Kaip ir zadejau rasau cia atsiliepima apie Vitaliberata Dry oil spf 50 idegio alieju.. Bandziau jau 3k, nors galejau parasyti nuomone po 1k.. Nu ka.. kaip ir tikejausi man jis dave norima efekta.. turbut per tiek metu isbandytu visko ir belekiek matai ar produktas tiks ar ne..

As esu visiska baltaode.. siuo metu negaliu degintis, tai baltai melyna ir jau po 1k is kart pasimate efektas... tiesa siek tiek issigabndau, nes jis buvo vietom murzinas, bet kai nusiprausi po dusu, po 8val kaip ir rekomenduoja, viskas susilygina.. prausimosi metu nenaudojau muilo , tik vand.. tada po dienos tepiaus ant virsaus vel.. oda ppries tai diena pamaitinus kokosu aliejum, nes siuo metu labai sausa.. Nors tas savaiminnis idegis is ivairiu alieju, bet man maloniau tepesi (tik nerekomenduoju drekinti pries pat procedura)..Kas man yra tobula visame sitame reikale, tai SPALVA!! Ji neryza.. ne bronza, o graziai ruda.. tokia net zalsvai (geraja prasme).. ta prasme be jokio negrazaus atspalvio

Tokiom baltaodem kaip as , tai yra stebuklas

beto, kadangi tai aliejus, oda graziai spindi ir bent jau man nesimato sausu klecku. Juo tepantis nepamatyti efekto manau imanoma tik tuomet, kai pati jau esi idegus .. tada gal jis silpnokas, arba reik tept 5-6k , kaip rekomenduojama, kad pamatyti rezultata.. o as kadangi baltaode, tai pamaciau labai greit..

Zodziu rekomenduoju!!! Man tai bus sios vasaros issigelbejimas.. Aisku, visom viskas negali tikti, bet kas turi galimybe nusipirkti (nes jis ner pigus) ir isbandyti, tai tikrai manau verta i si produkta investuoti.. p,s as isigyjau spec pirstine jam tepti.. labai liuks