Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas

04,26-žalia

Svoris 59,9 thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na, žinokit, ir šiandien lentelės nepapuošiu. Jau iš gėdos neturiu kur akių dėti. Jei būtume komanda ir reikėtų siekti komandinių rezultatų, mestumete mane lauk iš jos...
79,3 doh.gif

Laba skauda gerklę - visgi peršalau, tai valgau medų, geriu pieną (nors girdėjau, kad persišaldžius pieno produktų negalima lyg), nes taip įpratusi ir man skanu, dar šokolado pačiulpiu, nes nuo saldumo atrodo lyg ir palengvėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 27 balandžio 2016 - 08:21
Labas rytas,
prisiduodu - 73,9 kg.

Bet kaip sunkiai ridenasi ir man doh.gif kartais net ranka jau numoti norisi............ verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
siandien jau sviecia saule vis geriau thumbup.gif jau norisi i lauka isieiti...salotu kokiu lengvu suvalgyti, pomidoriuku kokiu su viestiena cool.gif cia gal tikrai oras veike.... unsure.gif

eisiu pusryciauti kazko lengvo g.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 04 27, 08:20)
Na, žinokit, ir šiandien lentelės nepapuošiu. Jau iš gėdos neturiu kur akių dėti. Jei būtume komanda ir reikėtų siekti komandinių rezultatų, mestumete mane lauk iš jos...

as irgi noreciau, kad mane paliktu kur nors gulet kol kiti begtu, svoris tik auga, totaliai nieko nedarau....
kas cia tokio atsitiko nezinau?!
Atsakyti
Sveikos,04 25 ir 26 raudonos, su maistu kaip ir gerai, nu bet sportas doh.gif sakau sau na po valandos, o po tos valandos stumiu tolyn,kol visi grįžta ir nebėr kaip pasportuot blush2.gif svoris 86,7 kg
Atsakyti
Sveikutės, svoris ridenasi tai sunkiai, bet va nuridentas atgal tai taip greitai parbėgo, kad baisu, ir taip nenori kristi, bet žinant raudonų dienų statistika nieko keisto ax.gif

Paskutinės nežymėtos dienos raudonos, sportuoju kaip priklauso ir salėj ir baseine, bet su maistu visiškai nesusitvarkau, pradedu ryta su pažadu, o baigiu sulaužius pažadą.

šios savaitės svoris 75,3 kg.
Atsakyti
Labas 4u.gif

ateinų savo svorio prisiduot 60,3 cool.gif nu pastangų nulis, kiek nebedaug liko iki tikslo, bet gi ką aš veiksiu iš jūsų temos pabėgus - tai ir laikau stabiliai biggrin.gif

04.26 raudona: vakarinė pas mamą hihihi.gif

gryžom su mažium iš poliklinikos, pasiskiepijom, dabar erkės mums nebaisios cool.gif
Atsakyti
Svoris 103,2, čia dviejų savaičių puskilogramis...
21, 25, 26 d. raudonos, 22-24 žalios.
Na, pagaliau atšilo, gal visų nuotaika pagerės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano svoris siandien blush2.gif jau paciai net baisu i tokius skaicius ziuret blush2.gif 85kg
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Svoris: 74,3 kg doh.gif

wicked, nežymėtos dienos raudonos.
Atsakyti
Sveikos, šaunuolės 4u.gif

Svoris nekinta jau kelinta savaitė - 84,8 kg

Dienos:
20, 20, 22, 24, 25, 26 - raudonos
23 - žalia

Paskutiniu metu labai trūksta judėjimo, nes visokie negalavimai išlindo, tai nebesportuoju namuose, o ir pėškom nebevaikščioju darban jau pora savaičių, baisiai šalta rytais, vis važiuoju su mašina. Tik šeštadienį buvom su sūnum miške, daug pravaikščiojom, pririnkom šiukšlių visą bagažinę.
Tai ir taip gerai, kad svoris kol kas bent jau nedidėja.

D'esprit, Wicked - ar galėčiau pasiimti gegužį atostogoms nuo dienų žymėjimo ir nuo prisidavinėjimų? Darbe yra degančių reikalų, kurie man spaudžia smegenis. Tai nenoriu dar prie viso to rūpintis ir svorio reikalais. Tiesiog noriu atsipalaiduot nuo svorio reikalų, bet prižadu stengtis, kad svoris bent jau neaugtų, o išliktų toks pats.

Temą lankysiu, skaitysiu, retsykiais parašysiu, bet prisidavinėjimus laikinai noriu nutraukti. Ar galima taip?
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2016 04 27, 16:36)
ar galėčiau pasiimti gegužį atostogoms nuo dienų žymėjimo ir nuo prisidavinėjimų?

be abejo - juk tai nėra privaloma 4u.gif
Atsakyti