Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

04.25-žalia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 04 25, 20:36)
Na va susekei mane FB  biggrin.gif

na, sekti nesekiau... foto mane pati susirado hihihi.gif kadangi d'esprit palaikino ją biggrin.gif o jau ten galus suvesti, kad tai būtent Tu, tikrai lengva cool.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad realiai pazystamos esate ar bent jau zinote kas ir kur thumbup.gif

Wicked, gal gali pakoreguoti kalorijos i 1300? blush2.gif
25 diena zalia.

Merginos, kuo dalyvavimas begimuose Jus taip zavi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 balandžio 2016 - 20:26
QUOTE(wicked @ 2016 04 25, 21:04)
na, sekti nesekiau... foto mane pati susirado hihihi.gif kadangi d'esprit palaikino ją biggrin.gif o jau ten galus suvesti, kad tai būtent Tu, tikrai lengva cool.gif

Žinau žinau,kad nesekei biggrin.gif O aš ir nesislepiu biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(airv @ 2016 04 25, 21:20)
*Kaip smagu, kad realiai pazystamos esate ar bent jau zinote kas ir kur  thumbup.gif

**Merginos, kuo dalyvavimas begimuose Jus taip zavi?

*Aš tik d'esprit realiai pažįstu,tiek metų jau čia temoje bendraujam,apie 5 metai berods rolleyes.gif Tai jau ir susipažinti realiai spėjome thumbup.gif Ir dar su 2 narėmis esame realiai bendravę,tik gaila Tų narių jau temoje nėra.
**Mane sužavėjo tas,kad bėgi ne Tu viena,o visa minia,matai kai Tave lenkia,norisi ir Tau skubėti,bėgti,lėkti ir nesustoti,tarsi magnetas traukia bėgti,paskui tuos bėgančius ir vien tik vaizdas matyti aplink save minią didelęęęę minią vieningų žmonių,kurie daro,tai ką darai Tu ar Tu darai,tai ką daro kiti,man kažkas nerealaus. Man tokie dideli komandiniai susibūrimai patinka,žavi mane,o kaip ir kodėl net pati nežinau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pavasari kur gi Tu,a-ū-ūūūūūūūūūū ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Išvažiuoju šiande visai dienai į šermenis verysad.gif Būsiu šale savo geriausios Draugės,noriu būti su Ja.Mirė Jos Tėtis verysad.gif

Visoms geros dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 04 26, 05:32)

Išvažiuoju šiande visai dienai į šermenis  verysad.gif  Būsiu šale savo geriausios Draugės,noriu būti su Ja.Mirė Jos Tėtis verysad.gif

unsure.gif

Labas rytas 4u.gif
04.25 žalia.

Šiandien jau vesdama vaiką į darželį svarsčiau kad reikia žieminius batus traukti, nes vietom ant šaligatvio sniego buvo ir slidu doh.gif
Atsakyti

Merginos, kuo dalyvavimas begimuose Jus taip zavi?

Pirmoj vietoj turbūt būtų emocijos. Man kiekvienas oficialus bėgimas yra šventė, kurios labai labai laukiu. Neralus jausmas stovėti prie starto linijos su dideliu būriu bendraminčių ir laukt starto paskelbimo, dar nerealiau yra pamatyt finišo liniją, pasiekt ją ir tas momentas, kai užkabina ant kaklo medalį (bėgime medalius gauna visi, už asmenines pergales), jautiesi padaręs daug, nugalėjęs save. Pas mane visas bėgimas yra koncentruotas į ruošimąsi varžyboms. Jei ne varžybos, nežinau, ar turėčiau tikslą išbėgt pusmaratonį ir t.t. smile.gif

QUOTE(R's... @ 2016 04 25, 22:39)
*Aš tik d'esprit realiai pažįstu,tiek metų jau čia temoje bendraujam,apie 5 metai berods  rolleyes.gif  Tai jau ir susipažinti realiai spėjome  thumbup.gif  Ir dar su 2 narėmis esame realiai bendravę,tik gaila Tų narių jau temoje nėra.
**Mane sužavėjo tas,kad bėgi ne Tu viena,o visa minia,matai kai Tave lenkia,norisi ir Tau skubėti,bėgti,lėkti ir nesustoti,tarsi magnetas traukia bėgti,paskui tuos bėgančius ir vien tik vaizdas matyti aplink save minią didelęęęę minią vieningų žmonių,kurie daro,tai ką darai Tu ar Tu darai,tai ką daro kiti,man kažkas nerealaus. Man tokie dideli komandiniai susibūrimai patinka,žavi mane,o kaip ir kodėl net pati nežinau smile.gif

*Aš pažįstu Tave, Rasmą, Braske ir dar tas pačias pora kauniečių, kaip ir Tu.. Čia gyvai esu mačiusi. O šiaip nemažai pažįstu iš facebook'o smile.gif
**Susirgai, mergyt, 6ita liga ir Tu cool.gif

QUOTE(R's... @ 2016 04 26, 06:32)

Išvažiuoju šiande visai dienai į šermenis  verysad.gif  Būsiu šale savo geriausios Draugės,noriu būti su Ja.Mirė Jos Tėtis verysad.gif

console.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2016 04 26, 09:02)

