Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vajej, barimas čia nieko nepadės, bet pačiai pasiskirti sau antibiotikus nežinant kas yra, nu mažų mažiausiai neatsakinga. Matomai vis tik teks pasirodyti pas daktarą, nes niekas čia nepažiūrės ir nenustatys diagnozės. Cukriuk saugok save, būtinai nueik
Atsakyti
Rytinis Grikis smile.gif
user posted image
Cukriuk - o negali čia tau būti nuo refliukso? Nėra jausmo kad verklėj tarsi ežys įstrigęs? Man prieš pkrą metų twip buvo kad gerklę labai skaudėjo tarsi degino, visaip bandžiau gydyti niekas nepadėjo, jau visiškoje panikoje buvau kol išaiskėjo kad dėl refliukso kyla rūgštis viršun ir degina gerklę ir ypač naktį kadani gulint lengviau rūgštis kyla. Turėjau vargo kol supratau jog ne gerklę o skrandį reikia gydyti. Gal ir tau kas panašaus? Jeigu būtu kokia angina tai ir temperatūra turbūt turėtų būti. O balsas tavo ar užkimęs ar tik vizkas alsiriboja gerklės skausmu?
Atsakyti
Galvojau apie refliuksa, kadangi geriu 5 tabletes per diena nuo cukraus-masciau ar negali buti nuo to g.gif Bet va balsas irgi uzkimes g.gif Nors tu gerai apibudinai busena, kad eziukas gerkleje-ka ten eziukas-visas ezys. Man taip buvo pies 2 metus panasiai, aisku kaip visada israse Ospomoxo , bet man nuo ju ir praejeo tas reikalas. O dabar va isgeriau beveik kursa visa ir po 4 dienu atsinaujino visas reikalas g.gif doh.gif Numanau, kad gausiu is daktaro dar stipresu antibu pirmadieni, bet sakau gal be ju kaip nors apseiti galima unsure.gif
Atsakyti
Žaislinė Čija wub.gif Gaila bus kai vasarai vėl bus nukirpta. Bet čia jau nieko nepadarysi. O tokias veisles visi kerpa ? Ar čia visas ilgis plaukų ? Dabar tai labai gražu, tokios kojukės thumbup.gif wub.gif
Man kai skauda labai smarkiai gerklę, kad net miegoti negaliu tai išgeriu analgino. Ir taip kelias dienas kol praeina. Pas gydytoją eičiau tik tuo atveju, jei tikrai jausčiau kad kažkoks virusas prisikabino- būtų temperatūa ir kosėčiau...
Bet Cukriuk jei taip ilgai nepraeina, tai gal tikrai gerklę skauda dėl ko kito g.gif Reikia būtinai pas gydytoją. Dėl anginos tai pati pasižiūrėk į gerklę kiek tik gali išsižiooojusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 16 balandžio 2016 - 14:56
Sveikos merginos 4u.gif
Visiems katinėliams 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 04 15, 09:47)
Renatelex - kai laikaisi? Gal jau galim tave sveikinti?  4u.gif

Magnuna, dar vis laukimo režimu gyvenu 4u.gif (pagal gydytojus nustatyta data 05.02)
daugiausia gulinėjam su Meduoliu ir kilogramus auginam lotuliukas.gif po to bus ką veikti, kol jais atsikratysim biggrin.gif
user posted image

Aist, pasakojimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 16, 13:49)
Padariau su savimi eksperimentą žinokit. 5 dienos visai be mėsos.

Atrodo viską skaitau, bet gal ką praleidau g.gif Kodėl būdama mėsėdė atsisakei mėsos g.gif Ar čia dieta tokia? Jau senokai geri tuos sveikuoliškus kokteilius ir salotikes valgai, tai gal gali pasakyti kiek svorio pametei ?

Renatelexx dar porą savaičių gulinėti su meduoliu biggrin.gif Kai ateis laikas tai laikysim kumštukus kad lengviau mažiukas ar mažiukė ateitų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Neatsisakiau mėsos, tiesiog pasidariau eksperimentą, kiek galiu būti be jos biggrin.gif Nesisveriu Vidam, nes būna dienų, kai neiškenčiu ir prisikertu riebaus ir saldaus maisto. Kai nustosiu tai daryti ir pajusiu tvirtą rezultatą, va tada ir pasisversiu biggrin.gif Ne viena gyvenu, alkani blogo maisto vyrai sukiojasi namuose, parsiveža visko, ko negalima man, valgo, erzdina, va ir neištveriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 balandžio 2016 - 15:53
QUOTE(busycat @ 2016 04 16, 16:52)
Neatsisakiau mėsos  Nesisveriu

Aišku 4u.gif O aš dažnokai pasisveriu biggrin.gif kai užeina smaguriavimo manija ir jaučiu kad kad galėjo prisikabinti keli kg, pasisveriu ir jei taip yra, tai kokia savaitę atsisakau ko nereikia ir juos numetu šalin lotuliukas.gif Jei nesisveri tai gali kažin kiek papildomo svorio užsimest... biggrin.gif
Atsakyti
Cukriuk - na turbūt neišvengsi vizito pas gydytoją nes jeigu taip ilgai nepraeina, reikia išsiaiškinti priežastį 4u.gif o nėra pojūčio, kad atsirūgus atrodo jog šiek tiek palengvėjo nes taip irgi prie refliukso būna?
Busy - vakar norėjau paklausti bet užsimiršau, kaip atrod tie avižirnių falafeliai (jeigu teisingai parašiau) bo negirdėtas man žodis ax.gif twi bais įdomu pasidarė. Vakar po darbo savaitės tiek pavargus buvau kad visas smalsumas nuleipęs buvo o šiandien sukilo smile.gif
Papildyta:
Kad būtų į temą smile.gif
Pasidalino palangę
user posted image
Kas ten už lango
user posted image
Mikutė ilsisi
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Pasivaidensim, kad nepamirštumėt mūsų ax.gif

Dina
user posted image

Mažas
user posted image

Mažas, Dina ir Benjaminas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Smilga - kiba Benjaminas išaugęs, ko gero seniausiai matytas iš tavo šeimynos biggrin.gif Dinutė kokia patenkinta wub.gif Mažas ant dekučio paguldytas - užskaitom biggrin.gif
Atsakyti
Mažas koks pilkis, aš galvojau kad jis juodas smile.gif
Atsakyti