Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 04 16, 06:00)
Aciu sauluti wub.gif Patikek tikrai laiku ir vietoj 4u.gif
Erode, nepyk, kad darbiniais klausimeliais uzverciu, Tavo relaxo metu....Na dar keli klausimiukai blush2.gif
O tie vaistukai mano Luknytei irgi tiktu? Nes jai visai tas pats kas man. Gydytojai nieko nerado. O sloguoja ji nuolat. Itariu, kad mums ta pati beda, pagal asarojima, ciaudejima. Ir taip ne nuolat, kartais, bet nepraeina nors tu ka.
Ir dar, ar be receptu man parduos tuos vaistukus?
Papildyta:
Vinciuuuune Su Tortadieniu Tave mazuti wub.gif Buk stiprus, mylimas ir laimingas happybday.gif  heart.gif  birthday.gif

Vincukui valio ir daug balionų. 4u.gif
Vetra, nezinau, kiek Luknei metų. Avamys gali neparduot, kitus tai duoda. Einu i kita vaistine, duoda.
Atsakyti
Sveikinu Vinculiuką su gimadiena thumbup.gif Kaži kaip jie ten...

Labas rytas, prašom prie kavos ir sumušinuko

user posted image
Atsakyti
Vincuką su gimtadieniu!!! 4u.gif
Busy, jamu viską- kaip gražu, skanu, subtilu. 4u.gif
Nors pati su 3 berniukais ( draugės sūnus pas mus nakvojo, o vyras į rentgenologinius kursus išlėkęs) širdinius blynus su uogiene skaniai sulapnojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 balandžio 2016 - 09:49
Grįžo pavedžioję Čiją berniukų trijulė iš miško ne tuščiomis- įteikė man gėlyčių, kurias įdėmiai revizavo didžioji namų inspektorė Ainu:
user posted image
user posted image
user posted image
Duok, dieve, prie šitų gėlių dar ir bičių ar musių, ar bent kokią skruzdėlytę...
user posted image
Atsakyti
Sutvarkiau namus, tai jau siaučia mergos.. Jaučiu, kai ateis apžiūrėti, žemes šluosiu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 balandžio 2016 - 11:08
Laba diena 4u.gif

Graži, dvelkianti pavasariu Ainu nuotrauka, labai tiktų kalendoriui balandžio mėnesiui wub.gif Dar užstrigo miegančios Čijos kailinukai wub.gif tur būt neiškęsčiau nešukavus ir nepadariusi šukuosenos su jorkšyrų kaspinukais lotuliukas.gif

Šponkuti, sėkmingo šeštadienio, kad pavyktų susiderėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zugi su Špygala dvi draugaitės wub.gif Zugutė laimingu snukučiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 16 balandžio 2016 - 11:21
Balandžio mėnuo užimtas biggrin.gif

Laukiu pavasario kartu su Ainu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 16, 11:20)
Dar užstrigo miegančios Čijos kailinukai  wub.gif tur būt neiškęsčiau nešukavus ir nepadariusi šukuosenos su jorkšyrų kaspinukais  lotuliukas.gif 

Vidut, Čija dabar taip apaugusi, kad iššukavusi galėčiau nebent ją visą su kaspinu perrišti skersai- išilgai biggrin.gif
user posted image
user posted image
Minkštas garbanotas kamuolys su Tutės uodega biggrin.gif

Šponkiaus linksmutė chebra wub.gif pažiūrėjau ir FB video, tai mažoji kokia vikri ir greita thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Siandien mano katulis po visu proceduru. Vaziavome i klinika-pasiskiepijome, gavome tabletyte nuo kirminu, ir i kupra nuo erkiu. Buvo ismyletas, isglostytas biggrin.gif
Beje noriu papasakoti viena istorija. Klinikoje gyena katulis-vardu Daktaras Hausas. I klinika uzklido pats, ryte ji rado jau laukianti prie klinikos duru-su suzeista kojyte. Liko kiek raisas-kojyte tokia ir liks. Jis sedi visada apziuros kambaryje ant daktares stalo ir stebi. Ramumas neispasakytas. Pamates Dimedroli atejo pas ji ramiai pasisvaikinti -issimatavo jo deze biggrin.gif Jau israiska jo ir panasumas i ramu daktara Hausa yra STULBININTIS thumbup.gif

