Na štai aš jau paragavau savo naminių sūrelių

Na ne taip blogai, kaip maniau, išėjo

Netgi gal kartosiu

Kitam kartui geriau pasiruošiu, nupirksiu popierines keksiukų formeles. Manau, su jom gautųsi patogiau
Taigi ėmiau 250 liesos varškės, plytelę juodo šokolado, 1 didelį bananą, 20 g kokosų drožlių, stevijos iš akies. Viduriukas gavosi tikrai skanus, šokolado glajaus norėjosi storesnio sluoksnio

Kitą kartą imčiau 150 g.
Ištirpdyt šokoladą nusprendžiau mikrobangėj ir vos nesukėliau gaisro

Užstačiau ir išėjau, kol nepastebėjau, kad iš virtuvės dūmai eina

Nežinau, kaip taip gavosi, šokoladas pajuodavo ir pradėjo skleisti dūmus.
Tada tirpdžiau į verdantį vandenį įstačius puoduką su kita šokolado plytele, lydėsi labai ilgai. Šita dalis ir buvo sunkiausia. Įdarą galvojau trint kombainu, paskui gal mažu blenderiu, galop sutriniau tiesiog šaukštu - greita ir paprasta, neprireikė nė minutės

Formavau rankomis ir patepiau šokoladu silikoniniu šepetėliu.
Iš tokio kiekio produktų gavosi 7 sūreliai, 1 sūrelis ~120 kcal, vadinasi galiu suvalgyti vieną, priešpiečiams
Na dar noriu pastebėti, kad parduotuviniams sūreliams esu labai išranki, man patinka tik Jeppi šokolado skonio. Kaloringumas parduotuvinių ir naminių labai panašus, išlošti galima tik tuo, kad nesinaudoja cukrus ir nėra jokių kenksmingų konservantų
QUOTE(sima_1 @ 2016 05 04, 11:54)
dontstop, pas jus šeimoje labai dominuoja nesveiki užkandžiai, kiek pastebėjau iš šono

Gerai, kad bandai juos pakeisti sveikesniais

Nieko nieko, tegu pratinasi ir jie, nenumirs be čipsų
Tikrai taip, ypač vasarą. Žiemą mažiau visokių čipsų valgom. O vasarą, kai tik piknikas, išvyka į gamtą, tai eina į trasą ledai, čipsai, kepta duona, čeburekai, picos ir tt

O ką jūs valgot gamtoj, ar nedažnai važinėjat?