Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Valandą nuzumbinau bigsmile.gif dabar kapoju mocarelą su daržovėm.
Vakar nusipirkau sportui timpas. Nes normalių, ne plačių kelnių nebuvo. Tai bus antradienį sporte debiutas, viešumoj su timpom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 15, 15:40)
Valandą nuzumbinau bigsmile.gif  dabar kapoju mocarelą su daržovėm.
Vakar nusipirkau sportui timpas. Nes normalių, ne plačių kelnių nebuvo. Tai bus antradienį sporte debiutas, viešumoj su timpom lotuliukas.gif

thumbup.gif paziuresi kaip atrodai ir motyvacijos neprarasi mirksiukas.gif As ir su timpom begioju.
Atsakyti
Šiandien gaminau žiauriai skaniai, rekomenduoju: orkaitėje keptos bulvės su lašiša, liesa varške ir špinatais 4u.gif Tik autorė rašo, kad kaži ar įmanoma suvalgyt daugiau, nei 3 vnt, na aš tai praryčiau visą skardą hihihi.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 05 15, 13:42)

Stai dvi savaites praejo, issilaikiau be nuodemiu

Oho, net 2 savaitės bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 05 15, 15:37)
Kiek dar laiko planuojat zindyt?

Aš planuoju žindyt kol pati atsisakys... tai ilgai dar smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 15, 16:40)
Tai bus antradienį sporte debiutas, viešumoj su timpom lotuliukas.gif

O man geriausiai tinka timpiniai bridžai, tikrai geriau atrodau, nei su plačiom kelnėm smile.gif Bet va timpos pilno ilgio kažkodėl nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 05 15, 19:09)
Šiandien gaminau žiauriai skaniai, rekomenduoju: orkaitėje keptos bulvės su lašiša, liesa varške ir špinatais  4u.gif  Tik autorė rašo, kad kaži ar įmanoma suvalgyt daugiau, nei 3 vnt, na aš tai praryčiau visą skardą hihihi.gif
Oho, net 2 savaitės  bigsmile.gif  thumbup.gif
Aš planuoju žindyt kol pati atsisakys... tai ilgai dar  smile.gif
O man geriausiai tinka timpiniai bridžai, tikrai geriau atrodau, nei su plačiom kelnėm  smile.gif  Bet va timpos pilno ilgio kažkodėl nelabai  g.gif

Man lasisa zalia marinuota pati skaniausia, o svarbiausia susivirskina, kad net nejauciu jos visiskai thumbup.gif
Bet visokia ja valgau, isvis, zuvi megstu essen.gif:
Sekmingai zindykite kuo ilgiau, toks geris vaikams mirksiukas.gif
Timpinius bridzus irgi turiu, cia kai siltas oras su jais. Placias kelnes tik namuose nesioju, del patogumo, bet sportuojant schmoll.gif
Pasisveriau ir netikiu -1 thumbup.gif Taigis beliko 3kg. Letai krenta, bet perziurejau laikotarpi nuo nauju metu iki dabar -9 kg. Ir nebadauju, kas man svarbiausia, energijos daugiau turiu, o kai nukris like kg, isivesiu maskarponinius skanumynus, truputi medaus, nes nuo ju dabar susilaikau. Aisku, ne kasdien. Pasikontruoliuosiu visalaik, nebenoriu grizt i pradini taska schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tai kaip pasitinkant naują savaitę? bigsmile.gif
Aš su 74,9 cool.gif
Tytuka - šaunuolė, -9 kg yra žiauriai geras rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien vyras pasiėmęs tėvadienį, taigi turėjau galimybę iš ryto pabėgioti thumbup.gif Prabėgau 7,5 km per 55 min, rezultatai gerėja, praeitą kartą buvo 6,5 km per 57 min smile.gif
Vyras ryte šeimininkavo, vienam vaikui prikepė paprastų blynų, kitam - švilbikų (iš bulvių košės). Na o aš sau vienai išsiviriau košės smile.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 05 15, 20:57)
Letai krenta, bet perziurejau laikotarpi nuo nauju metu iki dabar -9 kg.

