Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2016 05 14, 00:11)

geras koncertas, nuostabus vokalas wub.gif
viskas kaip ant delno buvo, VIP'ines vietas turėjau cool.gif

Nu taip taip, peilį į širdį ir dar pasukiojam laugh.gif juokauju. Įsivaizduoju, kokios emocijos pas Tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 05 13, 21:39)
Rytais valgom koses, blynus, sumustynius, desreles, kiausinius, pietums riebiau.. o vat vakariene lengvos salotos zalias kokias...

Nes jau esu isgirdusi komentara kad nemoku gaminti g.gif ale viska darau riebiau... majonezai, padazai ir t.t

Mano seima pvz megsta karbonadus su suriu, makaronus, lazanijas, kugeli su farsu...

O kaip valgo kiti? Ka patartumete?

Visa bėda, kad kas tikrai skanu, riebiau, saldžiau, to ir suvalgoma daugiau nei reiktų smile.gif Staigiai mitybos įpročių nenukirsi, bet gaminimo įpročius po truputuką galima keisti. Nusipirkti gerą, nedegančią keptuvę, kad mažint riebalus, keisti mėsą ir priedus ir jau būtų šioks toks pokytis..
Rytais košės - puiku! Kiaušiniai - puiku (su majonezu gal ir skanu, bet labai skanu ir vieni su krienais), dešrelių geriau ne. Nenuodingos, bet nevertingos ir tik kartais, visiškai kartais jas galima būtų vartoti. Sumuštiniai - kodėl ne? Bet ne su virta ar rūkyta dešra, sviestu, batonu, o pvz. grūdėta juoda duona, riekelė avokado ir kokia virta mėsytė.

Padažas padažui irgi nelygus. Meskit tuos majonezus, grietines ir pan., nieko jie neduoda. Gerą skonį galima paprasčiau sukurti, prieskoniais ir švelnesniais, sveikesniais produktais. Grietinę keist graikišku jogurtu, gaminant naudoti bet kurią kreminę augalinę grietinėlę (avižų, ryžių net to skonio specifinio neturi, o ir balina, ir paskanina, visad dedu pora šaukštų į troškinius ir pan) ir daug žolelių thumbup.gif

Karbonadas su sūriu - kiauliena ir fermentinis sūris? Pabandykit pamušt vištienos filė (kad ir vidinės filė gabaliukus), gerai įtrint prieskoniais, pakept be riebalų (ir nevoliojant niekur), sudėkit į skardelę, uždėkit pvz. patarkuotą morką, cukiniją ir vos vos tarkuotos mocarelos - į orkaitę pakept viską ir gausit sultingą skanų kepsnį..
Tiesiog gaminant reiktų vis užduoti sau klausimą ar tikrai reikia tiek aliejaus? Ar būtinai tik tokią mėsą? Ar niekuo paprasčiau neįmanoma suteikt skonio ir padaryt padažą liesesnį, sveikesnį, o galbūt ir be padažo dar įdomiau koks tas tikro maisto skonis.
Nakaronai pilno grūdo - puiku. Aš pakepinu smulkiai sukapoto svogūno ir smulkiai supjaustau (blanširuotą, nulupta odele pomidorą), pakepu viską, įdedu truputį česnako ir ant makaronų užpilu - lapnoja šeimyna, net ausys linksta. Garnyrui darau ryžius su daržovėm - pakepta morka, keli pievagrybiai, svogūniukas, šald.žali žirneliai ar koks brokolis, viską sumaišau su virtais ryžiais ir labai skanu.
Atsakyti
Parašiau ir ištrtniau smile.gif Rasma puikiai atsakė į Volsebnicos post'ą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 14, 07:55)
Nu taip taip, peilį į širdį ir dar pasukiojam laugh.gif

druskos dar galiu užpilt, gi negaila laugh.gif

labas rytas 4u.gif
pabudome ir kelkimės cool.gif

ooo, kiek šaunių patarimų sveikesnio maisto link thumbup.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 05 14, 08:35)
Parašiau ir ištrtniau  smile.gif  Rasma puikiai atsakė į Volsebnicos post'ą  rolleyes.gif

be reikalo ištrynei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 14, 08:37)
druskos dar galiu užpilt, gi negaila laugh.gif
labas rytas 4u.gif
pabudome ir kelkimės cool.gif

be reikalo ištrynei 4u.gif

laugh.gif

Kažkaip vėlokai keliesi kaip savaitgalį cool.gif mano džiaugsmeliai nuo 5:50 jau čiulba doh.gif

