Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Pora pažastukų
Fenjal
user posted image
Ir Jeanne Piaubert
user posted image
foto iš interneto platybių
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2016 07 19, 08:44)
Rasma, lauksiu atsiliepimų apie Lavera veido priemones  4u.gif
Gal jau ne pirmą kartą bandot?

Esu naudojusi prakktiškai visas "Lavera" kaukes. Dvi kurias dabar užsisakiau, tai kartoju - šios dvi labiausiai iš visų patiko, kurios drėkina ir odą pamaitina, po kaukių malonus pojūtis lieka, oda gaivesnė, elastingesnė net atrodo.

Bet dar žiauriai gera, nieko geresnio nesu atradusi valyti odai už šią (tik esu ne vieną užsipirkusi ir dar turiu ir dabar nepirau). Labai gražiai išvalo poras, ten kur jos matosi:
user posted image
Šiek tiek švelnesnė valančio poveikio tai ši:
user posted image
Naudoju abi dažniausiai pakaitom, nes pirmoji man "stipresnė" atrodo ir pagal poreikį pasirenku, atsižvelgdama kaip veido oda atrodo, ar reikia labiau pavalyt, ar ne..

Gelinį prausiklį ir šveitiklį, tai pirmąkart pirkau, išbandysiu, kai tik gausiu ir žinoma galėsiu parašyt.
Anksčiau naudojau "Lavera" putas user posted image, tai jos gerai nuprausdavo, bet šįsyk užsisakyt jų nebuvo, paėmiau kitus produktus.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 07 19, 21:07)
Esu naudojusi prakktiškai visas "Lavera" kaukes.

Bandysiu ir aš kaukes, dėkui už komentarą. Esu bandžius rožių, tai labai patiko.
Domins nuomonė ir apie prausiklį su šveitikliu kai išbandysit.😊
Atsakyti
Menesio+ pirkiniai - zadejau nedet, bet visai neblogai butu susirinkt viska i viena vieta ir paziuret kiek ko reikejo...

MAC 'lovelorn' lupdazis - rodos kelis esu juos sunaudojus seniai seniai, o dabar nuejau tik paziuret kazkokio rozinio lupdazio, bet nesigavo tik ziuret, tai parsinesiau vel ji
user posted image

sol de janeiro 'brazilian bum bum cream' - patiko, kad siek tiek zerintis, tai naudosiu kojoms eidama out:
user posted image

Escada 'Agua Del Sol' 30ml
user posted image

Kari Gran mineraline pudra, spalva nr2:
user posted image

garnier 'ultra light beige blonde' spalvos plauku dazai, 2vnt - visada dazau paprasta nutrisse linija, tai pabandysiu ir sia:
user posted image

Everyday Minerals jojoba (2vnt 3N spalvos ir 2N spalva) ir semi-matte (3N spalva) formuliu pudros - ilga laika tik jas naudojau, dabar su kitom paeksperimentavaqu ir vel prie siu pasikeitimui griztu:
user posted image

Giovanni vitapro fusion plauku purskalas - bandziau pasikeitimui atrast kazka naujo, bet niekas siam neprilygsta, tad sugriztu prie jo:
user posted image

Madre Labs hamamelio tonikas:
user posted image

Pangea Organics 2 veido tonikai ir veido sveitiklis - viena pirmuju, o gal net pirma naturali firma buvo, kurios produktus pabandziau. Pamenu negalejau naudot, nes toks fek kvapas buvo, o dabar viskas ok. Na stiprokas ir kitoks kvapas, bet man nera nemalonus.
user posted image

Alima Pure 'sesame' spalvos presuota mineraline
user posted image

Papildyta:

Suntegrity Natural Moisturizing Face Sunscreen & Primer SPF 30
user posted image

Giovanni kauke - kartoju
user posted image
Atsakyti
Ms. Blonde, kuo ypatinga Giovanni kaukė?

Grįžtat prie EM mineralinės, bet pirkot ir kitas - ar kažkuo netenkina, kad žvalgotės į kitas? Kaip apibūdintumėt galutinį vaizdą? Dbr naudoju Loreal mineralinę, bet blizga veidas, galvoju apie semi-mate, nes įsivaizduoju, kad mate gali būti per daug - man gražu, kai veidas drėgnas, bet ne matinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 21 liepos 2016 - 05:19
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 07 21, 06:18)
Ms. Blonde, kuo ypatinga Giovanni kaukė?

Grįžtat prie EM mineralinės, bet pirkot ir kitas - ar kažkuo netenkina, kad žvalgotės į kitas? Kaip apibūdintumėt galutinį vaizdą? Dbr naudoju Loreal mineralinę, bet blizga veidas, galvoju apie semi-mate, nes įsivaizduoju, kad mate gali būti per daug - man gražu, kai veidas drėgnas, bet ne matinis.

Giovani dar pirmos nesunaudojau, bet buvo gera akcija + kupona turejau, tai ir antra pasiemiau. Naudoju daugiau kaip kondicionieriu. Plaukus pasvelnina, efektas ir kita diena jauciasi, tai man to uztenka.

EM metu metais naudojau, tai vien del to kazko pasikeitimui norejosi. Tai naudojau Laura Mercier, dabar La Mav turiu. Sekancia Alima pirkau presuota del patogumo (nesiojimuisi rankinej), bet man jos vienos neuztenka (biri gal kitokia formule g.gif ), nes minimaliai maskuoja, o ir sviesoka. Bet Alima panaudoju ant kitos pudros suliet viska i visuma ir pan. Tada nusipirkau viena Everyday Minerals, o belaukdama kol atkeliaus isbandIau tuos Kari Gran meginius ir prisireike tos pudros. Na ir aisku dar EM kupona gavau, o dar gamintojo puslapyje yra setas, kur 2 pudras perkant trecia nemokama. Zodziu daug nemastant susigriebiau pudru ilgam laikui.

EM man suteikia gaivu vaizda, ne per sausa, ne kazkoki blizgu. Mano oda normali i sausuma, tai man si mineraline tinka. Visada naudodavau semi-matte, bet kai pirmakart pirkau tai budavo berods dar matte ir olive kategorijos, kurios man netikdavo. O kai patiko ji, tai paskui ne neziuredavau ka dar turi. Jojoba vos kelias sunaudojus ir dar kiti pavadinimai budavo (tuo metu ideali buvo cream spalva), tai neitin ja prisimenu - lyg slapesne jausdavosi lieciant, o semi-matte labiau miltine, lyg jojoba lengvesne/maziau maskuojanti, bet is esmes jos man labai panasios ir efektas ant veido su abiem geras. Plius atminti temdo po to naudotos pudros, tai net SM'e savo senus postus skaiciau pries rinkdamasi spalva ir uzbaigima biggrin.gif
Atsakyti
Vapour maskuoklis, spalva 010
user posted image

Sephora #61 pudros sepetelis - turiu juos 2, bet vienas jau pradejo sertis, tai pakeitimui nusipirkau nauja (o ir labai gera kaina jo dabar). Man jis nepamainomas mineralinei pudrai. Tik gal ne visiems patiktu, nes didziulis, bet labai koncentruotas, todel gerai padengia.
user posted image
Atsakyti
Earth's best organic eukaliptų ir arbatmedžio prausiklis (kūdikiams)
user posted image

Farfalla aliejus
user posted image

Coslys dezodoranto papildymas
user posted image

Dr. Hauschka
citrinžolių aliejus
user posted image

Organix Cosmetix prausiklis veidui
user posted image

Organix Cosmetix kūno šveitiklis
user posted image