Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Būsiu kantri ir lauksiu Busy idėjos įgyvendinimo, nes būna verta smile.gif

Pas mus irgi pavasarėja iš lėto - visu gazu žydi hiacintai, 2 baltos tulpikės ir raktažolės, dar iki šiol nematutas 1 narcizas biggrin.gif Jau plyštelėjo vyšnių it trešnių pumpurai wub.gif Gyvatvorė jau nebepermatoma biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Spėjau pareiti...pyla lietus kaip iš kibiro ir su vėju doh.gif

Aš irgi kantriai lauksiu busy darbelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šalta, bjauru ir dar lyti pradėjo verysad.gif Kur jūs ten pavasarį matote? Tundra, tundra ir dar kartą tundra pas musJ jokie narcizai net nosiukų nekiša, tulpės kokios tai pasišiaušę.Nei slyvos, nei vyšnios žydėti nė nesiruošia. Tik varnėnukai džiugina savo giesmele, mačiau kaip šapus neša, lizdą krauna. Jei viskas eisi pagal planą, turėsime 4 šeimas thumbup.gif Tik vienas, naujai įkeltas liks tuščias.
Nikita daržininkė, gūžtą tarp gėlių susisuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 19, 14:14)
Tai nors vienoj vietoj galiu pagirti Nikitą  lotuliukas.gif Nenumetė dar nei vienos, įlipa į savo mėgstamiausią vietą pro paliktą tarpą  biggrin.gif

Nikita tikra šaunuolė thumbup.gif Meduolis, tai tikrai, kaip koks kipšas, tik ir žiūrėk, kad ko nenuverstų, nesugriaužtų, tapetų neplėšytų ax.gif Tai mano mama, eina vis iš paskos ir saugo biggrin.gif
Atsakyti
Šponkiuk ten paskutinis Filius? biggrin.gif

Cukriuk aš su refliuksu jau apie 17 metų gyvenu. biggrin.gif Plius minus žinau kas veikia man jį. Žiūrėk ką valgai. smile.gif
Aš pradžioje valgiau troškintą, lengvesnį maistą. Citrusinius išbraukti sakė, kavą, riebų, aštrų maistą. Po to po truputį įvedinėjau produktus ir žiūrėjau kas sukelia. O dabar tai kaip ir ramu. biggrin.gif Man irgi vakarais persivalgyt negerai, nes jaučiasi daugiau ar mažiau refliuksas. doh.gif
Atsakyti
Dėl refliukso viskas prasidėjo nuo kosėjimų budavo naktį kosėja arba atsikėlus po miego, dar tada jai tik 1,5m buvo, ištisai galvojau nu va vaikas naktį sušalo, arba perkaito, tada nosis tokia lyg užsikimšus nuo ryto bet nebėga, išoperavo ir mums tuos adenoidus nes jie nhuo refliukso ir išvešėjo, pastebėjau kad kvapas ryte iš burnos acetono nu tokios rūgštys kreipėmės ir gastroenterologa, labai gera gydytoja papuolė apžiūrėjo gerklę, padarė echoskopa, (šiaip kad 100 proc. nustatyti tikrai reikia ryti žarną) bet mes neryjome, nes gydymas arba vaistais arba operacija, bet refliuksą vaikai linkę išaugti ( mums liko metai panašu, kad neišaugs ). svarbiausia nepersivalgyti, valgyti tik dietini maista, jokio kepto maisto, jokiu prieskoniu, miegoti beveik sėdimoj pozicijoj, jokių gazuotu gerimu, sulciu , vaisiu ir pan blush2.gif padazu taip pat negalima unsure.gif Maniškė ir taip nevalgi yra ( refliukso pasėkmė) o dar griežtas ribojamas, dėl rytinės košės susitariam, Gėrem rugstis mazinancius vaistus kol gerem atrode geriau bet paskui ji eme vemti nuo tu vaistu doh.gif Gastrotus ( cia mazyte budama gere). siaip manau svarbiausia mityba ypac maziems vaikams,
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 04 19, 15:03)
Dėl refliukso viskas prasidėjo nuo kosėjimų budavo naktį kosėja arba atsikėlus po miego, dar tada jai tik 1,5m buvo, ištisai galvojau nu va vaikas naktį sušalo, arba perkaito, tada nosis tokia lyg užsikimšus nuo ryto bet nebėga, išoperavo ir mums tuos adenoidus nes jie nhuo refliukso ir išvešėjo, pastebėjau kad kvapas ryte iš burnos acetono nu tokios rūgštys kreipėmės ir gastroenterologa, labai gera gydytoja papuolė apžiūrėjo gerklę, padarė echoskopa, (šiaip kad 100 proc. nustatyti tikrai reikia ryti žarną) bet mes neryjome, nes gydymas arba vaistais arba operacija, bet refliuksą vaikai linkę išaugti ( mums liko metai panašu, kad neišaugs ). svarbiausia nepersivalgyti, valgyti tik dietini maista, jokio kepto maisto, jokiu prieskoniu, miegoti beveik sėdimoj pozicijoj, jokių gazuotu gerimu, sulciu , vaisiu ir pan  blush2.gif padazu taip pat negalima unsure.gif  Maniškė ir taip nevalgi yra ( refliukso pasėkmė) o dar griežtas ribojamas, dėl rytinės košės susitariam, Gėrem rugstis mazinancius vaistus kol gerem atrode geriau bet paskui ji eme vemti nuo tu vaistu doh.gif  Gastrotus ( cia mazyte budama gere). siaip manau svarbiausia mityba ypac maziems vaikams,

