QUOTE(GammaOrionis @ 2016 07 21, 06:18)
Ms. Blonde, kuo ypatinga Giovanni kaukė?
Grįžtat prie EM mineralinės, bet pirkot ir kitas - ar kažkuo netenkina, kad žvalgotės į kitas? Kaip apibūdintumėt galutinį vaizdą? Dbr naudoju Loreal mineralinę, bet blizga veidas, galvoju apie semi-mate, nes įsivaizduoju, kad mate gali būti per daug - man gražu, kai veidas drėgnas, bet ne matinis.
Giovani dar pirmos nesunaudojau, bet buvo gera akcija + kupona turejau, tai ir antra pasiemiau. Naudoju daugiau kaip kondicionieriu. Plaukus pasvelnina, efektas ir kita diena jauciasi, tai man to uztenka.
EM metu metais naudojau, tai vien del to kazko pasikeitimui norejosi. Tai naudojau Laura Mercier, dabar La Mav turiu. Sekancia Alima pirkau presuota del patogumo (nesiojimuisi rankinej), bet man jos vienos neuztenka (biri gal kitokia formule

), nes minimaliai maskuoja, o ir sviesoka. Bet Alima panaudoju ant kitos pudros suliet viska i visuma ir pan. Tada nusipirkau viena Everyday Minerals, o belaukdama kol atkeliaus isbandIau tuos Kari Gran meginius ir prisireike tos pudros. Na ir aisku dar EM kupona gavau, o dar gamintojo puslapyje yra setas, kur 2 pudras perkant trecia nemokama. Zodziu daug nemastant susigriebiau pudru ilgam laikui.
EM man suteikia gaivu vaizda, ne per sausa, ne kazkoki blizgu. Mano oda normali i sausuma, tai man si mineraline tinka. Visada naudodavau semi-matte, bet kai pirmakart pirkau tai budavo berods dar matte ir olive kategorijos, kurios man netikdavo. O kai patiko ji, tai paskui ne neziuredavau ka dar turi. Jojoba vos kelias sunaudojus ir dar kiti pavadinimai budavo (tuo metu ideali buvo cream spalva), tai neitin ja prisimenu - lyg slapesne jausdavosi lieciant, o semi-matte labiau miltine, lyg jojoba lengvesne/maziau maskuojanti, bet is esmes jos man labai panasios ir efektas ant veido su abiem geras. Plius atminti temdo po to naudotos pudros, tai net SM'e savo senus postus skaiciau pries rinkdamasi spalva ir uzbaigima