Na nieko sau lėtai, turbūt geriausias rezultatas temoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 16, 09:29)
Labas rytas 4u.gif
Tai kaip pasitinkant naują savaitę?  bigsmile.gif
Aš su 74,9  cool.gif

Sveikos biggrin.gif
is vieno kilogramo i kita ridenies sistemingai 4u.gif Jei nesustosi, greitai savo norima svoeri pasieksi thumbup.gif

Turbut as daugiausia is visu musu temoj numesti turejau g.gif Is pradziu krito greiciau, paskui leciau, vat per balandi beveik nieko, dabar vel pakrito. Is pradziu uzteko prisiziuret ka valgau, po to mazinti nutrukimo dienas (dziaugiuos, kad dvi savaites net tokio noro nera, reiskias uztenka to, ka valgau thumbup.gif ), po to sportas prisidejo. Na o dabar max viskas kaip noriu,nei daugiau nei maziau wub.gif Maistas nebeitakoja pastoviai minciu, alkis negrauzia ir energijos daugiau nei pries tai(galeciau rytais dar lengviau keltis, tikiuos su laiku ir tai ateis).
Man patinka rubai truputi apgule, tai dabar juos galiu nesiotis ir megautis savo atvaizdu, matosi krutine ir liemuo, pilvo nebeliko thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 05 16, 09:35)
Sveikos  4u.gif

Šiandien vyras pasiėmęs tėvadienį, taigi turėjau galimybę iš ryto pabėgioti  thumbup.gif Prabėgau 7,5 km per 55 min, rezultatai gerėja, praeitą kartą buvo 6,5 km per 57 min  smile.gif
Vyras ryte šeimininkavo, vienam vaikui prikepė paprastų blynų, kitam - švilbikų (iš bulvių košės). Na o aš sau vienai išsiviriau košės  smile.gif 
Na nieko sau lėtai, turbūt geriausias rezultatas temoje?  bigsmile.gif

Kaip gerai, kai vyras palepina ir visa laika gali paskirti sau drinks_cheers.gif

Letai tai paskutiniu metu kenta, pirmieji greitai ridenosi rolleyes.gif

Siryt mazis su skaudanciu pilvu atsikele, kazko nesuvirskino. Dabar jau po wc geriau, bet mano rytinis baseinas nuplauke unsure.gif reiks eiti pabegiot. Begu apytiksliai 40'-50 minuciu, letai, man uztenka. Plaukioti galiu iki 1,5 valandos, bet jei ilgiau begu, pavargstu ir likusia dienos dali nebunu energinga ax.gif Gaunasi apytiksliai 5 kilometai.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 16, 09:29)
Labas rytas 4u.gif
Tai kaip pasitinkant naują savaitę?  bigsmile.gif
Aš su 74,9  cool.gif

Laba 4u.gif pasitinku šią savaitę su skaudančia gerkle verysad.gif ir su vis dar 63kg thumbup.gif

Vakar meniu:
Pusryčiai: du sumuštiniai su sūriu, pomidorai, balta kava.
Pietūs: tuno salotos, duonos riekė Pavakariai: šilauogės, meliono gabaleliai keli
Vakarienė: ryžiai su špinatais ir kalakutiena, pomidoriukai
Povakaris: ledai biggrin.gif blush2.gif
Viskas baigėsi ledai, daugiau nuodėmių nebus!
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 05 16, 12:13)

Viskas baigėsi ledai, daugiau nuodėmių nebus!

Na jau, visa vasara priešaky ax.gif O ar jau išbandei šaldytus bananus? smile.gif

Aš vis ruošiausi pasigamint naminių ledų, bet atvėso, tai ir nebesinori jų...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 05 16, 11:22)
Na jau, visa vasara priešaky  ax.gif  O ar jau išbandei šaldytus bananus?  smile.gif

Aš vis ruošiausi pasigamint naminių ledų, bet atvėso, tai ir nebesinori jų...

Na turiu omeny kad šiuo metu nebus biggrin.gif nes nera jų (o kai nera tai ir nesinori), o dabar dar ir gerklę skauda. Ir atšalo.

Neišbandžiau vis dar bananų ledų ax.gif
Atsakyti
Pietums sukapojau blynelių su cukinija smile.gif
Po to atsipjoviau rūkytos mėsytės gabaliuką, jaučiu, kaip skauda šoną blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Apsirgau, tai nesukau galvos ką valgyt, valgiau, ką radau ir ką ant greičio pasigaminau
Pusryčiai: sumuštiniai su sūriu, kava su pienu.
Pietūs: ryžiai su špinatais ir kalakutiena, ridikėliai
Pavakariai: sumuštinis su sūriu
Vakarienė: pieniška daržovių sriuba
+visą dieną daug arbatų su citrina..

Nežinau, ką vartot, kad pagerėtų, kolkas tik arbatom, citrina gydausi, skalauju gerklę su druska, purškiu Tantum verde..
Atsakyti