Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Labas rytas 4u.gif

Ačiū už komplimentus blush-anim-cl.gif 4u.gif

Vakar dienos meniu:
pusryčiai - 2 sumuštiniai (juoda duona su kanapių sėklom+sūris+pomidoras)
priešpiečiai - keptas obuolys
pietūs - pupuolės su feta
pavakariai - liesa grūdėta varškė, cikorija
vakarienė - Caprese salotos (mozarella + pomidorai)
naktipiečiai (po treniruotės) - 1 virtas kiaušinis

Šiandien ragausiu 3 naujienas - naminius bounty batonėlius pagaliau, "tingiąją" avižų košę (lazy porridge) ir naminius panini essen.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien dar keliais šimtais gramų svoris pakrito, bet gal dėl to, kad vakar susinervinau....
Šiandien neišbandysiu dontstop rekomenduoto zumbisto, nes vakare lėksiu su reikalais, bet bandysiu ryt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką, sveikata taisosi, tai reikia grįžt į vėžias.
Pietums pievagrybių sriuba bus cool.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Visas timpu paradas 4u.gif
Mano tai juodos, ir trumpos, ir ilgos visiskai juodos.
Paziurejau zumba, tai tiek prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia mano megstama zumba https://www.youtube....h?v=y9raJrc-X9k
Vakar sventem MB gimtadieni, buvo pica, alus ir tortas ir riesutukai uzvalkale. Va, pirma nukrypimo diena, nuo siandien toliau graziai valgau. ax.gif

Papildyta:
Mergaites, jus visos gana dailios figuros biggrin.gif Na, kaip ir as pati rolleyes.gif
Atsakyti
Śiandien radau vieną užsilikusį snickersą, tai ryte prie kavos surijau blush2.gif pp to ilgai vaikščiojau, tai kaip ir lygiosios biggrin.gif
jaučiuosi aptingusi... matyt kavos trūkumas, bet neleidžiu sau daugiau nei 2 puodelių. Reikia sugrįžti į senas vėžes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trysduvienas: 19 gegužės 2016 - 13:44
QUOTE(dontstop @ 2016 05 18, 13:47)
Ir aš timpų užsinorėjau  wub.gif  Bet ant manęs nesižiūri taip  schmoll.gif  sad.gif  *CoCoNuT*, ar tikrai sveri 75?  g.gif  Kojos tokios pat lieknos, kaip Finksės su 49 kg  smile.gif

Man jau reikia dryt išvadas, kad atrodau sunkesnė 25 kg lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 05 18, 15:22)
Įkvėpta merginų pavyzdžiu, noriu ir aš pasirodyt  blush2.gif  Rūbų gražių neturiu ką pademonstruot, tai parodysiu savo transformaciją per metus laiko  bigsmile.gif

Atrodo kaip du skirtingi žmonės. Puikūs rezultatai, šaunuolė 😉
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 05 19, 14:24)
Man jau reikia dryt išvadas, kad atrodau sunkesnė 25 kg  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Reik daryt išvadas, kad aš atkalus sistemą, kaip fotkintis, kad atrodyčiau kūdesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 19, 15:22)
lotuliukas.gif

Reik daryt išvadas, kad aš atkalus sistemą, kaip fotkintis, kad atrodyčiau kūdesnė biggrin.gif

Nieko nebus, CoCoNuT, atsiųsiu timpas paštu, gausi matuotis ir įdėt foto, kitaip mano širdis nenurims lotuliukas.gif .
Juokauju, visos mes matom save veidrody ir žinom kaip atrodom smile.gif

Klausimas toms, kurios sportuojate namuose, ar darote apšilimą kažkokį, ar iškart atliekate pratimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finksė: 19 gegužės 2016 - 15:26
QUOTE(Finksė @ 2016 05 19, 15:24)
Nieko nebus, CoCoNuT, atsiųsiu timpas paštu, gausi matuotis ir įdėt foto, kitaip mano širdis nenurims  lotuliukas.gif .
Juokauju, visos mes matom save veidrody ir žinom kaip atrodom smile.gif

Klausimas toms, kurios sportuojate namuose, ar darote apšilimą kažkokį, ar iškart atliekate pratimus?

lotuliukas.gif Bijau, kad tai bus paskutinis kartas, kai tas timpas kažkas apsimovė lotuliukas.gif išbraškinsiu siūles, nes su xs dydžiu dar nedraugauju lotuliukas.gif

