Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(braske09 @ 2016 04 24, 12:23)

bandysi? bigsmile.gif

berods šiandien buvo Ąžuolyno bėgimas bigsmile.gif
mergaitės, kaip sekėsi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 24, 13:34)
bandysi? bigsmile.gif

Na nuspręsiu, kai pabaigsiu skaityt knygą, kol kas dar tik įpusėjau. Gundo ir tai, kad galima migreną išsigydyt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(wicked @ 2016 04 24, 14:34)

Aha, šiandien. Aš nebėgau, anyta sugalvojo gimtadienį švest šį savaitgalį.

QUOTE(braske09 @ 2016 04 24, 17:26)
Na nuspręsiu, kai pabaigsiu skaityt knygą, kol kas dar tik įpusėjau. Gundo ir tai, kad galima migreną išsigydyt rolleyes.gif

Aš esu bandžiusi šią mitybą, visai patiko, bet su laiku pradėjo trūkt kruopų, duonos ir pan smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

24d zalia smile.gif
prie zaliu/raudonu dienu uzduociu irasykite: "iki 1200 kcal per diena". Vistiek jau dvi savaites kcal skaiciuoju.

d'esprit, o jau buvo konsultacija del mitybos begikams? Labai idomu kokie esminiai skirtumai.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 24, 17:45)
Aš nebėgau, anyta sugalvojo gimtadienį švest šį savaitgalį.

pačiu laiku, ane? cool.gif
QUOTE(airv @ 2016 04 24, 20:53)
prie zaliu/raudonu dienu uzduociu irasykite: "iki 1200 kcal per diena".

ne per mažai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 24, 19:54)

ne per mažai? g.gif

Taip programa paskaiciavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 04 24, 20:53)

prie zaliu/raudonu dienu uzduociu irasykite: "iki 1200 kcal per diena". Vistiek jau dvi savaites kcal skaiciuoju.

d'esprit, o jau buvo konsultacija del mitybos begikams? Labai idomu kokie esminiai skirtumai.

Būk gerutė, nekvailiok su tokiu kalorijų kiekiu unsure.gif ryt įmesiu, kaip pasiskaičiuot, kiek kalorijų reikia, nes 1200 yra jau labai minimumas unsure.gif

Buvau įmetusi prieš čia įrašą iš renginio bėgikams, ten buvo apie mitybą, jei nematei, pakartosiu, kai būsiu prie kompo smile.gif
Kaip tavo vyrui sekasi bėgioti? bigsmile.gif

QUOTE(wicked @ 2016 04 24, 20:54)

"Nežinojo" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 24, 21:00)
Būk gerutė, nekvailiok su tokiu kalorijų kiekiu  unsure.gif  ryt įmesiu, kaip pasiskaičiuot, kiek kalorijų reikia, nes 1200 yra jau labai minimumas  unsure.gif

Buvau įmetusi prieš čia įrašą iš renginio bėgikams, ten buvo apie mitybą, jei nematei, pakartosiu, kai būsiu prie kompo  smile.gif 
Kaip tavo vyrui sekasi bėgioti?  bigsmile.gif
"Nežinojo"  cool.gif

ok, lauksiu ir kaip skaiciuoti kaloriju dienos norma ir kaip maitinti vyra smile.gif
Nervina jis su tais savo begimais. Nepatinka man kad "pagrobe" mano laisvus vakarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 24 balandžio 2016 - 21:49
Labas rytas smile.gif

04.23-raudona
04.24-žalia

QUOTE(wicked @ 2016 04 24, 14:34)

O taip thumbup.gif
Įveikiau,po 3km buvau trumpam '' įjungusi'' ėjimo rėžimą keliems metrams,o po to vėl bėgute biggrin.gif Didžiuojuosi savim,vakar su medaliu vaikščiojau visą dieną,kol miegoti ėjau,rimtai biggrin.gif Ir už tai turiu būti dėkinga d'esprit wub.gif ,kad mane ''įstūmė'' į šitą reikalą,jeigu ne Ji,nežinočiau koks fainumas bėgti tokiuose bėgimuose smile.gif Ir galiu pasakyti,kad tai buvo pirmas,bet nepaskutinis kartas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 0423 žalia
0424 raudona
R's smagu dalyvaut tokiame bėgime 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

04,22-žalia
04,23-žalia
04,24-raudona
Atsakyti
04-22 raudona, 04-23 ir 04-24 žalios
Atsakyti