Nikita šaunuolė padeda mums pavasario sulaukti
Cukriuk - po truputį viskas susitvarkys
gerklę dar paskaudės kurį laiką nes įsivaizduoju kaip tau išgraužė rūgštis, daba reik laiko kol sugis
aš košes valgiau kol man sugijo. Ir dabar rytais košę valgau pusryčiams. Anksčiau iš vis pusryčių nevalgydavau, šiaip ką nors užkasdavau. Taigis kaip ir rašė merginos - dieta pagrindinis dalykas, nors aš ne visada laikausi
vakarais neprisivalgyti kad neapsunkinti skrandžio
sveikit abidvi su dukriuku
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 19, 11:20)
Sveikute, mergytes o ka darete tos kurios susidure su refliuksu? Man paskire vaistuku ir 3 val.pries miega nevalgyti. Gal ka zinote dar veiksmingo? Labai dar skauda kai ryju seile. Nezinau ka dabar uzvalgyti? Nepasake apie maista nieko. Bet kiek skaiciau internete tai daug ko negalima.
Mergyte serga -negera visai nuo antibiotiku israsytu
kaip viskas atsibodo-negaliu jau. Noriu uzmerkti akis ir nebeatsimerkti.
Mergyte serga -negera visai nuo antibiotiku israsytu
Tau turi praeiti uzdegimas. Isdegimas gerklytes. O paskui jau tie vaistukai prades veikti, kur Tau prirase. Dar siulau nusipirkt alieju: medetku, ir saltalankiu.
3 dalis saltalankiu, 1/3 medetku. Ir purkskis i gerkle. Nuims uzdegimus, deginimus.
O dar issitirk del tos bakterijos
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 19, 11:57)
Ir dabar rytais košę valgau pusryčiams.
As irgi, dazniausiai avizu. Ir zarnynui ir skrandukui l. gerai
Bet mano Kostia zinokite tikrai zmogisko geno turi
Nu jau taip manimi rupinasi-apsakyti negaliu. Nakcia keliuosi i vonia kokius 3 kartus-tas eina kartu-atsiseda salia manes ir laukia.Kai uzsiemu galva rankomis-tas pasistiebia ir palaizo man ranka arba smakra-tipo laikykis.Guli salia manes -kai kosiju-uzdeda lapkute ant manes ir laiko-tipo tuoj praeis Nu nerealus slaugas ir draugas
Supykau. rašiau rašiau ir ir internetas dingo. tada kompas užstrigo.
Esme tokia, kad norėjau pabrėžti, kad MB nieko specialaus nevalgė, nieko jam nereikėjo atsisakyt iš produktų. Tereikėjo tik nepersivalgyti. Irgi reikėjo išsitirti dėl tos bakterijos, bet tas kuris jam liepė ryt žarną po procedūros sako oj pamiršau, o ir man už tai niekas nemoka. Jei nori ryk žarną dar kartą. tai vos nepasiuntė jo MB ir neberijo dar kartą. Ir negėrė jokių vaistų nuo tos bakterijos.
O aš dar dėjau nuotraukas čia. Šeštadienį buvau fotografuot kelių katinų:

Esme tokia, kad norėjau pabrėžti, kad MB nieko specialaus nevalgė, nieko jam nereikėjo atsisakyt iš produktų. Tereikėjo tik nepersivalgyti. Irgi reikėjo išsitirti dėl tos bakterijos, bet tas kuris jam liepė ryt žarną po procedūros sako oj pamiršau, o ir man už tai niekas nemoka. Jei nori ryk žarną dar kartą. tai vos nepasiuntė jo MB ir neberijo dar kartą. Ir negėrė jokių vaistų nuo tos bakterijos.
O aš dar dėjau nuotraukas čia. Šeštadienį buvau fotografuot kelių katinų:

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 19, 13:07)
Bet mano Kostia zinokite tikrai zmogisko geno turi
Nu jau taip manimi rupinasi-apsakyti negaliu. Nakcia keliuosi i vonia kokius 3 kartus-tas eina kartu-atsiseda salia manes ir laukia.Kai uzsiemu galva rankomis-tas pasistiebia ir palaizo man ranka arba smakra-tipo laikykis.Guli salia manes -kai kosiju-uzdeda lapkute ant manes ir laiko-tipo tuoj praeis Nu nerealus slaugas ir draugas 
Papildyta:
Nereikia ryt zarnos del bakterijos nustatymo. Ima kraujuka is venos. Ten toks testukas, ale nestumo testas. Uzlasina ant jo ir po kiek tai minuciu gaunamas atsakymas.
Del produktu ribojimo. Man grieztai ribojo maista, o tiksliau tam tikrus maisto produktus: Svoguna, cesnaka, paprika, visus citrusininius vaisius. Riebu, saldu maista. Mesa tik paukstiena, (isskyrus anti), ir jautiena, versiena. Zuvi visokia, net ir rukyta, tik po truputi.