Šiandien jau vesdama vaiką į darželį svarsčiau kad reikia žieminius batus traukti, nes vietom ant šaligatvio sniego buvo ir slidu  doh.gif

Mhm, pavasaris įpusėjo, taip sakant...
Atsakyti
Labas rytas,

O jei kaip šalta... O kai šalta, tai norisi kažko šilto gert, o taip pat ir valgyt, tarsi augintis kažkokį apsauginį-šildantį sluoksnį. Aišku, geriausiai būtų pasportuot ir tokiu būdu apšilt, bet prie kompiuterio darbe daug neprisportuosi (net pirštai sustingę, nepajėgia rinkti teksto)

Volsebinca, laikykis. Tėvai turi savo gyvenimą ir jei jau skirias po tiek metų, turbūt tikrai daro tai ne dėl kaprizų, principų ar iš karštakošiškumo. Aš pati labai nepalaikau skyrybų, bet jei jau išnaudotos visos priemonės ir abi pusės to nori, vadinasi taip geriau...

QUOTE(R's... @ 2016 04 23, 10:26)
Gabi* o Tu LT gyveni,ar kažkur svečioj šaly? Vis kažkaip maišau  blush2.gif  Vieną dieną,o gal naktį  biggrin.gif  tikraik gims idėja Tavo verslui,juk viskas vyksta tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku mirksiukas.gif

Einu gerti kavos,sušilti reikia.Ir važiuosim su Mergaitėm į namą,Vyrai dirba jau nuo ryto ten,o mes važiuosim pietus gaminti,kepsim kepsnius ant grotelių  smile.gif

Aš Lietuvoje. Gyvenau kažkada ne Lietuvoje su pertraukomis (tuomet, kai atradau šį forumą), bet tai jau praeitis.

Oi smagu darbuotis ir kurtis savo namuose. Ir kepsniai ant grotelių taip gardžiai nuskambėjo. Smagu, nors ir daug rūpesčių nusimato.

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 23, 18:18)
Labas cool.gif

R's nezinau kodel bet mes kai pirkom leidom pagyventi iki rugsejo 1d, ale mes turim kur gyventi.Dabar jau nusipirkom ir supratom, kad padarem labai didele klaida kadangi savo bute buvom tik 2 kartus po 10 min, ten dar gyvena seimininkai, jie ieskosi su buto nusipirkti, o mes laukiam. g.gif Abiems su vyru taip norisi jau ten gyventi. Dukra pagaliau tures savo kambari... ji taip senai svajoja wub.gif o as turesiu savo ir tik savo virtuve  wub.gif o kada jus?

Man kazkaip reikia susiimti ir kazka su savim daryti, nustoti valgyt.... blink.gif nes jau nebejuokinga darosi! verysad.gif

Mūsų draugai kai pardavė savo butą buvo sutarę, kad pagyvens porą mėnesių, kol įsirengs naują. Aišku, įkurtuvių teko dar porą mėnesių laukti, todėl naujiesiems šeimininkams tiesiog mokėjo nuomą (rinkos kainą). Manau, tai yra visai teisinga, nes nauji šeimininkai laukti nežinia kiek irgi negali (o ir neturi).

Man su valgymu tas pats... Skųstis man nesmagu, o ir gėda, nes žiniau, kad jei norėčiau, tai ir susiimčiau. O tas noras kažkur prislopęs, tik pikta, kad svarstyklės vis ne į tą pusę pokyčius rodo...

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 25, 13:55)
O dabar linksmesnė dalis - pagaliau turiu dviratį clap.gif Galėsiu dabar su vyro bendradarbiu ne tik bėgiodama lenktyniaut, bet ir su dviračiais hihihi.gif

Gerai, kad vyras nepavydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 04 26, 09:44)

Gerai, kad vyras nepavydi g.gif

Tas jo bendradarbis tiesiog labai bendraujantis žmogus, tikrai be jokių pašalinių minčių smile.gif Be to, jaunesnis už mane 5 ar 6 metais ir turi draugę smile.gif Protingas mano vyras, supranta, kad pavydėt šitoj vietoj visai neverta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

04.25-žalia
Atsakyti
Kaip smagu, kad realiai pazystamos esate ar bent jau zinote kas ir kur  thumbup.gif

aš iš šios temos merginų tik Rasmą pažįstu ax.gif su Gabi* kartu gimdėm mažiausius biggrin.gif o daugiau... ai nu su d'esprit dar bendros veiklos forume turim ir FB biggrin.gif ir turbūt viskas...
QUOTE(braske09 @ 2016 04 26, 09:02)
Šiandien jau vesdama vaiką į darželį svarsčiau kad reikia žieminius batus traukti, nes vietom ant šaligatvio sniego buvo ir slidu  doh.gif

tai jau tikrai cool.gif buvom ir mes išlindę iš namų, nu tai nežinau nežinau... nepanašu man čia į pavasarį schmoll.gif
Atsakyti
Prisidedu prie nesidžiaugiančių oru, išėjau pabėgiot - sušalau blink.gif
Atsakyti