis (sprendziu pagal parasytus meniu) duoda daug cukraus, ko pasekoje max 2 val ir insulinas nugesina ta gauta cukru iki ribos, o po to ir zemiau ribos. Tuomet organizmas sukelia alki, kad gautu cukraus ir pasikeltu jo lygi. Tada vel cukrus ir tas pats ciklas kartojas nuolat. Uztai ir nepena, kad cukraus per mazai. (cukrus taip pat ir angliavandeniai). Lygtais ir gauni maistingu medziagu, o su sumazejusiu cukraus kiekiu reikia laiko organizmui persitvarkyti ir insulino gaminti maziau. Gali nuotaikos labai svyruoti. Man taip buvo. Kazkaip perziurejau kraujo tyrimus ir uzkliuvo, kad gliukoze kraujyje palaipsniu, bet pastoviai kyla, kol iki virsutines kritines ribos uzkilo. Tai ir griztu prie panasaus maitinimosi, koks buvo jaunystej, kai problemu su cukrum neturejau, tik saldumynu irgi atsisakau, isskyrus vaisius, juoda sokolada. Kartais pica susigundau.
QUOTE(Almost. @ 2016 04 25, 15:57)

mane šiandien alkis persekioja, bet todėl, kad savaitgalį, ypač vakar, maitinausi belekaip. padariniai akivaizdūs  doh.gif  doh.gif tai po pietų sukapojau obuolį, nors susiversčiau mielai kokių traškučių ir užsikąsčiau šokoladu dar, užpildama kola  doh.gif  lotuliukas.gif

Saunuole, kad su obuoliu atsilaikai 4u.gif Tu gali bigsmile.gif Ir rytoj taip pat gali bigsmile.gif
QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 16:26)
Beje, lyg nerašiau vakar, labai keistas nutikimas buvo. Žo, skambutis į duris, atidarom, stovi mergina jauna, sako, aš jum atnešiau dovanų nuo Kokakolos  blink.gif  Įteikia maišelį ir išeina  blink.gif  O ten  bigsmile.gif  Pokas spagečių, ketčupas, kokakolos butelis, receptų lankstinukas ir nuolaidų kuponai į Macdonaldą  biggrin.gif Nieko nesupratom, kaip čia, kas čia, va taip gavom dykai  blink.gif  g.gif

O tai kaip adresa suzinojo g.gif Ar cia pas bet ka, kaip loterijoje rolleyes.gif

Siandien kaimynes dukros gimtadienis, bet tik paragauju truputi. Gerai, kad nepatinka niekas is tu vaisiu, tai lengva ir atsilaikyt, tik siek tiek is mandagumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 25 balandžio 2016 - 17:08