Vajej, barimas čia nieko nepadės, bet pačiai pasiskirti sau antibiotikus nežinant kas yra, nu mažų mažiausiai neatsakinga. Matomai vis tik teks pasirodyti pas daktarą, nes niekas čia nepažiūrės ir nenustatys diagnozės. Cukriuk saugok save, būtinai nueik
Rytinis Grikis

Cukriuk - o negali čia tau būti nuo refliukso? Nėra jausmo kad verklėj tarsi ežys įstrigęs? Man prieš pkrą metų twip buvo kad gerklę labai skaudėjo tarsi degino, visaip bandžiau gydyti niekas nepadėjo, jau visiškoje panikoje buvau kol išaiskėjo kad dėl refliukso kyla rūgštis viršun ir degina gerklę ir ypač naktį kadani gulint lengviau rūgštis kyla. Turėjau vargo kol supratau jog ne gerklę o skrandį reikia gydyti. Gal ir tau kas panašaus? Jeigu būtu kokia angina tai ir temperatūra turbūt turėtų būti. O balsas tavo ar užkimęs ar tik vizkas alsiriboja gerklės skausmu?

Cukriuk - o negali čia tau būti nuo refliukso? Nėra jausmo kad verklėj tarsi ežys įstrigęs? Man prieš pkrą metų twip buvo kad gerklę labai skaudėjo tarsi degino, visaip bandžiau gydyti niekas nepadėjo, jau visiškoje panikoje buvau kol išaiskėjo kad dėl refliukso kyla rūgštis viršun ir degina gerklę ir ypač naktį kadani gulint lengviau rūgštis kyla. Turėjau vargo kol supratau jog ne gerklę o skrandį reikia gydyti. Gal ir tau kas panašaus? Jeigu būtu kokia angina tai ir temperatūra turbūt turėtų būti. O balsas tavo ar užkimęs ar tik vizkas alsiriboja gerklės skausmu?
Galvojau apie refliuksa, kadangi geriu 5 tabletes per diena nuo cukraus-masciau ar negali buti nuo to
Bet va balsas irgi uzkimes
Nors tu gerai apibudinai busena, kad eziukas gerkleje-ka ten eziukas-visas ezys. Man taip buvo pies 2 metus panasiai, aisku kaip visada israse Ospomoxo , bet man nuo ju ir praejeo tas reikalas. O dabar va isgeriau beveik kursa visa ir po 4 dienu atsinaujino visas reikalas
Numanau, kad gausiu is daktaro dar stipresu antibu pirmadieni, bet sakau gal be ju kaip nors apseiti galima

Žaislinė Čija
Gaila bus kai vasarai vėl bus nukirpta. Bet čia jau nieko nepadarysi. O tokias veisles visi kerpa ? Ar čia visas ilgis plaukų ? Dabar tai labai gražu, tokios kojukės
Man kai skauda labai smarkiai gerklę, kad net miegoti negaliu tai išgeriu analgino. Ir taip kelias dienas kol praeina. Pas gydytoją eičiau tik tuo atveju, jei tikrai jausčiau kad kažkoks virusas prisikabino- būtų temperatūa ir kosėčiau...
Bet Cukriuk jei taip ilgai nepraeina, tai gal tikrai gerklę skauda dėl ko kito
Reikia būtinai pas gydytoją. Dėl anginos tai pati pasižiūrėk į gerklę kiek tik gali išsižiooojusi...

Man kai skauda labai smarkiai gerklę, kad net miegoti negaliu tai išgeriu analgino. Ir taip kelias dienas kol praeina. Pas gydytoją eičiau tik tuo atveju, jei tikrai jausčiau kad kažkoks virusas prisikabino- būtų temperatūa ir kosėčiau...
Bet Cukriuk jei taip ilgai nepraeina, tai gal tikrai gerklę skauda dėl ko kito

QUOTE(busycat @ 2016 04 16, 13:49)
Padariau su savimi eksperimentą žinokit. 5 dienos visai be mėsos.
Atrodo viską skaitau, bet gal ką praleidau

Renatelexx dar porą savaičių gulinėti su meduoliu

Neatsisakiau mėsos, tiesiog pasidariau eksperimentą, kiek galiu būti be jos
Nesisveriu Vidam, nes būna dienų, kai neiškenčiu ir prisikertu riebaus ir saldaus maisto. Kai nustosiu tai daryti ir pajusiu tvirtą rezultatą, va tada ir pasisversiu
Ne viena gyvenu, alkani blogo maisto vyrai sukiojasi namuose, parsiveža visko, ko negalima man, valgo, erzdina, va ir neištveriu.

QUOTE(busycat @ 2016 04 16, 16:52)
Neatsisakiau mėsos Nesisveriu
Aišku

Cukriuk - na turbūt neišvengsi vizito pas gydytoją nes jeigu taip ilgai nepraeina, reikia išsiaiškinti priežastį
o nėra pojūčio, kad atsirūgus atrodo jog šiek tiek palengvėjo nes taip irgi prie refliukso būna?
Busy - vakar norėjau paklausti bet užsimiršau, kaip atrod tie avižirnių falafeliai (jeigu teisingai parašiau) bo negirdėtas man žodis
twi bais įdomu pasidarė. Vakar po darbo savaitės tiek pavargus buvau kad visas smalsumas nuleipęs buvo o šiandien sukilo 
Papildyta:
Kad būtų į temą
Pasidalino palangę

Kas ten už lango

Mikutė ilsisi

Busy - vakar norėjau paklausti bet užsimiršau, kaip atrod tie avižirnių falafeliai (jeigu teisingai parašiau) bo negirdėtas man žodis

Papildyta:
Kad būtų į temą

Pasidalino palangę

Kas ten už lango

Mikutė ilsisi

Smilga - kiba Benjaminas išaugęs, ko gero seniausiai matytas iš tavo šeimynos
Dinutė kokia patenkinta
Mažas ant dekučio paguldytas - užskaitom

Mažas koks pilkis, aš galvojau kad jis juodas