Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(abiga @ 2016 08 27, 16:17)
Mane domina, ar nekemsa poru? tiek Granier rozinis, tiek melynas man kimso.

Man tikrai nekemša, nelabai kam ten yra kimšt, aš irgi naudojus ir rožinį, ir mėlyną, ir žalią, žodžiu, visus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2016 08 28, 00:01)
na nzn, jau n-ta karta naudoju garnier ruzava micelini, nekemsa poru tikrai, gal jums kremas netinka tiesiog, kuri naudojate poto

Deja manau kad kiekvienai buna kitaip ir mano atveju micelinis, nes krema naudoju kasdien, o micelini tik kai pasidazau, ir kai jo nenaudoju, spuogu neatsiranda. Ir vis tik nusipirkau dabar makiazo valikli Garnier, ziuresim, kaip su juo bus biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau išsirinkau pudrą, panašu pagaliau esu patenkinta :)

Clarins Skin Illusion 105 Nude
user posted image

Ir pats geriausias deo, kartoju po ilgo tarpo.

Forever Aloe Ever Shield
user posted image
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 08 28, 16:43)
Deja manau kad kiekvienai buna kitaip ir mano atveju micelinis, nes krema naudoju kasdien, o micelini tik kai pasidazau, ir kai jo nenaudoju, spuogu neatsiranda. Ir vis tik nusipirkau dabar makiazo valikli Garnier, ziuresim, kaip su juo bus  biggrin.gif

tai gal makiazas kemsa 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Lily Lolo skaistalu palete
user posted image

100% Pure paakiu kaukes (4vnt)
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Spalva 190 Angelique
user posted image

Is sio rudens kolekcijos, spalva 58
user posted image

Atsakyti
O kur didžiausias Ecolab pasirinkimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 08 28, 17:43)
Deja manau kad kiekvienai buna kitaip ir mano atveju micelinis, nes krema naudoju kasdien, o micelini tik kai pasidazau, ir kai jo nenaudoju, spuogu neatsiranda. Ir vis tik nusipirkau dabar makiazo valikli Garnier, ziuresim, kaip su juo bus  biggrin.gif

Kemsa, nes jus jo nenuplaunat. Jei nuplautumet tikrai nekimstu, pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 30, 11:36)
O kur didžiausias Ecolab pasirinkimas?  4u.gif

Aš perku Eurokos biggrin.gif
Atsakyti