Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Siera su charakteriu biggrin.gif sudėlioja daiktus į vietas biggrin.gif
Atsakyti
Siera tvarkinga, padeda ir šeimininkams tokiems būt biggrin.gif

Cukrine, šiandien kompą gydysim mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 04 12, 14:29)
Siera tvarkinga, padeda ir šeimininkams tokiems būt  biggrin.gif

Cukrine, šiandien kompą gydysim  mirksiukas.gif

Bet tai su telefonu dar patogiau foto dėt, fotkini ir iškart dedi, nuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 04 12, 14:31)

nuuuuuuu
Atsakyti
Labukas,mergaitės,nesirodau aš ir neskaitau,mano vyras staiga jau 10d ligoninėj ir padėtis bloga,o neranda diagnozės,išoperavo ir vis tiek nežino kas jam yra verysad.gifAš jau pati vos gyva nuo visko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 12 balandžio 2016 - 13:36
Naujas mano puodelis darbe smile.gif
user posted image
Atsakyti
Žydryne, kas nutiko? unsure.gif kodėl operavo, jeigu nežino, kas yra? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 04 12, 14:34)
padėtis bloga,o neranda diagnozės,išoperavo ir vis tiek nežino kas jam yra

Sveika 4u.gif Blogiausiai kai neranda kas yra, tai neaišku nuo ko gydyti verysad.gif Galiu tik žodžiu paguosti ir palinkėti kad viskas gerai išsisprestų console.gif
Atsakyti
Vaje, Žydryne, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 04 12, 14:34)
Labukas,mergaitės,nesirodau aš ir neskaitau,mano vyras staiga jau 10d ligoninėj ir padėtis bloga,o neranda diagnozės,išoperavo ir vis tiek nežino kas jam yra verysad.gifAš jau pati vos gyva nuo visko verysad.gif

Laikykis 4u.gif Linkiu, kad nustatytų diagnozę.. Ir pasveiktų taviškis. 4u.gif 4u.gif

Sagyte-
Hmm. Mano darbe du tokie puodeliai dingo.. g.gif Vienas geltonas, kitas rausvas. Saugok- pavasaris katinai linkę pabėgti .biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 12 balandžio 2016 - 13:59
Zydryne, siunciu tau apkabinima, palaikyma ir vilti 4u.gif Tikiu, kad viskas susitvarkys

Sagyt, labai grazus puodelis drinks_cheers.gif

Gerai, paburnosiu truputi, labai nedaug.

Pamenat klausiau, kas turit dovanoti skalbianke daugiavaikei. Niekas neatsiliepe, pabandziau pasiraitojusi rankoves apeliuoti i lietuvos prekybinku siela. Gavau snipsta ir tyla. Na reikia juos suprasti, kas bus jei kiekvienas prasalaitis be televizijos prades ismaldos kazkam prasyti. Taigi nusprendziau nupirkti nauja. Buve nebuve... radau pigu.lt pasiskaiciau nuostabius atsiliepimus ir uzsakiau. Akyse stovi pristatymo terminas balandzio 20. Cia prasidejo bardakas. Laiskai tai skirti man, tai kazkokiam ponui Adolfui, tai adresa nekorektna iraso. Jau viena karta persiprasiau, kad Adolfas ne mano vardas, perspejau, kad mokejimas ateis veliau tik todel, kad moku is uzsienio. Ok, viskas ok. Po dienos turbut vel laiskas, nematome jusu apmokejmo, trinsim lauk uzsakyma. Parasiau laiska, perskambinau, ispejau antra karta kad mokejimas ateis veliau. Praejo savaite, bliam niekas neraso apie gauta mokejima. Rasau, klausiu. Ateina atsakymas vel ponui Adolfui, kad jusu uzsakymas gautas, pristatymo terminas 11 d.d. tai yra 27. Net atsisedau. Ten zmones skalbiankes laukia kaip dievo dovanos. Vel rasau, as ne ponas Adolfas, zadejot pristatyti 20 diena. Ieikit i mano padeti , sutvarkykit skubiau, juk ne sau prasau. I ka iki siol negavau atsakymo. Cia padejo man Apus thumbup.gif , paskambino jiems. Jiems ten atseit tiekejai veluoja, todel pristatymas nusikelia. Man to paties atsakyti nesugebejo, matyt numojo ranka.

As nesu konfliktiskas zmogus, bet dirbanciu ten neprofesionalumas mane subiesino.

Atsakyti
Zydryne sveikatos vyrui:4u: 4u.gif 4u.gif

Vilkra o pas mane ruzavas ir oranzinis atklydo ax.gif ax.gif ax.gif Blogai maitinot biggrin.gif

Busiuk tu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 12 balandžio 2016 - 14:03