Nelabai rišlios mintys dar pas mane, gėda pasidarė hihihi.gif

Apsisprendžiau dėl tatuiruotės, vakar parašiau meistrei, ar nebus problema lietuviški simboliai tekste, gavau atsakymą, kad ne. Beliko šriftą išsirinkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 14, 07:55)
Apsisprendžiau dėl tatuiruotės, vakar parašiau meistrei, ar nebus problema lietuviški simboliai tekste, gavau atsakymą, kad ne. Beliko šriftą išsirinkt  rolleyes.gif

"NuŠaukit, kai sversiu ŠimtĄ" ??? - man tokios reikėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
pusę nakties dirbus prie kompo kažkokia kreiva nuotaika - turiu iki Eurovizijos mirtinai baigti savo rašliavas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 14 gegužės 2016 - 08:42
QUOTE(Mazule @ 2016 05 14, 09:40)
"NuŠaukit, kai sversiu ŠimtĄ"     ??? - man tokios reikėtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
"Jei matot mane gulinČiĄ, sustabdykit mano bĖgimo workout'Ą" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 14, 08:55)
Kažkaip vėlokai keliesi kaip savaitgalį  cool.gif  mano džiaugsmeliai nuo 5:50 jau čiulba  doh.gif
---
Apsisprendžiau dėl tatuiruotės, vakar parašiau meistrei, ar nebus problema lietuviški simboliai tekste, gavau atsakymą, kad ne. Beliko šriftą išsirinkt  rolleyes.gif

prabudau tai anksčiau, bet kol mazgius miega, tai gulinėju ir aš biggrin.gif
---
kokią jau turi ir kokios frazės dabar nori, ar paslaptis? cool.gif
QUOTE(Mazule @ 2016 05 14, 09:40)
"NuŠaukit, kai sversiu ŠimtĄ"     ??? - man tokios reikėtų  lotuliukas.gif 

hihihi.gif
manau, įmanoma - pasirašai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 14, 13:21)
prabudau tai anksčiau, bet kol mazgius miega, tai gulinėju ir aš biggrin.gif
---
kokią jau turi ir kokios frazės dabar nori, ar paslaptis? cool.gif

Aa, supratau biggrin.gif

Turiu driežą ant kojos, virš kauliuko, dabar noriu užrašo "Tūkstantis kelių į šviesą.." ant vidinės rankos dalies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 14, 13:51)
dabar noriu užrašo "Tūkstantis kelių į šviesą.." ant vidinės rankos dalies  ax.gif

tai linkiu ir turėti 4u.gif

tinginiaujam šiandien namie...
vis dar gyvenu vakarykščiu koncertu...
ir jau laukiu sekančio biggrin.gif dar mėnuo cool.gif
Atsakyti
U 4u.gif laba diena
Siandien buvau pirma diena darbe truputi visko atsiminti..
I darba sunkiai noras ateina eit verysad.gif

Rasma, aciu uz komentara
Desprit tikrai veltui istrynei

Visai paskaityciau kazkokiu komentaru, gal kazka pakeisciau

Is to, ka parase Rasma esu jau kazka pakeitus... gal tiesiog taup jau labai drastiskai parasiau... po biski keiciu maisto gaminimo ypatybes, bet letai cia man gaunasi...

Del naujos keptuves, kaip pirstu i aki, mqn jau jos reikia. Kraustysimes i namus tai ieskosiu. Gal turit ka patart?

Kiausiniu su majonezu rietai... valgom pusiau skystus su druska ir juoda duona+sviestas rolleyes.gif su majonezu retai o su krienu net nebandziau.
Apie desreles rytais parasiau, kad valgom, bet tai retai karta gal du i menesi bet buna...
Sumustynius tai tureciau ismokt dar daryti...

Oj atejo sveciai parasysiu dar lotuliukas.gif grysiu prie sios temos
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 14, 14:56)
tai linkiu ir turėti 4u.gif

tinginiaujam šiandien namie...

Turėsiu. Man tokia miela šita frazė, vienu metu ją kasdien sau kartodavau, dabar ant lapelio užrašyta kabo ant sienos. Žodžiai iš dainos, lipo ir prilipo..

Mes pas MB brolį važiuojam, krikšto suūnaus gimtadienis ax.gif
Atsakyti