Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Sveikos 4u.gif

Na šiandien tai jau tikrai turėsiu gaminti biggrin.gif Paprastai visai savaitei gaminu sekmadienį vakare, o šį kartą datempiau net iki trečiadienio blush2.gif Visiškai dingo entuziazmas, neprisiverčiu blush2.gif

Šeimynai atšildžiau maltos kiaulienos (kotletai? makaronai su faršu?). Sau darysiu pietum kuskusą. Vakarienei gal šeimynai salotų su tunu arba lašiša. Sau gal kiaušinienę. Ir dar išsikepsiu miusli batonėlių mastau.gif Ir dar reikia užšaldyti ledų biggrin.gif

Finkse, nepamiršom 4u.gif Junkis į pokalbius vėl 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, jau trečiadienis thumbup.gif širdyje savaitgalis, už lango šviečia saulė, apsirengiau žalią švarką, žodžiu jėga biggrin.gif
Šiandien ryte valgiau kartoną su avokadu. Ką galiu pasakyti: su vaisiais valgosi greičiau. Be jų reikėjo ilgiau kramtyti, nebuvo taip skanu. Bet lėtas valgymas yra gerai smile.gif Vaisiai namie baigėsi, į parduotuvę neisiu, tai likusias dienas iki savaitgalio išsiversiu prie kartono pridėdama avokadą smile.gif
Šiandien svarstyklės parodė 74.9 blink.gif Tai jau patenkinta biggrin.gif Savaitgalį lėksiu apsipirkti, reik gal daug neprisipirkti visko, kad paskui siaurint nereiktų (optimistė) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 11, 08:19)

Šiandien ryte valgiau kartoną su avokadu.

Bet tu ir šaunuolė, aš tai negaliu valgyt to, kas man neskanu labai 4u.gif

Kur visos lieknuolės dingo?

Mano šiandienos mityba:

Pusryčiai: sumuštiniai duonos su sūriu, pomidorais, balinta kava
Pietūs: kalakutienos kepsneliai su feta, rauginti agurkeliai, duona
Pavakariai: ledai blush2.gif
Vakarienė: daržovių sriuba.

Dar dienos bėgyje gėriau naminių obuolių sulčių (nežinau, ar jos kaloringos? g.gif ), suvalgiau kelias duonos lazdeles (iš kur jų namie atsirado blush2.gif )

Labos
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 05 11, 20:41)
Bet tu ir šaunuolė, aš tai negaliu valgyt to, kas man neskanu labai 4u.gif

Šiaip tikrai nėra labai neskanu smile.gif O kai kartu valgau bananą ar avokadą, tai skons normalus, plius sotu smile.gif

Vakar vakare nutrūkau nuo grandinės ir surijau trečdalį to padidinto MILKA šokolado biggrin.gif
Šiandien svoris jau 75,1 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar pusryčiams valgiau kiaušinių, nors ir su duonos rieke, labai nesotu buvo blush2.gif , pratrūkau, suvalgiau paskui 3 bandeles su kremu blush2.gif Pirkta buvo svečiams, bet blush2.gif Pietum valgiau kuskusą su daržovėm, vakarienei kiaušinienę su krablazdėm, po treniruotės - 1 mažą virtą kiaušinį. Pastebėjau 2 pokyčius:
*man nebebūna staigaus svorio kritimo antradieniais unsure.gif Bet ir jei suvalgau kažko blogai, kaip vakar, kitą dieną pliuso turiu 200-300 g. Kai gerai valgau - atitinkamai minusas 20-300 g. Taip ir stoviu vietoje g.gif
*anksčiau man po treniruotės net ir 2 kiaušinių nepakakdavo, dažnai pratrūkdavau, paskui nebepratrūkdavau, o dabar žiūriu ir vieno gana g.gif

Vakar pagaliau pagaminau šeimai valgyt biggrin.gif Kotletų su kuskusu bent jau 2, jei pasiseks, 3 dienom, šviežių kopūstų sriubos likusiai savaitės daliai, tuno salotų. Vis dar mąstau, kokius ledus užšaldyt g.gif

Šiandien planuoju valgyt taip:

pusryčiams buvo grikių košė su kiaušiniu, bet dukra, su kuria valgom iš vienos lėkštės, išvalgė visą kiaušinį, man gavosi tiesiog grikiai tongue.gif
priešpiečiams - jei nepatingėsiu iškept miusli batonėlių
pietum - jei prisiversiu, žuvis
pavakariams - turiu grūdėtos varškės
vakarienei - kepti orkaitėje baklažanai su sūriu, šeimynai, kad nemirtų badu, dar įmesiu ką nors iš šaldytos tešlos šalia, kokias picukes ar bandeles... g.gif

