QUOTE(giedrute25 @ 2016 05 17, 21:27)
Aha, jau su
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 21:33)
Jaučiu, kad šįkart viena eisiu, nebus kam vaikų palikt..
Bet supratai iškart apie ką aš
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 17, 21:42)
o tai ne
be to, žinojau, kad greitu laiku skelbs datą Kaunui
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 21:46)
Va tas Tavo žinojimas yra žiauriai nesąžiningas ir pavydą keliantis reikalas
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 17, 21:51)
kodėl?
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 21:57)
Nes Tu gali iš anksto žinoti tai
QUOTE(Volsebnica @ 2016 05 17, 11:37)
Nu kaip diena pas ka prasidejo?
Noriu paklausti. Ar kam buvo taip kas laikesi pvz truputi dietos kaip as 10 dienu... tarkim..
ir svoris krito kasdien po -100gr, -300gr, -200gr o vat viena grazia diena paeme ir sustojo?
Gal cia organizmas priprato?ir reikia padaryti drakono diena?
cia as vadinu ta diena, kai valgai ka nori;)
Noriu paklausti. Ar kam buvo taip kas laikesi pvz truputi dietos kaip as 10 dienu... tarkim..
Gal cia organizmas priprato?ir reikia padaryti drakono diena?
Man buvo, bet pasidarius drakono dieną, svoris padidėdavo ir sumažėdavo iki kitos drakono dienos.
Mano dienos žalios, o svorį palikit tokį patį, o tai šiandien man svarstyklės parodė, kad jau laikas pasikeist elementus.
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 17, 22:07)
Nes Tu gali iš anksto žinoti tai
. Turbūt todėl
o gal todėl, kad turi galimybę pažinti I.
nežinau, dar neapsisprendžiau 
baik Tu
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 22:19)
baik Tu
apie Kauną FB rašė, kad skelbs datą
o ir šiaip, vienintelis koziris, kad nemokamai galiu į koncertus eit, tik tiek... bendrauti neteko, gal tik kartą
nooooors, žinau daugiau nei kiti 
Fb kažkaip nemačiau, bet kai pasakei, tai lyg ir atsimenu, ksd kažkuriam interviu minėjo, kad bus Kaune
Nu ką, su šia smagia žinia ir keliauju miegot, diena buvo kupina gerų emocijų, tikiuosi sapnai irgi bus saldūs
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 17, 22:27)
Fb kažkaip nemačiau, bet kai pasakei, tai lyg ir atsimenu, ksd kažkuriam interviu minėjo, kad bus Kaune 
Visitors posts buvo klausimas, kada Kaune, ir atsakymas, jog tuoj skelbs... dar kažkoks kažkieno uždarymas vyks, taip pat dalyvaus... lyg Adomaitis bus, dar kažkas, irgi Kaune
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 12:25)
Šiuo metu dirbu biuro administratore, tačiau ir šis sprendimas buvo laikinas
05,17-žalia
Svoris šį ryt - 58,6 kg
Labas.
Ryte svarstykles parode pliusą + dar didesni nei vakar!
O valgiau normaliai... tai sian is nervu ryte suvalgiau negriuko keksa su arbata... susinervinau. Kodel man nekrenta svoris...
man nera tada motyvacijos... aisku kaip per savaite tai daug nukrito(3.1% kuno mases)
Zodziu ziuresim kas bus...
Ryte svarstykles parode pliusą + dar didesni nei vakar!
O valgiau normaliai... tai sian is nervu ryte suvalgiau negriuko keksa su arbata... susinervinau. Kodel man nekrenta svoris...
Zodziu ziuresim kas bus...