QUOTE(dontstop @ 2016 04 25, 16:26)
Tai gal ir mano nepena dėl to?
Aš vakar gi Macdonalde buvau
Kolą gėriau, Zero...
Beje, lyg nerašiau vakar, labai keistas nutikimas buvo. Žo, skambutis į duris, atidarom, stovi mergina jauna, sako, aš jum atnešiau dovanų nuo Kokakolos
Įteikia maišelį ir išeina
O ten
Pokas spagečių, ketčupas, kokakolos butelis, receptų lankstinukas ir nuolaidų kuponai į Macdonaldą
Nieko nesupratom, kaip čia, kas čia, va taip gavom dykai
Sima_1, pas jus neužsuko?
Tai va, o dėl gražaus paserviravimo, tai aš valgau labai paskubom, dukrą tuo pačiu maitinu, pasisodinus ant kelių, ji ir rankas ten pat į lėkštę suleidžia, aplamai gaminimas visas paskubom dažniausiai su ja ant rankų arba su įsikabinusią į kojas, tai kur jau ten stengtis kažko gražiau ir skaniau, kaip išeina taip

Beje, lyg nerašiau vakar, labai keistas nutikimas buvo. Žo, skambutis į duris, atidarom, stovi mergina jauna, sako, aš jum atnešiau dovanų nuo Kokakolos

Sima_1, pas jus neužsuko?

Tai va, o dėl gražaus paserviravimo, tai aš valgau labai paskubom, dukrą tuo pačiu maitinu, pasisodinus ant kelių, ji ir rankas ten pat į lėkštę suleidžia, aplamai gaminimas visas paskubom dažniausiai su ja ant rankų arba su įsikabinusią į kojas, tai kur jau ten stengtis kažko gražiau ir skaniau, kaip išeina taip

Ne nebuvo pas mane. Bet aš skaičiau kažkur, kad šią savaitę mūsų rajone taip bus ir eis į svečius Coca Cola

Aš MacDonalde nebuvau kokius 2 metus

Pas mus taip pat valgio gaminimas vyksta

O kodėl ne maitinimo kėdutėj maitini? Nesėdi?
Pas mane alkis ir saldumynų poreikis didesnis būna nuo miego trūkumo ir nuovargio. Plius žindymas tikrai didina apetita