Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 27, 00:30)

Man labai patiko, tokia lengva, atrodo kaip tik vasarai 4u.gif maskavimas gan neblogas, veidas atrodo lygus, gaivus, tikrai labai džiaugiuosi pirkiniu.

Man ir ji labai patiko, bet žiauriai greitai išsibaigė. Kaži kaip Jums? Aš aišku naudoju su MORPHE šepetuku, o ne su ta pridėta kempinyte... Gal dėl to.

Šiaip faina pudra tikrai, bet jei tokiais tempais naudojas tai nepigi kaip L'Orealio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 28 birželio 2016 - 19:25
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 28, 17:39)
Ir kaip? Man ji labai siaip sau  unsure.gif Net TBS 3in1 geresne nepalyginamai  smile.gif

Savo funkciją- matiškumo laikymą atliko puikiai, ir maskuoja labai gerai, nors aš tik ant kreminės naudosiu, bet vistiek nustebino, kad vos truputį palyginus su ja T zoną, taip gražiai užmaskavo. thumbup.gif
Esu turėjus Forever kreminę, kuri tikrai viena iš tų tobulųjų pudrų man, todėl tokio pačio - matinio ir maskuojančio efekto tikėjausi ir iš šios kompaktinės pudros.

Ir šiaip Dior pirkdama kažkaip nesu nusivylus. Mėgstamiausias iš high - end brand'ų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 28 birželio 2016 - 23:21
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kiko tušas ir lūpdažis
user posted image
user posted image
(vidurinė spalva)
[COLOR=plum]foto iš interneto[/b]
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 06 30, 01:36)
user posted image

Galesit atsiliepimu pasidalinti? Ka dar is Lumene rekomenduotumet? Kazkaip "prilipo" ju dieninis kremukas - ieskau dar produktu su "gyvais" atsiliepimais.
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2016 06 30, 07:23)
Kiko tušas

O jau pakuotės gražumas wub.gif Kur pirkote, kiek kainuoja? Kokie atsiliepimai?

QUOTE(gretusiu @ 2016 06 30, 10:43)
Galesit atsiliepimu pasidalinti? Ka dar is Lumene rekomenduotumet? Kazkaip "prilipo" ju dieninis kremukas - ieskau dar produktu su "gyvais" atsiliepimais.

Žinoma 4u.gif

Gerus atsiliepimus apie Lumene valančią kaukę karts nuo karto girdžiu jau kokius 15 metų. Tik dabar nusipirkau ir išbandžiau. Pirma mintis -kur aš buvau ankščiau? doh.gif Gera ji. Tikėjausi, kad kaukė ant veido gal džius, gal sausins, bet ji to nepadarė. Oda akivaizdžiai švaresnė. Nešvarumus ji kelia į paviršių, kitą dieną tai kas buvo blogo po oda, išlindo. Nesakau, kad pati pati geriausia valanti kaukė, bet kaip už tokią kainą, aš likau labai patenkinta ir su malonumu naudosiu. Minusas - spalva. Užsitepus nesinorės selfintis ir kelti į instagram, nebent jūs labai drąsi mirksiukas.gif 4u.gif

Kuris dieninis kremukas patiko?
Turiu jų akių makiažo valiklį jautrioms akims. Tokį gelio konsistencijos. Man jis šiek tiek graužia. Valo gerai. Bet sunku sukontroliuoti, kad neišsipiltų didesnis kiekis valiklio nei reikia vienam kartui. Neplanuoju jo kartoti.
Atsakyti
Susigundziau Vitaliberata dry oil spf 50, kuri galima naudoti deginantis sauleje kaip apsauga arba kaip savaimini idegio alieju.. tikiu, kad spalva superine bus kiek teko apziuret.. efektas tikiuosi irgi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 06 30, 20:21)
Susigundziau Vitaliberata dry oil spf 50, kuri galima naudoti deginantis sauleje kaip apsauga arba kaip savaimini idegio alieju.. tikiu, kad spalva superine bus kiek teko apziuret.. efektas tikiuosi irgi  bigsmile.gif
user posted image

O kitų Vitaliberata priemonių neteko mėginti? Kažin kaina atitinka kokybę? smile.gif Dabar labai jau visur jų produkciją reklamuoja.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2016 06 30, 21:37)
O kitų Vitaliberata priemonių neteko mėginti? Kažin kaina atitinka kokybę? smile.gif Dabar labai jau visur jų produkciją reklamuoja.

Tai va as ir pas viena zviazda pamatiau, pas kita ta alieju ir pati uzsimaniau.. saules vengiu, bet nenoriu balta vaiksciot.. matysim.. kita sav jau isbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2016 06 30, 21:37)

Turejau sio aliejaus meginuka, tai net jo neisnaudojau. Nezinau ar cia jo beda, ar ir pilnoj pakuotej, bet labai sunkiai bega, skylute maza, isspaust pakuotes neina. Ir efekto nemaciau...

Dar turejau rinkinuka su putom ir bronzatu biriu. Bronzatas turejo suteikt isliekanti idegi ant veido, bet man jis tik tam kartui, o ir labai tamsus, tai vos vos tereikia. Putu efekto nemaciau po poros kartu, tai nebenaudojau. Tiesa, buvau siek tiek nusirudinus, bet labai svelniai, tai norejau sustiprint efekta su siais produktais, bet nepavyko. Esu baltaode visiska, tai bijojau, kad per tamsus nebutu, o cia net norimo efekto negavau.
Atsakyti
Šepetukas veidui plauti (mano bišk didesnio diametro bus, neradau foto normalios)
user posted image

Prausiklis
user posted image

Micelinis
user posted image
Atsakyti