Nu reiks pauostyt koks kvapas iš burnos. Mes tuos gastrotus irgi turim. Kažkada bandžiau duot (liepė daktarė paeksperimentuot, gal padės, nepigus galiu pasakyt ekperimentas kaip sužinojom vaistinėj doh.gif ) nu tai po kelių dienų nustojo kosėt, bet nesusigaudau ar čia nuo vaistų ar šiaip praėjo.
Gabrielė pas mane išvis nevalgi irgi. Tik va tas dalykas kad mums tas kosulys prasideda iškart po kokios ligos, peršalimo, slogos ir t.t. visai ne nuo maisto...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 19, 12:20)
Sponkiaus katai grazus, kur cia fotkinai?

VŠĮ Priglausk globotiniai. Lankėmės pas dvi globėjas smile.gif Turėjau 4 fotkinti, bet viena nepanoro biggrin.gif

QUOTE(Colomba @ 2016 04 19, 14:01)
Šponkiuk ten paskutinis Filius?  biggrin.gif

Aha paskutinis Filiukas. Bet jau kokio ramumo katinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 balandžio 2016 - 14:52
Gal kas turit paskolinti 2 darbo valandas, taip kad padirbčiau ir po 2 val vistiek 16 val rodytų. Atsilyginsiu smile.gif
Nikita šaunuolytė 4u.gif mano Grikis jeigu prasibrautu tai visi kvietkai dviem eilėm ant šonų gulėtų ir dar kokie trys po Grikio šonu būtų paspausti biggrin.gif
Busy - oi kaip smalsu kokia idėja smile.gif ir aš labai lauksiu 4u.gif
Renatelex - jau visai nebedaug liko, ramių tau paskutinių laukimo dienų 4u.gif
Šponkiuko nuotraukos labai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 19, 16:10)
Gal kas turit paskolinti 2 darbo valandas, taip kad padirbčiau ir po 2 val vistiek 16 val rodytų. Atsilyginsiu  smile.gif

gal kas turit pasiūlyt, valytojos krovėjo ar dar kokio fizinio darbo, viskas NEBEGALIUUUU, galva sprogs, koks nedėkingas tarpininko darbas- lieki iešmininku, nors pakeist nieko negali, vartykis tarp dviejų ugnių, jaunesnė dar kažkaip ištverdavau, o dabar nebelaiko nervų sistema- ir nepadeda jokie sportai....bijau kad liga įsivarysiu.....

Laba 4u.gif

Renatelex 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pasirodo kiek daug čia problemu su refliuksu 4u.gif ....aš kaip Erendira pirmą kart girdžiu tfu tfu tfu

nepykit viską suskaičiau, bet jokios meilės bendravimui žliumbt norisi ir tiek sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

skrandis man labai aktualu sad.gif kas tie gastrotai yra? Nes as kuri laika pati jauciu, kad beveik pastoviai kostauju, lyg oro krutinej truktu, ir rugstys net nuo vandens kyla.. zarnos antra kart gyvenime neberysiu, nes tikrai uzdusiu, o ka daugiau daryt nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 04 19, 15:28)
nepykit viską suskaičiau, bet jokios meilės bendravimui žliumbt norisi ir tiek sad.gif

console.gif

Nezinau, verta ar neverta laukti. Kiekviena karta bijau kas su*s gausis biggrin.gif Paziuresim

Turejo buti gastritai ten, o ne gastrotai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 balandžio 2016 - 15:45