Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Okokionera @ 2016 05 17, 11:50)
Toks ir planas smile.gif Tiesiog reikėjo atgaminti įgudžius ir prisiminti kaip reikia į pokalbius vaikščioti biggrin.gif
---
Aj beje, gaminau tuos avinžirnius. <...> Tikrai gaminsiu dar kart smile.gif

jei ne paslaptis, kokioje srityje dirbi?
cekava zosė, žinau hihihi.gif
---
šaunu thumbup.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 17, 11:54)
nuvariau atlikt tech.apžiūrą, praėjo iš pirmo karto  cool.gif  MB ir mamos reakcija, kai pasakiau, kad TA mašina praėjo buvo vienoda, abu paklausė "tai labai mirksėjai?"  lotuliukas.gif 

tai ar daug mirksėjai? laugh.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 05 17, 12:04)
Sveriuosi ir aš kasdien. Rezultatai būna įvairūs, kartais kelias dienas stovi svoris, o kartais ir parodo gražų +1 kg  blink.gif

aš ir kasdien sveriuosi... man tokia kontrolė reikalinga, nes kažkada galvoju, boikotuosiu svarstykles ir nesisversiu... deja, iš to bandymo liko tik pliusas ir vėl grįžau prie seno "gero" įpročio hihihi.gif

užsirašiau pas kirpėją, nes nebegaliuuuuuuu...
ir kaip visada, sulaukiu to momento, kai lėkčiau čia ir dabar... o teks laukti penktadienio cool.gif na nieko, pakvėpuosiu giliai ir sulauksiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 12:25)
tai ar daug mirksėjai? laugh.gif

Nemirksėjau, šypsojausi cool.gif bet man irgi šypsojosi laugh.gif

Vakare varau tatoo darytis rolleyes.gif
Atsakyti
Sunku pasakytj kokios cia as dietos laikausi... galima sakyti ji yra mano sugalvota. Valgau kokiom noriu porcijom varske, pieno produktus( nesaldzius), visas darzoves apart bulves.... ir daug kiausiniu. Paskutinia savaite vengiu valgyti mesos. Kartais suvalgau 1-2 saldaini...
Geriu daug kefyro, pasuku ir valgau mazdaug 3 obuolius i diena.
Tokia ta ir dieta...
Megstu prismoje prikrauti pilna indeli salotu " susikurk pats"

As sveriuisi irgi del tos priezasties kasdien, kad nebutu veliau oOOooohhoooooooo!!! Dabar esu 3 skaiciukuose. Tikslas pasiekti 99.

Wicked- kas per meskos paslauga? Nelabai zinau...
Desprit- jau visgi sugalvojai del vakaro, ane? As jau tiek metu galvoju bet nera drasos. Nezinau ar man to reikia.

Pradejau galvoti, kad gal man reikia pakeisti darbo vieta... nu negaliu as. Nepatinka man. Kodel nepatinka? Nes turiu skambinti mazdaug 10 kartu i diena zmonem siulyti... cia ne man! doh.gif viska galiu daryti bet ne ta darba!
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 05 17, 13:44)
Sunku pasakytj kokios cia as dietos laikausi... galima sakyti ji yra mano sugalvota. Valgau kokiom noriu porcijom varske, pieno produktus( nesaldzius), visas darzoves apart bulves.... ir daug kiausiniu. Paskutinia savaite vengiu valgyti mesos.  Kartais suvalgau 1-2 saldaini...
Geriu daug kefyro, pasuku ir valgau mazdaug 3 obuolius i diena.
Tokia ta ir dieta...

Desprit- jau visgi sugalvojai del vakaro, ane? As jau tiek metu galvoju bet nera drasos. Nezinau ar man to reikia.

Pradejau galvoti, kad gal man reikia pakeisti darbo vieta... nu negaliu as. Nepatinka man. Kodel nepatinka? Nes turiu skambinti mazdaug 10 kartu i diena zmonem siulyti... cia ne man! doh.gif viska galiu daryti bet ne ta darba!

Puiki maitiniesi, sakyčiau smile.gif

Aha, jau apsisprendžiau. Dėl pirmos tatuiruotės galvojau 11 metų, dėl antros greičiau apsiprendžiau. Daugiau nebus smile.gif O kokios ir kur tu norėtum?