Sima_1, sultys labai kaloringos, stiklinė +/- 100 kcal doh.gif
Atsakyti
sveikos hi.gif

dontstop - mums treneris pasakojo, kad moterims reikėtų valgyti vieną kiaušinį bet kokiam pavidale, o vyrukams jau galima du smile.gif

aš šiandien buvau emocinė valgytoja. buvo LABAI skanu, bet daugiau nenorėčiau taip doh.gif unsure.gif vakar vakarienei šaltibarščių sudorojau, pusryčiai šiandien buvo per maži (tik du maži Spelta duoniukai su šiek tiek rūkytos lašišos ir svogūnlaiškiais), tai automatiškai trūko sotumo doh.gif sukirtau sluoksniuotos tešlos bandelę su šokoladu. nu, ką padarysi - jau pilve, jau viskas po laiko. Nesusiturėjau šiandien, nes nenorėjau turbūt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kovotojos 4u.gif biggrin.gif
Pasportavau, taip gera wub.gif
Reik apsitvakyt ir pietus ruost. Kaip atsibodo ta rutina doh.gif Pritariu jau savo uosviui, kad galetu pardavineti raciono tubeles kaip kosmonautams, susispaudei ir thumbup.gif Visad formoj, organizmas aprupintas, nebereik tiek laiko maisto gaminimui paskirt. O dabar su tais dietiskais sveikuoliskais apribojimais unsure.gif
Kazin kaip sekasi Aukso Pievai Kepenio dietos laikytis g.gif turetu buti pasibaigus .
Ir as padauginau juodo sokoldo, po visa pakuote vakar ir uzvakar. Nori atsigriebt organizmas ta grama, kuris nukrenta. Na, siandien bus be sokolado.
Pusryciams vanduo su citrina, kokosu aliejaus saukstuka, 2 kiausiniai, apelsinas, kava (puse puodelio) su mazai grietineles ir truputi desros, paskui gailejausi, iki dabar dar jos virskinimasis jauciasi doh.gif
Pietums rauginti kopustai su burokeliais, keli saukstai trintos sriubos ir zuvis, 2 kiviai
Vakarienei grudeta varske su svieziom darzovem ir alyvu aliejum. Vakariene bus ankstyva, tai pavakariu nera.
Paskutines 3 dienas vakariene buvo per velai pora valandu, o dar ir soti, tai svoris laikosi tas pats.
Atsakyti
Aš pietums valgiau bulvinių blynų cool.gif
Vakarienei numatyta virti kiaušiniai su daržovėm ir valanda zumbos smile.gif
oras geras, darbo daug, greičiau greičiau tas savaitgalis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. O aš piktas keksas mad.gif , svoris pakrites, laikosi, aš visa laiminga, kad nesportuojant ir tik prisižiūrint maistą puikūs rezultatai... cool.gif, kol vakar vyras nenufotografavo ( kas mėnesį, dėl savvęs, fotograguojuosi kūno pokyčius) ir nepamačiau, kad vėl ties klubais leškos storėja 😢. Viskas, grįžtu prie sudarytos mitybos programos, užmigdau mažę ir einu strakaliot. showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 05 12, 13:19)
Sveikos. O aš piktas keksas  mad.gif , svoris pakrites, laikosi, aš visa laiminga, kad nesportuojant ir tik prisižiūrint maistą puikūs rezultatai... cool.gif, kol vakar vyras nenufotografavo ( kas mėnesį, dėl savvęs, fotograguojuosi kūno pokyčius) ir nepamačiau, kad vėl ties klubais leškos storėja 😢. Viskas, grįžtu prie sudarytos mitybos programos, užmigdau mažę ir einu strakaliot.  showoff.gif

O ka pridejai is maisto produktu prie sudarytos mitybos progamos?
Kazi kaip reikia stabilizuoti nukritusi svori g.gif Ko gero visa laika valgyti taip, kaip krentant svoriui g.gif
Atsakyti
LABDIEN 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 05 12, 08:45)
Pirkta buvo svečiams, bet  blush2.gif 

Net prunkštelėjau biggrin.gif biggrin.gif tai kuo svečius pavaišinai? biggrin.gif

Žiūriu visos panuodėmiavom šiom dienom ax.gif mano didžiausia silpnybė šiuo metu - ledai. Bet nors stengiuosi, kad jie tada būtų vietoje maisto, o ne po/prieš valgį.

Užsukau šįryt į turgelį, prisipirkau daržovių, salotų cool.gif kilo idėja, kad reik pasisodint kokių krapų ar salotų balkone.. Nereiktų pirkt.
Atsakyti
Aš dar nevalgiau ledų šį pavasarį blink.gif
Atsakyti