Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Rasma @ 2016 04 22, 13:10)

Aš viena iškrentu iš temos nuotaikų?
Nuovargis į savaitės pabaigą gal ir didesnis, bet iš esmės pasitenkinimas gyvenimu visiškas wub.gif Mane atvirkščiai apėmęs kažkoks aktyvumas, noras kalnus nuversti biggrin.gif

Nežinau, kaip susiskaitė mano pasisakymas ir kokią nuotaiką įžvelgėt, bet pas mane irgi tokia būsena, kad trūksta veiklos, noriu bėgt, lėkt, daryt. Tikrai neliūdžiu, priešingai smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Viskas, pabaigiau darbą šiandien anksčiau bigsmile.gif Mano ir nuotaikos neblogos, beveik atostoginės. Aišku, visokių rūpesčių ir darbų per akis, brt niekur nuo to nesidėsi
O auginančias vaikučius suprantu. Nieko nepadarysi, tą etapą reikia pragyventi. Po to su nostalgija prisiminsit tas dienas biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo čia ne aš viena liūdžiu ir nebesusitvarkau su savo mintim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 21, 15:11)
ai, čia mano mamos išmislas buvo irnesakyk.gif buvau stropi gera mokinė, gera mergaitė laugh.gif su dideliais siekiais ir norais... su žadėta gražia ateitim, ir t.t., ir panašiai laugh.gif išleido tėvai mokytis mane į tarptautinį universitetą... visi gi matė manyje didelę perspektyvą ir įžvelgė dar didesnę karjeristę hihihi.gif o realiai - šiai dienai esu trijų žavių berniukų mama, ir kitos karjeros net nepradėjau cool.gif bet kad gailėčiausi? g.gif nebent kada kokią savęs gailėjimosi minutę...

Kaip kartais viskas pasiuka kita kryptim negu planuota smile.gif

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 21, 17:25)

o man depresija, problemos šeimoje, valgau... negaliu su savim nieko padaryti.... norėčiau bėgt, bėgt ir bėgti, gaila

Depresija diagnozuota, ar depresija vadini šiaip liūdesį ir nuotaikos nebuvimą? unsure.gif

QUOTE(R's... @ 2016 04 22, 06:45)

d'esprit kaip sekasi su projektu? 

Po truputį į priekį smile.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 04 22, 09:24)
Galvoje nuolat sukasi mintys apie nuosavą verslą, bet neišsikristalizuoja jokia idėja, visur trūksta žinių, patirties, įtakingų žmonių, finansų, ryžto, tikėjimo.

Svarbiausia atrast idėją, o tada atsiranda ir visa kita smile.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 04 22, 14:04)
Pasirodo čia ne aš viena liūdžiu ir nebesusitvarkau su savo mintim doh.gif

Nu ko dabar? console.gif
Atsakyti
Sveikos, 04 21 žalia, 04 22 bus raudona, dar nesportavau, jei iki pietų nepasportuoju, tai dažniausiai jau ir nebe pasportuoju blush2.gif
Kalbant apie nuotaikas, tokiom nuotaikom kaip Gabi gyvenau gerą mėnesį. Tik tiek, kad stengiuos užsiimt kokia veikla, aišku po dienos kitos vėl pametu ir vėl ten pat grįžtu, bet va jau kokia savaitę geriau. Problemos liko tos pačios apie tą gyvenimo prasmę, bet gal neimu taip stipriai į galvą. Nuotaikos gerėja smile.gif Tikiuos, kad jos tokios ir liks biggrin.gif

Atsakyti
Na va, iškart atsirado ir skaidresnių nuotaikų, net smagu skaityt smile.gif
QUOTE(wicked @ 2016 04 22, 08:29)
Concordia? tik kad jo jau šimtas metų kaip nebėra[...

Taip, tas pats. Mano laikais jis buvo kažkas tokio, kad buvo manoma, jog jei pabaigsi, vargo nematysi - darbdaviai dėl tavęs pešis (aš ten nesimokiau, tik girdėjau apie jį)

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 22, 13:15)
Svarbiausia atrast idėją, o tada atsiranda ir visa kita  smile.gif

Tikra tiesa. Kažkada man idėjų netrūkdavo, o kai pasidalindavau jomis, tai kažkas jas įgyvendindavo, o aš likdavau toliau svajoti. Dabar gi jau pati norėčiau būti idėjos vykdytoja ir plėtotoja, bet galvoj chaosas ir idėjos negimsta. Bet išmuš ir mano valanda smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Koks oras apybjauris unsure.gif noriu silumos.
21, 22d zalios.
Atsakyti
Sveikos,
na va ateinu tyliai nakti kai jau nieko nera g.gif

Ne, depresija as vadinu kai nera nuotaikos, taip jau yra beveik savaite, kazkaip labai sunku! Negaliu grizti atgal, vis valgau... manau mane itakoja oras.
Problemos seimoje ne visai pas mane, problemos su tevais... sugalvojo jie skirtis tiek metu nugyvene doh.gif kazkokia nesamone!