Cia kiekvienam individualiai.
O zarna rijau, pries pora metu. Ne tragedija. Nemalonu, bet tikrai isgyvenama. Ir ne del bakterijos o del pacio refliukso nustatymo.
Laba, manes nekamuoja refliuksas. Retkarciais nebent kai miltiniu priraitau.
Sponkiaus katai grazus, kur cia fotkinai?
Siandien maciau tokia fainuole sunyte prieglaudoj
VSI 5 koja dovanoja
Vakar gainiojausi sera Oliveri, visai nedzentelmeniskai pasielgusi su mano verba. Zioplys, as ji uz ruros paciupau, o jis kad bega, kad bega... tarsi nematytu, kad sustabdytas yra
Nubaudziau pliaukstelejimu per dupa ir snypstimu. Atnese man paskui kamuoliuka, kaip atsiprasyma, pametyt pasiprase.
Sergantiems sveikatos
Siemet vel dalyvauju Raudonojo kryziaus renginyje. Greit metai prabego, tai bus mano 3 metai, kai dalyvauju. Gal ir siais metais pavyks laimeti kuria nors prizine vieta. (otpimizmas juk gerai nia?) Jau turiu ideja
Sponkiaus katai grazus, kur cia fotkinai?
Siandien maciau tokia fainuole sunyte prieglaudoj
Vakar gainiojausi sera Oliveri, visai nedzentelmeniskai pasielgusi su mano verba. Zioplys, as ji uz ruros paciupau, o jis kad bega, kad bega... tarsi nematytu, kad sustabdytas yra
Sergantiems sveikatos
Siemet vel dalyvauju Raudonojo kryziaus renginyje. Greit metai prabego, tai bus mano 3 metai, kai dalyvauju. Gal ir siais metais pavyks laimeti kuria nors prizine vieta. (otpimizmas juk gerai nia?) Jau turiu ideja
Šponkiuk, kaip visada nuotraukos puikios
Žinokit pas mus pavasaris jau atėjo. Net apstulbusi buvau ir kada spėjo. Pievos žalios, slyvukės baltos, žydi, gyvatvorės žalios, narcizai pilnumoje žydi, kai pas mus mieste jų daug prisodinta tai grožis. Jau net kaštonai su lapais ir žiedynai piršto dydžio. Beržai su lapeliais ir žirgynai ilgiausi
Tik tiek kad saulę užgulę debesys...
Žinokit pas mus pavasaris jau atėjo. Net apstulbusi buvau ir kada spėjo. Pievos žalios, slyvukės baltos, žydi, gyvatvorės žalios, narcizai pilnumoje žydi, kai pas mus mieste jų daug prisodinta tai grožis. Jau net kaštonai su lapais ir žiedynai piršto dydžio. Beržai su lapeliais ir žirgynai ilgiausi
Laba diena
Sergančioms sveikatėlės
Man pernai taip pat nustatė refliuksą, tai pagal gydytojų rekomendacijas labai žiūrėjau ką valgau, kad rūkštys nekiltų, nes rado labai išdegintą stemplę su pakitimais, bet neštumo metu niekaip nepavyksta normaliai maitintis, vis norisi nesveiko maisto
po to reiks vėl susiimti..
Šponkiuko foto
Nikita gražuolė, tarp gėlių sau sėdi
Jei Meduoliui taip, tai jau seniai gėlės būtų išvartytos 
Nubaustam Oliveriui
Sergančioms sveikatėlės
Man pernai taip pat nustatė refliuksą, tai pagal gydytojų rekomendacijas labai žiūrėjau ką valgau, kad rūkštys nekiltų, nes rado labai išdegintą stemplę su pakitimais, bet neštumo metu niekaip nepavyksta normaliai maitintis, vis norisi nesveiko maisto
Šponkiuko foto
Nikita gražuolė, tarp gėlių sau sėdi
Nubaustam Oliveriui
busy parodysi kai padarysi
o gal jau dabar atskleisi kokia idėja
Vidam dar negaliu isduoti, noriu padaryti pirmai, gal net nepavyks igyvendinti taip kaip as matau savo galvoje
Pamirsau Nikituka pagirti, kokio jai pavasario laukti, kai sitiek geliu ant palanges
Renatelex, jau nebedaug beliko laukti nia?
Pamirsau Nikituka pagirti, kokio jai pavasario laukti, kai sitiek geliu ant palanges
Renatelex, jau nebedaug beliko laukti nia?
QUOTE(busycat @ 2016 04 19, 13:53)
Jau tikrai nebedaug, jau norisi greičiau
Man irgi smalsu kokia ten idėja