QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 16, 09:29)
Labas rytas
Tai kaip pasitinkant naują savaitę?
Aš su 74,9
Tytuka - šaunuolė, -9 kg yra žiauriai geras rezultatas
Sveikos
is vieno kilogramo i kita ridenies sistemingai

Jei nesustosi, greitai savo norima svoeri pasieksi
Turbut as daugiausia is visu musu temoj numesti turejau

Is pradziu krito greiciau, paskui leciau, vat per balandi beveik nieko, dabar vel pakrito. Is pradziu uzteko prisiziuret ka valgau, po to mazinti nutrukimo dienas (dziaugiuos, kad dvi savaites net tokio noro nera, reiskias uztenka to, ka valgau

), po to sportas prisidejo. Na o dabar max viskas kaip noriu,nei daugiau nei maziau

Maistas nebeitakoja pastoviai minciu, alkis negrauzia ir energijos daugiau nei pries tai(galeciau rytais dar lengviau keltis, tikiuos su laiku ir tai ateis).
Man patinka rubai truputi apgule, tai dabar juos galiu nesiotis ir megautis savo atvaizdu, matosi krutine ir liemuo, pilvo nebeliko
QUOTE(dontstop @ 2016 05 16, 09:35)
Sveikos
Šiandien vyras pasiėmęs tėvadienį, taigi turėjau galimybę iš ryto pabėgioti

Prabėgau 7,5 km per 55 min, rezultatai gerėja, praeitą kartą buvo 6,5 km per 57 min
Vyras ryte šeimininkavo, vienam vaikui prikepė paprastų blynų, kitam - švilbikų (iš bulvių košės). Na o aš sau vienai išsiviriau košės
Na nieko sau lėtai, turbūt geriausias rezultatas temoje?
Kaip gerai, kai vyras palepina ir visa laika gali paskirti sau
Letai tai paskutiniu metu kenta, pirmieji greitai ridenosi
Siryt mazis su skaudanciu pilvu atsikele, kazko nesuvirskino. Dabar jau po wc geriau, bet mano rytinis baseinas nuplauke

reiks eiti pabegiot. Begu apytiksliai 40'-50 minuciu, letai, man uztenka. Plaukioti galiu iki 1,5 valandos, bet jei ilgiau begu, pavargstu ir likusia dienos dali nebunu energinga

Gaunasi apytiksliai 5 kilometai.