Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Vitulka @ 2016 07 14, 09:44)
Dušo želė ir rankų muilas.
user posted image[url=https://flic.kr/p/JFNZAu]

Tas rankų muilas man labai patinka, tokį dabar ir beperku thumbup.gif
Vanilė mėgstamiausias.

Tik žalias tai mano nosiai labai dvokia doh.gif , visa šeima kategoriškai žaliąjį naudoti atsisakėm (avokadai ir dar kažkas g.gif ).

Atsakyti
Clarins Instant Light lip comfort oil 03 Red Berry

user posted image

Babe Stop Akn prausiklis 100 ml

user posted image

Babe Stop Akn Spot Stick pieštukas

user posted image

Babe Vitance ANTI OX detoksikuojantis veido prausiklis

user posted image

Arbatmedžių aliejus

user posted image

Beauty Formulas Tea Tree juostelės

user posted image

Natura Siberica šampūnas

user posted image

Alterra Sensitive deo

user posted image
Atsakyti
URIAGE Xemose prausiklis 4u.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2016 07 14, 10:44)
Dušo želė ir rankų muilas.
user posted image[url=https://flic.kr/p/JFNZAu]

kur ranku muila perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2016 07 15, 10:00)

kur ranku muila perkat? 4u.gif

Klausimas turbūt ne man, bet atsakysiu smile.gif blush2.gif
Yra Droge ir Eurokos.
Dar ir vonios putos šio gamintojo yra, irgi išbandžiau. Bet putos kaip putos, nieko ypatingo. Norėtųsi, kad geriau putotų, šiaip jau.

O va rankų muilai labai geri thumbup.gif Ir skalsūs, kas jų privalumas. Nėra itin koncentruoti, man pats tas. Išskyrus tą vieną smirduoklį žalią doh.gif blush2.gif
Pirmieji jų užvežė Douglas, ten ir susipažinau bei pamėgau. Bet jie išpardavinėjo pavasarį juos. Tai gal jau ten ir nebėra g.gif

Atsakyti
user posted image
6 ir 22 numeriai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
"Mixa" valomasis tonikas.

user posted image

"Kneipp" kreminis dušo gelis.

user posted image

"Rexona" deo ateičiai. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 liepos 2016 - 17:49
QUOTE(Ibero @ 2016 07 15, 12:05)

Bus įdomu kaip ji, gal nebe pirmą kart perkat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 07 16, 11:09)
Bus įdomu kaip ji, gal nebe pirmą kart perkat?  smile.gif

Man labai patiko, veidas akivaizdžiai padrėkintas, skaistus smile.gif eurokos dabar nuolaida jai
Atsakyti
Kaip ir zadejau rasau cia atsiliepima apie Vitaliberata Dry oil spf 50 idegio alieju.. Bandziau jau 3k, nors galejau parasyti nuomone po 1k.. Nu ka.. kaip ir tikejausi man jis dave norima efekta.. turbut per tiek metu isbandytu visko ir belekiek matai ar produktas tiks ar ne.. smile.gif As esu visiska baltaode.. siuo metu negaliu degintis, tai baltai melyna ir jau po 1k is kart pasimate efektas... tiesa siek tiek issigabndau, nes jis buvo vietom murzinas, bet kai nusiprausi po dusu, po 8val kaip ir rekomenduoja, viskas susilygina.. prausimosi metu nenaudojau muilo , tik vand.. tada po dienos tepiaus ant virsaus vel.. oda ppries tai diena pamaitinus kokosu aliejum, nes siuo metu labai sausa.. Nors tas savaiminnis idegis is ivairiu alieju, bet man maloniau tepesi (tik nerekomenduoju drekinti pries pat procedura)..Kas man yra tobula visame sitame reikale, tai SPALVA!! Ji neryza.. ne bronza, o graziai ruda.. tokia net zalsvai (geraja prasme).. ta prasme be jokio negrazaus atspalvio smile.gif Tokiom baltaodem kaip as , tai yra stebuklas biggrin.gif beto, kadangi tai aliejus, oda graziai spindi ir bent jau man nesimato sausu klecku. Juo tepantis nepamatyti efekto manau imanoma tik tuomet, kai pati jau esi idegus .. tada gal jis silpnokas, arba reik tept 5-6k , kaip rekomenduojama, kad pamatyti rezultata.. o as kadangi baltaode, tai pamaciau labai greit.. thumbup.gif Zodziu rekomenduoju!!! Man tai bus sios vasaros issigelbejimas.. Aisku, visom viskas negali tikti, bet kas turi galimybe nusipirkti (nes jis ner pigus) ir isbandyti, tai tikrai manau verta i si produkta investuoti.. p,s as isigyjau spec pirstine jam tepti.. labai liuks thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Visos foto iš www.violey.com:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Depiliacinis kremas

user posted image

Bioderma Sebium Pore Refiner- kartojamas

user posted image

Bioderma Sebium H2O 100ml- bandysiu

user posted image

Oriflame Amazing Paradise- neatsilaikiau buteliuko grožiui blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Rasma, lauksiu atsiliepimų apie Lavera veido priemones 4u.gif
Gal jau ne pirmą kartą bandot?
Atsakyti