Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 09, 10:01)
Tu ir vyrui jų davei blink.gif  biggrin.gif

Jo jo biggrin.gif jis valgo košes rytais, bet sako ilgai laukt grikių kol išvirs, tai pasiūliau brinkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 05 09, 09:55)
Tiesą sakant itin neskanūs biggrin.gif
Vyras vakar dapylė vandens ant jų, nes pasirodė mažoka jam, tai šiandien tas vanduo ir buvo likęs.. gal jei būtų sausi tai nieko, bet dabar suvalgiau atbulais dantimis lotuliukas.gif bet suvalgiau! Vyras savo porciją išmetė blush2.gif

O nusunkti vandeni ir pasigardinti grikiu nea g.gif Vyrui taip reikia sutaisyti, skanu. Uzdeti grietines arba sviesto. Druskytes ir pasildyti lengvai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 09 gegužės 2016 - 09:09
QUOTE(tytuka @ 2016 05 09, 10:08)
O nusunkti vandeni ir pasigardinti grikiu nea g.gif  Vyrui taip reikia sutaisyti, skanu. Uzdeti grietines arba sviesto. Druskytes ir pasildyti lengvai  thumbup.gif

Bandėm įsidėt sviesto ir druskos. Tik nenusunkėm vandens. Jo nedaug, bet tokia šlapia košė schmoll.gif nepatiko jam vistiek visai.
Atsakyti
Kartais ir aš padauginu vandens, tai labai neskanu pavandeniję schmoll.gif Jei vandens geras kiekis, tai gaunasi birūs grikiai. Su sojų padažu labai skanu, net seilė nutįso essen.gif

----------------
Radau pas save užmestas chia sėklas. Pirkau Lenkijoj, reiškia jau daugiau nei prieš mėnesį blush2.gif Užmečiau ir va tik dabar tvarkydama spintelę radau doh.gif Kažin kur galima pritaikyti?
Atsakyti
Mane nuo chia sėklų bėrė. Bet ša gal jų per daug vartojau: dėjau ant sumuštinių, į salotas ir pan.
Dabar turiu sezamų, bet beveik nevartoju smile.gif

Šiandien pusryčiams valgiau savo kartoną: avižinius dribsnius nuplikytus verdančiu vandeniu, dar dėjau banano, kivio ir šilauogių. Ir dar suėdžiau grūdėtos varškės, bet jau jos buvo per daug. Tai ryt valgysiu be jos.
Bet kokiu atveju labai sotu - jau beveik 11, man paprastai tokiu metu pramuša alkis, o dabar nieko - atrodo kaip ką tik pavalgius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 09, 08:52)
Šiandien pusryčiams valgiau savo kartoną: avižinius dribsnius nuplikytus verdančiu vandeniu, dar dėjau banano, kivio ir šilauogių. Ir dar suėdžiau grūdėtos varškės, bet jau jos buvo per daug. Tai ryt valgysiu be jos.

kartoną laugh.gif jau kaip prajuokino, kai pirmą kartą skaičiau šitą apibūdinimą.. man kava su sojų pienu šiltu kaip kartonas buvo laugh.gif
bet cukraus per daug su koše suvartojai, jei meti svorį blush2.gif smile.gif aš turbūt turėčiau nicką pasikeisti į "Cukrui_Ne" laugh.gif
Atsakyti
Aha, aš žinau, kad cukraus vaisiuose yra, bet aš esu žmogus, kurio venom teka cukrus lotuliukas.gif
todėl kol kas ryte man visai gerai vaisiai sueina, ir po to dienos bėgy nevalgau saldžiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 09 gegužės 2016 - 10:17
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 09, 09:17)
Aha, aš žinau, kad cukraus vaisiuose yra, bet aš esu žmogus, kurio venom teka cukrus lotuliukas.gif 

laugh.gif nu tikrai..
man tai skanu labai vaisiai, pasiilgstu aš jų žiauriai, bet ai.. labiau noriu gražių kūno linijų laugh.gif todėl kapojau pusryčiams juodą duoną su kalakutienos filė unsure.gif biggrin.gif

mano savaitė buvo labai belekokia. atsipalaidavau stipriai, tai nuo šiandien teks imtis proto ir uj kaaaaaip bus sunku mega_shok.gif sakiau nepersistengsiu labai pirmai dienai, tai manau tik lėksiu į treniruotę (šiandien ilgesnė bus su svėrimu ir matavimu, bet turbūt atsisakysiu svertis - turim tokią teisę, o mano savaitė tikrai nedėkinga buvo). o po jos, jeigu oras leis, gal visai lėksiu prasibėgt kelis km aplink rajoną smile.gif sekančioms savaitės dienoms bandysiu užsirezervuoti kelias klases ir gal prasibėgti vėl 59.gif
Atsakyti
Ką veikiat? 4u.gif
Šiandien turėjo būti Vlados Musvydaitės paskaita apie ėjimą, bet sveikatingumo motyvatorė neatvyko lotuliukas.gif bent aš pralaukiau 20 min. ir išvariau, ryt užklausiu, kuo ten viskas baigėsi.
Už tai spėjau pavalgyt iki 18 val. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 09, 19:02)
Ką veikiat?  4u.gif
Šiandien turėjo būti Vlados Musvydaitės paskaita apie ėjimą, bet sveikatingumo motyvatorė neatvyko lotuliukas.gif  bent aš pralaukiau 20 min. ir išvariau, ryt užklausiu, kuo ten viskas baigėsi.
Už tai  spėjau pavalgyt iki 18 val.  cool.gif

Nu ot kokia blink.gif
Nieko neveikiu, guliu prie tv, tai labai retas momentas kol mažoji su tėvu lauke biggrin.gif privalgiau ir aš iki 18val, turėčiau daugiau nebevalgyt..
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 09, 17:02)
Ką veikiat?  4u.gif
Šiandien turėjo būti Vlados Musvydaitės paskaita apie ėjimą, bet sveikatingumo motyvatorė neatvyko lotuliukas.gif  bent aš pralaukiau 20 min. ir išvariau, ryt užklausiu, kuo ten viskas baigėsi.

aš žinok norėjau paklaust, ar ten tema buvo "Ėjimas į šeimą", ar "Ėjimas į seimą", nes žiūrėk gal į pastarąjį ir išėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 09, 19:02)
Ką veikiat?  4u.gif

Vakarieniauju. Uzejo toks alkis. Uzkandau, nepraejo, tai prijungiau vakariene cool.gif Lygtais uzteko. Svarbiausia laikaus rolleyes.gif
Ir bananu nebepirksiu, nes labai masina su kakava ir kokosu. Nereik tu pastoviu minciu lotuliukas.gif apie juos.
Ketvirtadieni pradesiu vel plaukioti, gerai kad abonementa issipirkau, reik prisiruost, o ten jau patinka. Jei raumenys gerai jausis ir penktadieni eisiu.
Paskaitysiu knyga, atsipalaiduosiu.
Bandziau ejima. Negalvojau kad sunkiau uz begima bus doh.gif
Atsakyti