Aš zumbinu iš karto: iš pradžių šokčioju lėtai, tada varau greitai, o tada, jei yra jėgų, darau pratimus. bet jėgų dažniausiai nelieka smile.gif
Mano galva, apšilimas labai reikalingas ax.gif
Atsakyti

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 19, 15:36)
lotuliukas.gif  Bijau, kad tai bus paskutinis kartas, kai tas timpas kažkas apsimovė lotuliukas.gif  išbraškinsiu siūles, nes su xs dydžiu dar nedraugauju lotuliukas.gif

Aš zumbinu iš karto: iš pradžių šokčioju lėtai, tada varau greitai, o tada, jei yra jėgų, darau pratimus. bet jėgų dažniausiai nelieka smile.gif
Mano galva, apšilimas labai reikalingas  ax.gif

lotuliukas.gif

Aš ir galvoju, kad reikia, ale kaip sudėtinga mažoj erdvėj straksėti vienoje vietoje kokias 10 minučių... doh.gif . Kaži ką kaimynai galvoja biggrin.gif. Sūnus tai juokiasi ištisai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 19, 09:28)
bet gal dėl to, kad vakar susinervinau....

O ko nervinaisi? console.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 05 19, 10:56)

Pietums pievagrybių sriuba bus  cool.gif

Labai skanu, nutįso seilė blush2.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 05 19, 11:48)

O su šituo berneliu ir aš buvau gerus metus prašokusi thumbup.gif
QUOTE(trysduvienas @ 2016 05 19, 15:43)
matyt kavos trūkumas,

Ir man kažkaip spaudžia galvą, jaučiu lyg spaudimas nuo orų, pradeda traukt prie kapučino ir jausmas, lyg kofeino trūktų doh.gif

QUOTE(Finksė @ 2016 05 19, 16:24)
Man jau reikia dryt išvadas, kad atrodau sunkesnė 25 kg  lotuliukas.gif

Oi ne, tikiuosi nenuskambėjo taip mano postas blush2.gif
Atrodai puikiai, Finkse, ir tympos labai gražios, tokios margos tinka tik kūdoms ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(Finksė @ 2016 05 19, 17:24)

Paprastai jei pagal video darau, tai ten įeina ir warm up, ir cool down ax.gif Prieš krosiukus darau apšilimą taip pat smile.gif

--------------
Na o aš jau paragavau viską, ką šiandien planavau ax.gif

Tinginių košė nepanaši į košę, veikiau iš skonio kaip koks pieniškas desertas, labai skanu ir labai laiku atradau, kaip tik jau baigia pabost Valio pro varškytės, o jokių kitų pieniškų desertų (su cukrumi) man gi negalima schmoll.gif O aš gi juos labai mėgstu biggrin.gif Ryt gaminsiu vyrui, jis namie pusryčių nevalgo, labai anksti išvažiuoja į darbą, paprastai valgo mašinoje arba atvažiavęs prie kompo. Tai valgo vis sumuštinius... Bus neblogas paįvairinimas, ir patogu tiek transportuot, tiek valgyt pakeliui. Receptas čia 4u.gif

Kokosiniai batonėliai ale bounty... žiauriai skanu ir žiauriai kaloringa blush2.gif Padariau nedidelį kiekį - 1200 kcal, o galėčiau viską suvalgyti ir dar daugiau galėčiau blush2.gif Tai teko apsiriboti mažutyčiu gabaliuku už 150 kcal. Parašiau mamai receptą sms žinute, o ji manęs klausia, tai koks šių batonėlių privalumas, jei tiek kalorijų? Na kaip koks - nėra cukraus, vien sveiki ingridientai, gali valgyti ir sportininkai ir maži vaikai ax.gif

Panini sumuštiniai - skaniai išėjo, bet ne taip, kaip iš kebabinės... visgi dar paieškosiu tinkamesnės duonos...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 05 19, 17:23)

Labai skanu, nutįso seilė  blush2.gif 

--------------
Na o aš jau paragavau viską, ką šiandien planavau  ax.gif

Prašom į svečius kol liko biggrin.gif
Tavo gaminiai šiandienos irgi labai viliojančiai skamba 4u.gif ypač tie bounty.. blush2.gif

Taigis, mano meniu šiandieninis

Pusryčiai: obuolio skiltelė, du sumuštiniai su sūriu, balta kava
Pietūs: pievagrybių sriuba
Pavakariai: arbūzas wub.gif
Vakarien: du kepti kiaušiniai su ridikėlių salotom

Atsakyti