Siandien bent vandeni geriau... bet valgau....

Pradejau gerti KT tai dabar galvoju ar daug sustoresiu, reikia kazkaips susiimti, kaaaaip?
Noriu jau gyventi naujam bute, kur gaminsiu tik as, o tai gyvenu su mociute ji taip mane maitina - jus neisivaizduojate! biggrin.gif

Mane zymekite raudonai, pakol nepasakysiu, kad zalia blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

04.22-raudona ,nes buvo vakar nemažai cocolos,o tai jau nėra gerai biggrin.gif
Bet va pastebėjau,jeigu tik atsigeriu ko nors gazuoto,kitą dieną jaučiu patinimą,ypač ant pirštų doh.gif

Volsebnica dėl Tėvų liūdna... visuomet skyrybos yra nesmagus reikalas,bet jeigu Žmonės nebegali būti kartu,aplink vien pykčiai ir kiti nesutarimai,tada geriau eiti skirtingais keliais,nors aišku,kai nežinau aplinkybių sunku ką ir pasakyti.
Kada kelsitės į naują butą? bigsmile.gif

Rasma smagu,kad pas Tave periodas kalnus versti thumbup.gif Paskolink ir man biggrin.gif

d'esprit minėjai,kad rudenį į darbą gryši,o gryši į tą patį kur prieš nestuke.gif dirbai,ar kažkur naujai ieškosi?

Gabi* o Tu LT gyveni,ar kažkur svečioj šaly? Vis kažkaip maišau blush2.gif Vieną dieną,o gal naktį biggrin.gif tikraik gims idėja Tavo verslui,juk viskas vyksta tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku mirksiukas.gif

Einu gerti kavos,sušilti reikia.Ir važiuosim su Mergaitėm į namą,Vyrai dirba jau nuo ryto ten,o mes važiuosim pietus gaminti,kepsim kepsnius ant grotelių smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(R's... @ 2016 04 23, 11:26)

d'esprit minėjai,kad rudenį į darbą gryši,o gryši į tą patį kur prieš  nestuke.gif  dirbai,ar kažkur naujai ieškosi?

Naujo ieškosiuosi, tos įmonės, iš kurios išėjau, jau nėra smile.gif

Atsakyti
Labutis merginos, kaip širdį skauda sūnui šį savaitgalį finalinės varžybos vyks, o pergyvenu daugiau už jį viska suprantu su protu o su širdim nesusitvarkau rolleyes.gif nenoriu nei valgyti nei gerti, galva plyšta išgėriau vaistų. Juokiaus draugiai, kad širdies lašiukų reikia pasijimti, tarp skanduočiu išgerti smile.gif
22 diena žalia
Atsakyti
labukas 4u.gif

grįžtu biggrin.gif
užsiauginau gal 10kg, turėsiu ką veikti dabar laugh.gif
bet gana, laikas lįsti iš to kiauto cool.gif
QUOTE(Hilde @ 2016 04 22, 13:46)
O auginančias vaikučius suprantu. Nieko nepadarysi, tą etapą reikia pragyventi.

pas mane problema ne vaikučiuose... ne tame, kad sunku su jais būti namie, juos auginti ir panašiai... o manyje... turiu tokią vieną bjaurią savybę, iš kurios gal dar kada nors išaugsiu hihihi.gif kai suaugsiu cool.gif jei suaugsiu cool.gif
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 23, 00:14)
Problemos seimoje ne visai pas mane, problemos su tevais... sugalvojo jie skirtis tiek metu nugyvene doh.gif kazkokia nesamone!

console.gif
bet jei jiems kartu nėra gerai? jei abu nelaimingi?
suprantu, jog sunku... ir kad greičiausiai skauda, nors pati esu suaugus ir jau turi savo šeimą...
QUOTE(R's... @ 2016 04 23, 11:26)
važiuosim su Mergaitėm į namą,Vyrai dirba jau nuo ryto ten,o mes važiuosim pietus gaminti,kepsim kepsnius ant grotelių  smile.gif

smagūs rūpesčiai, bet ir malonumas koks - mėsytės ant griliaus, savas kiemas thumbup.gif laisvė papūgoms, ane? hihihi.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 23, 12:13)
Naujo ieškosiuosi, tos įmonės, iš kurios išėjau, jau nėra  smile.gif

su IT susijus esi? g.gif
QUOTE(rasa289 @ 2016 04 23, 14:09)
kaip širdį skauda sūnui šį savaitgalį finalinės varžybos vyks, o pergyvenu daugiau už jį viska suprantu su protu o su širdim nesusitvarkau  rolleyes.gif 

kokia sporto šaka? bigsmile.gif
mamos visada jaudinasi stipriau už vaikus, natūralu 4u.gif
20-21 dienos žymėjimo nematau...
Atsakyti