QUOTE(dontstop @ 2016 05 06, 11:25)
Sakyčiau, labai daug angliavandenių. Ir aš jų daug valgau, bet čia išvis daug daug daug, žiūrėk, ir grikiai, ir sumuštiniai (duona), ir ryžiai sriuboj, ir dar duona prie sriubos, koldūnų tešla...Daug riebalų, mažai daržovių...Bet skanu, net seilė nutįso

Turiu koldūnų kameroj, ir kaip dabar atsilaikyt?

Begėdžiai namiškiai vakar lapnojo, net ausys krutėjo, mane graužė sąžinė dėl sausainių, tai laikiausi
Aš šiandien save baudžiu salotomis, prigaminsiu kalną, pietum pusė su 3 kiaušiniais, vakarienei likusi pusė. Skaitau bičių receptus, ak, kaip viskas skanu, nerealus puslapis, ačiū, Sima_1
Ryt tikiuosi išvyka į gamtą, jei nepaves orai, nupirkau vištienos dešrelių tokių iš faršo kepti ant grotelių. Dar galvoju lavašą su sūrio įdaru arba bulves folijoj, kažin kas mažesnė nuodėmė

Dar porą baklažanų paėmiau kepti ant grotelių. Marinuotų agurkų stiklainį, žinau, kad geriau šviežios daržovės, bet

Jorė duoniukai vietoj čipsų. Jaučiu mažai maisto, kad neužsuktume pakeliui ledų reikia dar kažko
Taip taip, tu teisi, vakar visai mažai daržovių, per daug angliavandenių

taip jau susidėjo, nieko daug nebuvo valgomo šaldytuve.
Bet pusryčiams tai nežinau ką daryt, man vien košės nepakanka, tokia alkana aš po nakties būnu

užtai ir gavosi tokie dvigubi. Šiandien tik sumuštiniai buvo.
Mane irgi taip augino - kava ir sumuštiniai

ir praktiškai neįmanoma atsisakyt to, taip įaugo. Tik ką pakeičiau, tai ne su batonu, o su duona. Bet aš taip ir nusistačius, kad visokias nesąmones valgyt geriau ryte.
Sakyčiau bulvė folijoj nieko blogo

o kaip skanu....
QUOTE(tytuka @ 2016 05 06, 11:29)
Patinka receptai
Gal ka isbandei?
Nebandžiau nieko, tik vakar atradau

ir man patinka vakar iki vėlumos skaitinėjau juos