Cia jis kartais uzklysta i laukimaji ir kalbina pacientus
user posted image

Cia Hausas darbo vietoje-ant daktares stalo. Dazniausiai sutinka sededamas pacientus. Man visada kila klausimas kaip sunis i ji reaguoja-bet kiek maciau ir jis ir jie ramiai....Nes jis nesitraukia nuo darbo vietos ir isbuna visos apziuros metu ten.
user posted image

Cia ant registraturos stalo
user posted image

Cia darbo vietoje...
user posted image

Fototesija Kaledine
user posted image

Ir kas galetu pagalvoti, kad viename mazame lietuvos miestuke, mazoje ir jaukioje veterinarijos klinikoje gyvena raisas katinelis-vardu Daktaras Hausas wub.gif

Atsakyti
Ojej Čijai tikrai koks gražus raudonas bantas tiktų thumbup.gif Či ji darosi panaši į pudeliuką thumbup.gif

Padariau su savimi eksperimentą žinokit. 5 dienos visai be mėsos. Aš šiaip mėsėdė, sunkiai man be jos einasi. O čia, nei mėsos, nei žuvies... uoj meluoju vakar valgiau tuną. biggrin.gif Pastebėjau, kad ankštiniai kuo puikiausiai pakeičia mėsą, t.y. pavalgai jų ir ant mėsos nebetraukia thumbup.gif

Pietums pasidariau karštas salotas

user posted image

Koks mielas daktaras wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 balandžio 2016 - 12:51
Sveikos 4u.gif
Gauruotukė Čija labai miela wub.gif taip ir norisi apkabinti wub.gif
Inspektorė Ainu biggrin.gif
Cukriuk - labai gražus reportažas apie daktarą Hausą 4u.gif
Aš sode - pasėjau lysvę žirnių ir išsisiurbiau mašiną. Dabar stverčiau Busy salotas ir praryčiau vienu kąsniu, labai nam nam noriu smile.gif
Iš ryto užsukau vet gydyklą nupirkti dar vienos skanios tabletės nuo kirminų, šykart Mikutei. Jei kam aktualu, vadinasi Milprazon smile.gif
Atsakyti
O dabar biskeli apie save...noriu pasiguosti-o gal ir patarimu gauti.
Zodziu zinau, kad esu kvaisa ir galejau senai nueiti pas gydytoja-bet prasau nepykti ant manes suprasti ir atleisti biggrin.gif
Pries pora savaiciu pradejo skaudeti gerkle. Skaudeti tai cia ne tas zodis apibudinti busenai. Prasideda visas "geris" nakcia- baigiasi apie 5 ryto.... Nuryti seiliu negaliu, jei kiek uzmiegu matyt uzknarkiu ir tada pabundu dusdama, jauciu ir kazkiek ant ausu spaudima. Paryciui kosmaras kazkiek uzsibaigia. Kadangi tai buvo pirmos dienos naujame darbe-apie bileteni ar issiprasyma pas gydytojus neturejau ne minties -emiausi gydymo metodu. Tantum verde, inhaliacijos su adrenalinu(kai nakcia dustu), koju sildymai, tepaliukai, tableciu ciulpimai....niekas nepadejo...gerkle daresi kaip isdeginta. Kai reikdavo nuryti seile tikraja sia zodzio prasme blioviau nakcia. Savarankiskai nusprendziau gersiu Ospomox. Po paros atsikvepiau-antibai suveike-kas diena geriau. Galiu miegoti, valgti, nuryti. Nuotaika pagerejo-geriau 5 dienas-paskui nustojau. 4 dienos po to gerai ir va vakar vel staigus pablogejimas, vel naktis nemiegota. Skambinu jau i privatu kabineta(musu miestelyje vienas tik specas tam reikalui) sako tik pirmadieni- esu isvykes. Zodziu vel kosmaras. Gal kas susidurete su tokiu dalyku??? Kas man??Angina??
Tempos kaip ir neturiu-gal nakti ir turiu kazkiek , bet nedaug verysad.gif
Jauciu reikia stipresniu arba kitokio veikimo antibu. O gal kas zinote kokia priemone be antibu tokiam reikalui???
Atsakyti