Kokioj srity dirbi? Bjauru skambint, bet su laiku įprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 05 17, 13:44)
Wicked- kas per meskos paslauga? Nelabai zinau...

turiu omeny, jei meti svorį neprotingai - ar tai kokia dieta (ala grikių, kopūstų...), ar tai sumažintas kalorijų kiekis... nes tai yra greita, tačiau laikina... ir vos tik pradėsi daugiau valgyt, svoris ne tik kad grįš, bet ir draugų parsives... o ta mintis atsirado iš to, kad pastaruoju metu džiaugiesi, jog svoris greitai krenta... tai ir pagalvojau... ir jei tai tas variantas - kiek taip tempsi?

turbūt moralas būtų tas, kad nereikia pulti stačia galva, o protingai ir apskaičiuotai... geriau lėtai, bet užtikrintai... ir keičiant gyvenimo būdą, o ne iki pasieksi kokį tai konkretų skaičiuką... pagalvoji, ar taip galėsi maitintis visą likusį gyvenimą ir atsakymą žinai 4u.gif

ir aš tai turėčiau ir sau pasakyti, prisitaikyti... o nedarau... stoviu vietoj ir ką Jūs man... didžioji moralizuotoja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 12:59)
turiu omeny, jei meti svorį neprotingai - ar tai kokia dieta (ala grikių, kopūstų...), ar tai sumažintas kalorijų kiekis... nes tai yra greita, tačiau laikina... ir vos tik pradėsi daugiau valgyt, svoris ne tik kad grįš, bet ir draugų parsives... o ta mintis atsirado iš to, kad pastaruoju metu džiaugiesi, jog svoris greitai krenta... tai ir pagalvojau... ir jei tai tas variantas - kiek taip tempsi?

turbūt moralas būtų tas, kad nereikia pulti stačia galva, o protingai ir apskaičiuotai... geriau lėtai, bet užtikrintai... ir keičiant gyvenimo būdą, o ne iki pasieksi kokį tai konkretų skaičiuką... pagalvoji, ar taip galėsi maitintis visą likusį gyvenimą ir atsakymą žinai 4u.gif

ir aš tai turėčiau ir sau pasakyti, prisitaikyti... o nedarau... stoviu vietoj ir ką Jūs man... didžioji moralizuotoja hihihi.gif

Taip pritariu tau geriau letai ir uztikrintai drinks_cheers.gif nes visa gyvenima gi nesimaitinsi taip vien dietom,as jau esu tai isbandzius, todel as nesilaikau jokiu grieztu dietu valgau viska tik mazinu porcijas ax.gif savaitgali sveciuose buvau tai buvo ir sampano ir torciuko bet nepadauginau. Pasisveriau vakar ryte buvo -1kg
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 17, 12:59)

Stoviu ir aš vietoj...jau nežinau kelintą kart sau prižadu " na viskas, dabar jau susiimu" doh.gif bet...čia ateina savaitgalis, ir vėl atrodo viska nuo pradžių. Trūksta tos motyvacijos, atrodo nebedaug liko iki tikslo cool.gif arba kokia vakarienė pas mamą, kas šiandien vakare manęs laukia, arba mmm, per kurias kapoju rududu+kondensuotas pienas ir jei galėčau, dar cukraus prisibarstyčiau (nors šiaip cukraus nevartoju rolleyes.gif ) ech...žodžiu cool.gif
Atsakyti
Dirbu draudime doh.gif
Sedziu taske plius privalomi nemaziau 10 skambuciu i diena. Sunku man, sunku... nera mano svajoniu darbas.
Reikia man praktika praeiti vien del to cia kolkas laikausi... bet iki praktikos sutaties pasirasymo dar neprieita... verysad.gif tiksliau nepradeta!

Valgau, nepasakyciau kad mazai, valgau pakankamai, tiesiog nevartoju mesos ir saldumynu ir beweik jokio kepto maisto.
Kaip as planuoju toliau maitintis?
Gi lygiai taip pat... kaip ir sverdama dabar! Juk svoris mazdaug laikosi vietoj... numesti negaliu.. bet ir nepriaugineju...
Tai numesiu iki norimo svorio ir bandysiu islaikyti... anksciau pamenu man buvo riba ××× 3 zenklai... bet nustojau svertis ir taip buvo iki 112.... dabar ta riba bus 99 ir ne daugiau.... pabandysiu toki svori islaikyti menesi... o gal net po truputi ir kris toliau. Realiai iki XX skaiciaus reikia numesti 8 % kuno mases tik ( is ju jau 4%dabar numeciau) liko tik 4% nepasakyciau kad daug!

Tatoo- noreciau ant kulksnies ten kur buvo luzis... bet dar yra nemazas randas tai lai gyja....
Atsakyti
Patinka man sitas posakis, Uzmik su svajone pabusk su tikslu. As taip ir darau blush2.gif
Atsakyti
Wicked!!! Gegužės 27 dieną Kaune!!!!! wub.gif
Atsakyti
d'esprit niu jau grazi su taturuote smile.gif ar labai skaudejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute25: 17 gegužės 2016 - 20:30
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 17, 20:59)
Wicked!!! Gegužės 27 dieną Kaune!!!!!  wub.gif

net neklausiu, ar eisi laugh.gif
Atsakyti