Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Naujieji Uoga uoga kūno šveitikliai Čia tai ledas ir Panama ir sandalai.

user posted image

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 06 15, 14:44)
a kur pirkot? CdC'e ar kažkur kitur..  ax.gif

kitur.. spacenk
Atsakyti
NARS Christopher Kane 2015 limituota pavasario vasaros kolekcija, spalva nucleus,
geriu geris

user posted image
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 17 birželio 2016 - 11:10
Urban Decay skaistalai - Rapture. Bijojau labai su šia kitokia spalva, bet neapsirikau, nuoooostabiai jis ant manęs atrodo wub.gif bigsmile.gif

user posted image

Gautas dovanų Moroccanoil Original Treatment aliejukas

user posted image
Atsakyti
kartojamas prausiklis
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
As vis ieskojime biggrin.gif siuo metu isigyjau Driu Beauty lietuviska kosmetika su ypac aukstomis aktyviu medziagu konsentracijomis. Prausiklis,tonikas,kremas,serumas. Kol kas atrodo kad nebeiskeisiu jos i nieka. user posted image

Nuotrauka skolinta
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2016 06 19, 18:10)

Labai domins kokie ispudziai,kaip dengia,kaip laiko,kokius dar stebuklus daro:-)
Atsakyti
QUOTE(bruknytee @ 2016 06 20, 10:12)
As vis ieskojime  biggrin.gif  siuo metu isigyjau Driu Beauty lietuviska kosmetika su ypac aukstomis aktyviu medziagu konsentracijomis. Prausiklis,tonikas,kremas,serumas. Kol kas atrodo kad nebeiskeisiu jos i nieka.

Nuotrauka skolinta

Kokia Jūsų oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 20, 09:53)
Labai domins kokie ispudziai,kaip dengia,kaip laiko,kokius dar stebuklus daro:-)

Ispudziai labai geri bigsmile.gif Patiko labiau negu neseniai baigta Dior Nude Air, nes yra ''dregnesne'', suteikia daugiau svytejimo ir gaivumo wub.gif Dengiasi kaip grietinele, maskavima galima reguliuoti nuo lengvo iki vidutinio, neturi jokio ikyraus kvapo, su spf 30 kas man labai aktualu siuo metu - zodziu kolkas vien tik pliusai thumbup.gif

P.S Mano oda normali i sausuma, riebiaodems si pudra manau tikrai netiktu.
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2016 06 20, 12:18)
Kokia Jūsų oda?  4u.gif

Mano oda misri,tai pasirinkau priemones misriai/riebiai odai smile.gif
Atsakyti