QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 19, 09:28)
bet gal dėl to, kad vakar susinervinau....
O ko nervinaisi?
QUOTE(sima_1 @ 2016 05 19, 10:56)
Pietums pievagrybių sriuba bus
Labai skanu, nutįso seilė
QUOTE(tytuka @ 2016 05 19, 11:48)
O su šituo berneliu ir aš buvau gerus metus prašokusi
QUOTE(trysduvienas @ 2016 05 19, 15:43)
Ir man kažkaip spaudžia galvą, jaučiu lyg spaudimas nuo orų, pradeda traukt prie kapučino ir jausmas, lyg kofeino trūktų
QUOTE(Finksė @ 2016 05 19, 16:24)
Man jau reikia dryt išvadas, kad atrodau sunkesnė 25 kg
Oi ne, tikiuosi nenuskambėjo taip mano postas
Atrodai puikiai, Finkse, ir tympos labai gražios, tokios margos tinka tik kūdoms
QUOTE(Finksė @ 2016 05 19, 17:24)
Klausimas toms, kurios sportuojate namuose, ar darote apšilimą kažkokį, ar iškart atliekate pratimus?
Paprastai jei pagal video darau, tai ten įeina ir warm up, ir cool down

Prieš krosiukus darau apšilimą taip pat
--------------
Na o aš jau paragavau viską, ką šiandien planavau
Tinginių košė nepanaši į košę, veikiau iš skonio kaip koks pieniškas desertas, labai skanu ir labai laiku atradau, kaip tik jau baigia pabost Valio pro varškytės, o jokių kitų pieniškų desertų (su cukrumi) man gi negalima

O aš gi juos labai mėgstu

Ryt gaminsiu vyrui, jis namie pusryčių nevalgo, labai anksti išvažiuoja į darbą, paprastai valgo mašinoje arba atvažiavęs prie kompo. Tai valgo vis sumuštinius... Bus neblogas paįvairinimas, ir patogu tiek transportuot, tiek valgyt pakeliui.
Receptas čia
Kokosiniai batonėliai ale bounty... žiauriai skanu ir žiauriai kaloringa

Padariau nedidelį kiekį - 1200 kcal, o galėčiau viską suvalgyti ir dar daugiau galėčiau

Tai teko apsiriboti mažutyčiu gabaliuku už 150 kcal. Parašiau mamai receptą sms žinute, o ji manęs klausia, tai koks šių batonėlių privalumas, jei tiek kalorijų? Na kaip koks - nėra cukraus, vien sveiki ingridientai, gali valgyti ir sportininkai ir maži vaikai
Panini sumuštiniai - skaniai išėjo, bet ne taip, kaip iš kebabinės... visgi dar paieškosiu tinkamesnės duonos...